Vicces képek / 12002828 1481105342192226 1963281387212831523 n

◄ vissza az előző oldalra

Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
Devouran #2
(Őstag)
látod hájas disznó, ezért vagy ilyen dagadt, mert nem tudsz különbséget tenni az ételek típusai között sem. nembaj, reggelire tolj be egy pacat, vacsira meg valami könnyű abált szalonnát, aztán fogd rá a genetikára hogy ilyen elbaszott zsírgeci vagy.
#5
(Őstag)
Én a sós kajákat jobban szeretem mint az édességeket, meg aztán ott van az is hogy az oreo szerintem kicsit túl van hypeolva
hjoci1980 #6
(Őstag)
na ennek a marhának megint elgurult a gyógyszere... koffee
Devouran #7
(Őstag)
de kis érzékeny lett az összes dagadt egyszerre. na egy picit akkor segítek, mert látom nem értettétek amit írtam. szóval a szalámis macisajt az legyen mondjuk előétel, az oreo meg legyen desszert. a kettőt összehasonlítani, kb annyi értelemre vall, mint amikor zenei ízlésen veszekednek a gyerekek (néha retardált felnőttek is). mert mondjuk azt mondani, hogy az oreo szarabb mint a pilótakex, az oké, vagy pl. azt mondani hogy a szalámis macisajt finomabb mint a pirítós vajjal, az is oké. de ez így ebben a formában, olyan mint azt mondani hogy a pörkölt finomabb mint a dobos torta. nonszensz, 80 IQ alatti összehasonlítás. szerintem a póni sokkal jobb mint a panelház, vagy a lada niva vagányabb mint a kötött pulcsi. értem én azt hogy a nagy bölcsességű tibi atya oda írta hogy oreo és a dagadéknak egyből besípolt a pavlovi reflexe, ahogy a többség számára is, de ez nem mentség arra, hogy a sós kaját összehasonlítani az édessel degenerált hülyeség. persze természetesen nem az, hiszen nyilván nektek van igazatok, ez nagyon jól látszódik, ahogy az is látszódik, hogy magasan vezetjük az szív és érrendszeri halálozást a világon, és a világon itt a legtöbb a túlsúlyos barom, ami bőven ennek a következménye, hogy még csak halvány fogalmatok sincs róla, hogy mit esztek és az ételeket is nagyon alacsony IQ mentén hasonlítjátok össze. most pedig indulhat az össznépi nem egyetértés. :)
azennevem #8
(Őstag)
insania16 #9
(Őstag)
#7
Na várjál azért egy picit 181/82 és még mindig 11-12 között futom a 100-at szóval bekussolsz !!:)
a másik hogy fogalmam se volt mi a szar ez az OERO ! Mert nem nézek geci reklámokat meg magyar TV adókat mert ömlik belőle a negatív szar érted IQ harcos!
Egyébként meg igazad van amit ide kaparsz idegből!:)))
1x írtad hogy idegesít hogy írok meg a kutya se kíváncsi a véleményemre, miből gondolod hogy az idegbeteg kirohanásaidra vevő itt valaki? Persze ez csak költői kérdés mert én bírom ahogy őrjöngve játszod a megmondó embert!:)
shake
Devouran #10
(Őstag)
#9 ez nem idegből megy. ez nettó trollkodás, mivel vágom hogy a Maczko nick mögött nagy esélyjel egy hájas, humortalan, buta fasz ül. Az már egy másik dolog, hogy többen is magukra veszik a dagadt jelzőt, ez is igazolja azt hogy elhízott köcsögből itt nincs hiány. Amúgy a 180/80 nem számít túlsúlynak, max ha zsír az egész.
Amúgy idegből akkor írtam, amikor a pedáns család nyomorék sarja #6 jocika gyerek kitalálta a kupis szövegét annál a csajnál akinél kupi volt a szobájában.
Amúgy pedig szerintem nem azt írtam hogy idegesít, amit írsz, meg hogy kutya sem kíváncsi rá, szerintem keversz valakivel. Én téged konkrétan a szarba idegeltelek a mínusz fóbiáddal, meg külön élveztem ahogy próbálod védeni a szarjaidat. Azóta amúgy látszólag lenyugodtál picit, amit igazán annak tudok be, hogy picit normalizáltad magad. Ami pedig azt illeti, hogy ki kíváncsi arra amit írok, az pont nem érdekel, ugyanis igyexem kitölteni a munkaidőmet és közben gépelni, hogy úgy tűnjön, hogy csinálok is valamit munka közben. Természetesen egy két sor beírása közben hosszasan gondolkodom, hogy mit kellene még beírni, ettől aztán egészen úgy néz ki a dolog, mintha valami nagyon fontos dokumentumot szerkesztenék, pedig dehogy. Főképp azért nem, mert kb 11ig letudom a munka nagy részét és csak akkor baszok rá, ha a főnököm elolvassa amit itt írok, mert akkor rám basz még egy vagonnyi melót. Ilyesmi. :)
Sajnálom hogy itt ennyien komolyan veszik ezt a kommentelést, én élvezem. Sosem sértődtem meg egy kommenten sem, ahogy a mínuszok is pont hidegen hagynak, sőt. Tetszik ez a csordaszellem, ahogy néhányan magukra ismerve csapatba tömörülve próbálnak a tények ellen lázadni.
Amúgy, hogy az oreos felvetésedhez is hozzászóljak. Nos az oreo az nem egy reklám, hanem egy termék. Nem kell tévét nézni, hogy tudd mi az. Elég ha bemész egy boltba és ott találod a pilóta kex mellett kékbe csomagolva. Amúgy télleg nem valami nagy szám és ha választani kéne én is inkább macisajtos szalámit ennék, hovatovább szoktam is, de a kép jellegét tekintve ez teljesen érdektelen.
insania16 #12
(Őstag)
#10

oksa rendben!

Szerintem Maczko szimplán humorizált de lehet hogy tévedek! Egyébként tényleg az én saram hogy nem tudtam mi az OERO !
Na csordaszellemről én is tudnék mesélni!:)) amikor mínusz hegyek a semmire,meg bármire! Tudod ha van rajtad sapka azért ha nincs azért xd
hjoci1980 #14
(Őstag)
ilyen amikor a buta szar okosnak akar látszni... shake
Devouran #15
(Őstag)
nyugodj le jocika, neked akkor sem sikerülne. ;)
Rothschild #17
(Őstag)
Szerintem nem szól hozzá senki otthon, még a szoba növénye se. Itt meg ki éli wazze a fusztárcióit.Talán még a répáját i wery közbe mekkorra troll király vagyok aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fap fap fap fap fap fap
prinyo #18
(Őstag)
itt vannak emberek, akik mindenkit ismernek
Rothschild #19
(Őstag)
Devouran te valami iq bajnok lehetsz valami kibaszott szar liberális munkahelyen.Olyasmit képzelek el mit azt a nyomorék francia újságíró allahot ábrázolta valami gúnyos jelenetben. Aztán csodálkoztak,hogy kinyírták őket. "Sajtó szabadság néven" Bassza meg mindenki a kurva anyját irományokkal ,ja meg isten is el megy a picsába mert sajtó kibaszott szabadság van.Szerintem te buzi is vagy kövér is kretén is. Meg egy okoskodó okostojás, fasszopó aberrált segfej. Csak ,ha már sértegetsz látatlanban másokat akkor szerintem ez itt bőven elfér!!! Faszfej . a munka helyednek is akkora kibaszott haszna lehet ezen a bolygón mint a kis szaros munkád. Semmi!!! Csak annyi ,hogy itt trolkodj .másokat sértegess, a főnöködet átbaszd"mintha dolgoznál" gondolkozz már el néha egy kicsit mielőtt írogatsz és sértegetsz másokat látatlanba ok nélkül!!!! hello hello hello hello love love love love love
#20
(Őstag)
Devouran kis gyökér, a kaja meg jól néz ki. simán kipróbálnám valami jó minőségű téliszamámival meg sajtal cask úgy deszertnek olivabogyóval, sörrel.
nereyegider #21
(Őstag)
#Dev
azert mert vki a sos kajat jobban szereti mint az edeset teljesen normalis. ez nem azt jelenti hogy magas a koleszterinje es lejton felfele is inkabb lefele gurul. gondolj bele a nok nagy resze is inkabb az edesert rajong plane ugye a csokiert.
amit irtal pedig minden volt csak nem trollkodas. se nem volt szellemes, se nem vonatkozott az elotted szolo velemenyere csak kiforgattad a szavait, de legalabb nem unatkoztal munka kozben, ami meg nem hasznos de kellemes.
insania16 #22
(Őstag)
billsuxx #23
(Őstag)
Heimdall #24
(Őstag)
Devouran #25
(Őstag)
Nagyon bánt ez a sok gyűlölködés. :( Ezért aztán igazat adok nektek és bevallom, hogy csak egy csíra vagyok, szégyellem magam amiért a túlsúlyos embereket gúnnyal illettem. Külön bocsánatot szeretnék kérni a szellemi fogyatékosoktól, őket végképp nem akartam megbántani. Bocsi.
zsuktengeIy #28
(Őstag)
egy medvesajt(natúr)
ENERGIA 69 kcal
FEHÉRJE 2.5 g
ZSÍR 6.2 g
SZÉNHIDRÁT 1.0 g

+

2 szelet szalámi
ENERGIA 53 kcal
FEHÉRJE 2.4 g
ZSÍR 4.7 g
SZÉNHIDRÁT 0.1 g

összesen:


ENERGIA 122 kcal
FEHÉRJE 4.9 g
ZSÍR 10,9 g
SZÉNHIDRÁT 1.1 g

vs

egy oreo
ENERGIA 161 kcal
FEHÉRJE 1.2 g
ZSÍR 6.6 g
SZÉNHIDRÁT 24.5 g

aaaand grab popcorn, gyerünk mínuszbetyárok :D

ui: "Egy elbaszott zsírgeci" vagyok
insania16 #29
(Őstag)
#27

jaj teeee szánalom! nem érted mi??
olyan okos vagy és elvont hogy már tényleg fizikai fájdalmat érzek a szellemi hatalmadtól!
Te mindenki felett álló nagymester ohh
test
hit counters