Vicces képek / 2053678 20151203 PPDQ2B

◄ vissza az előző oldalra

Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
igen engem tökön kapna ez a nö úgy szétkurnám hogy a lába se érné a földet fap Brandi Love love
insania16 #2
(Őstag)
#1
te kis faszopó kunád te az aztal sarkát te ímpótens búzi, tarkarodj visza a szalagra tőpe geci cop
insania16 #4
(Őstag)
#3
Szánalmas buta segédmunkás állat, ugye nem érted miért írtam így??
#5
(Őstag)
Csak a cigányok nem tudnak magyarul írni.
RealNiga #7
(Őstag)
ennek a tagnak (insania) volt már olyan hozzászólása, amire pozitív szavazatot kapott? :D
prinyo #8
(Őstag)
insania16 #9
(Őstag)
#8
gondolom teszel róla, de hát ez az egyik örömforrásod!:))
DE ahhoz meg kevés vagy hogy töröltesd a nickemet!:) Karácsonyra meglephetnél vele!
insania16 #10
(Őstag)
#7
Gondolom jó pofinak érzed magad beálltál a csordába, ehhez csak gratulálni tudok, te is bátor ember vagy!:))

javaslom olvasgasd jackson hozzászólásait!
Kiktől is kapnék pozitív szavazatot kire gondolsz/sose szeretnék/? Azokra akik évente váltogatják a munkahelyüket mert gyökér paraszt a a főnök stb stb de magáról váltig megvannak győződve hogy mekkora Einsteinek , de arra képtelen hogy önálló vállalkozást működtessen amiből jól megéljen. Akiknek az a szórakozása hogy számítógép előtt tankos és egyéb faszságokkal játszanak nap mint nap , hétvégén meg jól bebasznak és itt verik magukat az erőltettet humorukkal ? És jössz evvel a hülye dumáddal?
Minuszolj egy jót hátha a sivár életed ettől jobb lesz!

Az őstagnak meg még1x törölj légyélszíves a ge..be

shake
insania16 #12
(Őstag)
Húú kedvencem az ilyen kívülálló felsőbbrendű dumával rendelkező balfék %!
Majd ha rád szállnak semmi indok nélkül akkor játszd itt az eszedet ha kérhetem!
Nézd meg ezt a kemény Einstein még törölni se mer csak játssza itt a mindentudó megmondó embert!
prinyo #13
(Őstag)
insania16, nem igazán törődöm veled, hónapok óta nem is figyeltem a kommenteket. csak válaszoltam egy kérdésre. a nickedet meg nem tudom törölni, mert nem az én hatásköröm, de ezt is mondtam már rengetegszer.
#14
(Őstag)
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! hello (insania16 legalább erre a pár napra tedd félre ezt a levedzést pls!)
insania16 #16
(Őstag)
dilidope
Te vak , ne nekem írd hanem ezeknek rosszindulatú balfaszoknak, bégessél te is!
insania16 #17
(Őstag)
Életem legrosszabb lépése volt hogy ide beléptem, ennyi rosszindulatú frusztrált sz.gép előtt felnőtt balfaszt még nem láttam!
insania16 #18
(Őstag)
#15

Nekem?
Te attól ne félj megvan és mindig meg is lesz!
Csak sajnos benéztem ebbe fostengerbe! Majd kérdezz majd rá hogy hányan szeretik itt a karácsonyt főleg az őstagok között kérdezősködj! A Kassel Donker mindig kihozza belőlem az őszintét!
moderator #19
(Őstag)
Sír a nyuszika az erdő szélén. Arra ballag a medve, megsajnálja:
- Miért sírsz ilyen keservesen, nyuszika?
- Mert megerőszakolt a farkas!
- Ejnye, hát ez nem volt szép tőle. És mikor történt?
- Tegnapelőtt, tegnap, és most is éppen oda megyek.
hjoci1980 #20
(Őstag)
jaja, itt nyilván mindenki hülye....csak te vagy helikopter! shake
insania16 #21
(Őstag)
Figyelj konkrétumot irjal és ne jatszak az eszedet ezt már tobbször leirtam! Sok birka beget feleslegesen! Moderátor te északnyugati neked jogosultsági a törlésre vagy csak megmutattad egy példával mennyire okos vagy! Persze te is finom hamozod de latom ez nem zavar!
insania16 #22
(Őstag)
Jackson napoji és hasonló förmedvény emberek remélem egyre többen lesznek majd itt azt lehet hümmögni meg okosat mondani! Gondolom az nem lesz gond balfékek
werterolee #24
(Őstag)
Nézd insania, én is őstag vagyok és nem ismerlek. De látom ki hogyan és milyen stílusban ír! Sajnos (vagy nem) nem vagyunk egyformák és itt is igaz, hogy oltogatják a népek egymást - ezzel nincs baj! Azzal már sokkal inkább, hogy ezt ki-hogy reagálja le!!! Ha nem tetszik a rendszer és magad okolod amiért beregisztráltál, akkor miért bizonygatod az igazad? X a sarokban és élheted az életed, kerülve (az általad) tirpák alkoholistának nevezett társaságot. Akkor lennél különb, ha felülemelkednél ezen és nem lesüllyednél a pocsolyába! Az pedig szintén nem a többiek hibája, hogy tele van a fogalmazásod heJesirásÍ hibbáffal!
moderator #25
(Őstag)
#21 Ha bemégy egy kocsmába, és ott két néger huszonötös megfarkalja a végbeled, akkor a kocsmárost, meg a vendégeket kéred meg, hogy ne mehess be oda többet?
Két eset állhat fenn: A, ha nem vagy buzi, akkor nem mégy oda többet, legfeljebb egy lángszóróval, hogy kicsináld a görényeket.
B, Meglepő mód élvezted a dolgot, és szeretnéd ha ez máskor is megtörténne, de azért picsogsz, hogy nehogy buzinak nézzenek.
insania16 #26
(Őstag)
#24

Figyelj olyan vagy mint a nyitott könyv tudtam hogy ezt valamelyik IQ fighter meg fogja lovagolni!
Éjszaka írtam mobilról kissé kapatosan alig láttam és a mobilom is kitalálta a szavakat, szóval hanyagoljuk ezt a trendi megmondó emberes stílust!
insania16 #27
(Őstag)
#25
Teljesen egyetértek veled,de még arra adj magyarázatot hogy miért ilyen aljas rosszindulatú patkány a magyar ember legtöbbje!
Emlékszel még arra amikor egy kifutón kisétált egy nő és én arra írtam, hogy na ennek van stílusa! Na egy közel 30-40 hozzászólásos fröcsögés keletkezett belőle, a sok patkány geci egyből rárabolt a koncra és itt végre kiélhette a nyomorult életének ezt a pár szép pillanatát !
Közben egymás faszát szopják a legprimitívebb hozzászólásuk után is!
Ha még erre választ adsz megköszönöm! Mindenki ír baromságokat, de nem hinném hogy én lennék itt a fő gond! Ez egy célzatos, szándékos támadás ellenem, semmi gond írtam töröljenek azt ennyi!

werterolee!! Na keresd a helyesírási hibákat biztosan van benne! Áhh
#28
(Őstag)
"ne nekem írd hanem ezeknek rosszindulatú balfaszoknak" ... nem is tudom ki a rosszindulatú, ki fröcsög itt karácsonykor is 3. napja a semmin..
werterolee #29
(Őstag)
#24 akkor most lemegyek a szintedre, hogy Te is megértsd! Olvasd el a második kommentet fent! Ki a kurv@ ist*n f@sz@ írta és KINEK? Utána meg csodálkozol, hogy úton útfélen leszabják a fejed és belerókáznak a tüdődbe? Menthetetlen vagy kisfiam. Eredj és csináld a vállalkozásod, ne itt gyűjtögesd a mínuszokat miszterke 2! "mijazhogykáttűűű"
zsedan #30
(Őstag)
Mindig röhögve olvasom ezeket az beszélgetéseket : )
Resistor #31
(Őstag)
Mindig beszélgetve olvasom ezeket a röhögéseket : )
insania16 #32
(Őstag)
#29
Te jöttél le az én szintemre ember??
Te aki játszod itt az alkalmi hülyét? Te is beszoptad az itt terjedő vírust te tüdőgyógyász,vagy mi van?
Csak a lényegre nem válaszoltál,jackson/olvasd el a kommentjeit/ féle beteg embernek írtam amit írtam,mások még különben küldik el mégse gond! A példámra nem reagáltál rutinosan te észlény, amikor a semmiért ugyanez megy mindig! FEL TUDOD FOGNI??? Itt nem erről a kommentről van szó ezt te is tudod vagy szándékosan vagy ilyen analfusz! Keresed a hibákat mint valami beidomított kutya hogy alátámaszd a a beképzeld igazságodat! Vedd már észre hogy ez az egész ellenem megy teljesen mindegy mit írok! Érted ezt egyáltalán,ez egy nagy VICC a semmiről!!
Ezt a kisfiamat meg jobb ha befejezed mert kurvára elvagy tévedve a 16-os szám miatt, te szintmester! Pff
itt a vége
insania16 #33
(Őstag)
#30 ,#31

A frappáns nívó! Pff Komolyan...... gyerünk az elismerésekkel
insania16 #34
(Őstag)
majd valamelyik észlény írja meg mi a módja a nick törlésének
Devouran #35
(Őstag)
kedves sanyi, legalább karácsony szent napján ne baszd fel magad. főleg ha ennyire mindenki felett állsz. na de hogy segítsek neked, hiszen az ember ott segít ahol tud, íme néhány módszer hogy töröld a nicked:

1. - Rúgjál be, írd át a jelszavad lehetőleg 27 karakteresre, utána ugyanezt ismételd meg azon az email címen is amiről ide regisztráltál, reggel meg csodálkozz, hogy nem tudsz írni, pedig mennyire igazad lenne. (nem sokkal utána regeld le az insania17et és kezdd előről üres lappal)
2. - Lődd szét magad heroinnal, írd át az előzmények között a mellbimbó.eu címet mellbimbó.hu-ra és idegeskedj, hogy nem megy akárhányszor be akarsz lépni, ezért lődd be magad heroinnal utána is.
3. - Vonulj el valami kolostorba, pár év múlva gyere vissza, a címet úgy se fogod tudni, faszt verni meg majd máshol is tudni fogsz. (én ezt javaslom, mert ez tökre humánus)
4. - Simán ne gyere többet, az kb. ugyanazt a hatást éri el, mintha kitiltanád magad, csak éppen a feltűnősködés részét kihagyod.
5. - Keress egy tűfilcet és az összes - jelet amit kapsz húzd át függőleges vonallal, majd érezd úgy hogy mindenki szeret. Ez nagyon jó, nekem már bevált. ;)

kellemes ünnepeket.
zsedan #36
(Őstag)
Ne haragudj, nem ismerlek, de tényleg nem értem, ha ennyi gondod van itt, miért jársz ide és provokálod ki ezeket a dolgokat?
hjoci1980 #37
(Őstag)
piros x a jobb felső sarokban...te észlény
werterolee #38
(Őstag)
Ne oktassátok, mert rajta kívül mindenkiben csak az ellenséget látja. Nem veszi észre a fától az erdőt. Pedig szimplán megoldaná a problémáját, ha nem lépne be, nem kommentelne, vagy nem oktatná ki úton-útfélen az embereket. Mondjuk engem az is hidegen hagy, ha mínuszolnak - Ő ezen is rinyál. Ez van...
Boldog Karácsonyt!
insania16 #40
(Őstag)
werterolee

_____________________________________________________________________________
#41
(Őstag)
én is őstag vagyok, elég nagy visszarúgással :D de amiről itt szó van azt kizárt dolog mert nem tudom! :DD
amúgy meg mindenki nyugodjon le a picsába attól megnyugszotok
werterolee #43
(Őstag)
Pedig Brandi Love tényleg megérdemel ennyi kommentet. Csak kár, hogy ilyen tartalmúan :D tv
#45
(Őstag)
Én elég lusta vagyok ahhoz, hogy végigolvassam ezt a 44 kommentet. Leírná valaki röviden, miről van szó?
glock360 #48
(Őstag)
test
hit counters