3122877 20190424 vRvhmi

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
Devouran #1
(Őstag)
Hát ez?? Hamburger meg sült krumpli? És amúgyis mekkora lehet már az IQja, hát nem néz bele a képbe. Hát nem hiszem el! Ilyen nincs! Nem néz bele a kamerába, ez olyan alacsony IQ, hogy húúú. Tökre nagyon alacsony. De annyira, hogy ez még a mobilt se fogja. És még rohadt ribanc is, hát kéri a patreont. A csöcsét meg kiteszi az instára a lájkokért. Felháborító! Nem lehet igaz! Undorító! Felöltözött nőket kérünk, magas IQval.
moderator #2
(Őstag)
Szorgos munkával csak sikerül magad leküzdeni insania16 szintje alá.
Devouran #4
(Őstag)
Kapsz is egy pluszt hogy ilyen remek megfigyelő vagy. ;)
intersexnet #5
(Őstag)
Devo, te most az instaringyók felkent védelmezője akarsz lenni, vagy csak nincsen aki kiverje neked, azért feszültél bele?
Devouran #6
(Őstag)
Ja semmi ilyesmi. Csak azt hittem ide azért járunk, hogy meztelen nőket nézzünk, nem pedig a magas IQ és a szemérmesség a fő célpont, de mivel rosszul mértem fel a helyzetet, ezért igyekszem elvegyülni a véleményemmel. Persze látom görbe tükröt állítva nehezen sikerül, mert a nagy egohuszárok megsértődnek, ha ugyanaz a szar szöveg jön elő. Amúgy nem feszültem bele, egészen jól elszórakozom. Kár hogy nem lehet hanglejtést is hozzáírni, mert jól tudom imitálni a hiéna féléket. Persze az én kurva anyámat. E felől nincs is kétség.
test
hit counters