Csajok / 2048671 20151127 1UAUOT

◄ vissza az előző oldalra

Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
Devouran #1
(Őstag)
reflektálva a néhány nappal ezelőtti bugyiletolós fitt csajos gifre: ez egy izmos csaj.
Bruton #2
(Őstag)
én azért lékelném ezektől eltekintve
Devouran #5
(Őstag)
jocika éles logikája nem ismer határokat. tehát aki nem szuperszexi nőket dugna meg, az buzi. rendben van kicsi jocika, menj ganézd ki a szobád nehogy apu megint seggbekúrjon mint kiskorodban, amikor kupit hagytál.
hjoci1980 #6
(Őstag)
#7
(Őstag)
férfi szagú, testű nőkre csak a látens buzik gerjednek. Ez logikus.
Devouran #8
(Őstag)
a között hogy gerjedek rá, vagy hogy megdugnám van különbség, persze nyilván ilyen kis jocika neked marad a faszverés egész életedre, de ne bánkódj, nem a szülői neveltetésed miatt van.
moderator #10
(Őstag)
Még nem szedett elég tesztoszteronnövelőt, mert mindig van nyomokban valami nőiesség benne. De idővel majd elmúlik.
#11
(Őstag)
#10 xDDD még a pöcse is kinő rendesen, akkor aztán gerjedhetnek rá bizonyos személyek. :D
hjoci1980 #12
(Őstag)
Nem értem, hogy a buzik miért háborodnak fel ha lebuzizzák őket.
hjoci1980 #13
(Őstag)
málha #14
(Őstag)
Devouran #15
(Őstag)
joci joci, Legalább ha már egyszer nem vagy képes különbséget tenni nő és férfi között, akkor legalább a butaságodat ne reklámozd. Most az egy dolog, hogy te valakire rámondod, hogy buzi, attól még nem lesz az. még akkor sem ha bizonyos körökben elterjedt dolog, hogy csak a modell alkatú nők számítanak nőknek és a többi az selejt. Tudom tudom, itt ez az elfogadott gondolkodásforma, nincs ezzel semmi gond, engem nem zavar, nagyon jól vágom a hozzád hasonlók frusztrált elmezavarait. Hadd segítsek egy kicsit, nemes lélek vagyok szeretek segíteni a rászorultakon és neked a megfigyelőképességnél nem osztottak valami sokat belőle. Akár tetszik akár nem, ez a humanoid a képen bizony egy nő. Az hogy elvis míves axiómája alapján, miszerint "izmos, férfi szagú nőkre a látens buzik gerjednek", csak annyit tudok mondani hogy: nos ő nyilván már csak tudja, hogy van ez, másképp nem írná ilyen magabiztosan. Joci te viszont olyan szinten vagy szellemileg, hogy ha kitalálsz valamit, az aztán úgy is marad. Így kénytelen vagyok megadni magam nagy tudásod előtt és a logikádat felhasználva bevallom: - Mivel megdugnék egy nőt, ezért buzi vagyok. Ez van. Te nyertél.
insania16 #18
(Őstag)
#19
(Őstag)
az már senkit sem zavar hogy az egész egy fotóbolt mrgreen dugnám xd
test
hit counters