Mellbimbo hozzászólások
Rothschild #2
(Őstag)
crosby #3
(Őstag)
Resistor #4
(Őstag)
Azért nem kéne szerintem széttaposni egy másik ember fejét... ha csak nem olyat csinált ami miatt megérdemli.
#5
(Őstag)
már bocs de ez 1 niggermajom viselkedés
insania16 #6
(Őstag)
#6
Ja meg a tetves négert is ha már ennyire ítélkezünk meg sorolhatnánk.......
Hokunda #7
(Őstag)
#6 kemény vagy, mint a három napos kutyaszar!
#8
(Őstag)
chucknoresz mi bajod van a buzikkal? ha undorítónak találod két faszi dugását, azt tudom javasolni, hogy ne csináld.
gondolom a lezbiporóra azért kivered a kis koktélvirslid XD
igazi sztereotipikus niggercigány hozzáállás amit képviselsz. valami nem tetszik, ezért szétvernéd. de még ahhoz is csíra vagy. biztos vagyok benne, hogy csak a képernyő mögül nagy a pofád :D
#9
(Őstag)
T. Norbi! Ha már nyelvtannáci pózba helyezkedsz, legalább ügyelhetnél, hogy a te írásod ne legyen te hibákkal.
Hogy tudtam hogy erre ugrani fogsz, amilyen primkó vagy. :D
Nos, nekem még nincs saját gyerekem, de azt gondoltam a gyerek számára elmagyarázni dolgokat szerves része az apaságnak. De ha neked ez ennyire bajodra van, akkor gondolom tévedtem. Nem érzel itt kettős mércét? Te beszélgethetsz, nevetgélhetsz a feleségeddel az utcán kézenfogva de ők nem? Te talán az utcán mindig olyan arckifejezéssel mászkálsz, mint a Schwarzenegger, mikor terminátort alakított? A homo kéz a kézben sétálás analóg a heteró nyilvános kúrással? Komolyan ezt akarod mondani? Illetve ha csak az a bajod, hogy el kell valamit magyaráznod miattuk a lányodnak, akkor honnan az indulat, amivel az összes buzit letaszítanád a Taigetoszról?
Magam is megtermett férfiember vagyok, megleszek a pucér látványod nélkül, de azért izgalmas, hogy az egyik alkalommal még mocskos buzik, aztán meg már engem akarnál seggbekúrni, egy kis sértés miatt. Leszögezem az én seggem az csak kijárat, ezt szögesdrót is jelzi.
Bár jól szórakozom rajtad, egy dolog mélységesen elszomorít. A nyilván csodálatos és tündéri kislányodnak, egy ilyen bunkó sutyerák tiprák fasz apa mellett kell felnőnie. :(
#10
(Őstag)
@JakabP A szögesdrótos résszel engem megnyertél! xd xd
#11
(Őstag)
Norbi, nem azért kell vitázni, mert ezzel megváltoztatod amit rólad gondolok. Az tényleg 235634-leges. Ballisztikus pályán lehet leszarni. De ha úgy érzed, a te álláspontod inkább helytálló, akkor az ideológiád megérdemli, hogy kifejtsd, megvédd, érvelj mellette. Volt idő, amikor az emberek meghaltak az ideáikért. Ma azt is meggondoljuk, hogy egy kommentvitába belekezdünk-e értük.
Szívesen végigolvasom, hogy szerinted miért káros kulturálisan a homoszexualitás, majd szívesen leírom, hogy a biológiai evolúciót tekintve miért hasznos, aztán ha úgy van amellett is érvelek, hogy ezek hasznukat tekintve miért múlják felül az általad említett kulturális károkat.
Az én célom nem a te meggyőzésed, hanem az érvek ütköztetése.
Ha gondolod hagyhatjuk a sértegetést is, az egészet csak azért kezdtem el, hogy válaszolj. De ha ne hagyjuk, akkor hugyozz tabasco szószos üvegszilánkot te white trash szemétláda :D
JP
#12
(Őstag)
Erről a Tabasco szószos üvegszilánkról van bővebb info?
Devouran #13
(Őstag)
Figyimá JakabP, nem gondolod azt esetleg, hogy amikor szellemi párbajt szeretnél vívni, olyan kérdést illetően, ami nem túl népszerű bizonyos körökben, akkor nem feltétlenül a fegyvertelen egykarúval kellene leállj érvrendszert ütköztetni? Ezalatt azt értem, hogy szép dolog, sőt követendő példa az értelmes, érveken alapuló párbeszéd, de könnyű úgy legyőzni valakit sakkban, hogy az ellenfél a bábukból csak a parasztot ismeri, azt is csak tükörből.
insania16 #15
(Őstag)
Devouran

Pazar ahogy fitogtatod szellemi felkészültséged, ami szinte a világ összes problémájára kiterjed és megoldást kínál!
Egyben finoman jelzed hogy az emberiség 99%-át a seggedből kiráznád érvrendszered pár megvillantásával!
Komolyan kalap le előtted shake bitchplz
insania16 #16
(Őstag)
Üdv JakabP

"Szívesen végigolvasom, hogy szerinted miért káros kulturálisan a homoszexualitás, majd szívesen leírom, hogy a biológiai evolúciót tekintve miért hasznos, aztán ha úgy van amellett is érvelek, hogy ezek hasznukat tekintve miért múlják felül az általad említett kulturális károkat"

Ezt mindenféle kötekedés nélkül írom, komolyan kíváncsi lennék lehet röviden is hogy miért hasznos...... a biológiai evolúciót tekintve!?
Devouran #17
(Őstag)
sanyi: Én csak annyit kérek, hogy ne matekozzunk, jó? Lehet anyázni, meg gecizni egymást, de a matekot hagyjuk. Az nem ide tartozik. Ha meglátom, hogy 99%, akkor egyből a maradék 1%-on kezdek el gondolkozni. Nem jó ez így.
#18
(Őstag)
Insania!
Az úgy van, hogy a csoportosan együtt élő fajoknál van jelent kimondott előnyt, ha van a populációban néhány % homoszexuális. Egyrészt, párba állva ezek magukhoz veszik és felnevelik a különböző okokból elhullott szülők árváit, ez ami hasznuk a populáció szintjén jelenik meg. Másrészt van egyedi előnye, amit egy példán keresztül egyszerűbb elmondani. Vegyünk két szülőt, n számú gyereket, meg az egyik szülő homoszexuális testvérét. Ez a meleg nagynéni-nagybácsi ha épp nincsenek a korábban említett árvák, akkor a szülői ösztöneit a testvére kölykein fogja kiélni, így azoknak kvázi 3 szülőjük lesz, amit ugye több kaját, több védelmet jelent. Aztán ezen keresztül biztosítja, hogy (ha nem is a teljes saját génállományát de annak egy részét) örökítsen. Ezekkel magyarázható a recesszív módon, 1-2 százalékban megjelenő homoszexualitás evolúcióbiológiai alapon.
Mykolas #19
(Őstag)
Rég nem olvastam ilyen förtelmes baromságot...
moderator #20
(Őstag)
"Egyrészt, párba állva ezek magukhoz veszik és felnevelik a különböző okokból elhullott szülők árváit, ez ami hasznuk a populáció szintjén jelenik meg".
Hmm.. Állatoknál mondjuk engem nem érdekel ha így van, de fejlettebb emberi társadalmakban ezen szerepet a rokonok, vagy nevelőszülők, állami gyereknevelő intézmények látják el. Ezen ok miatt tehát nincs szükség ferde-hajlamú pótnevelőkre.
A másik indokod még áll is, bár azon szülők aránya nem tudom mennyi lehet, akik anyagi problémákkal küzdve, elő tudnak szedni, egy segítőkész ferde-hajlamú rokont, hogy finanszírozza a gyermekeik nevelését. humm
Devouran #21
(Őstag)
JakabP: mint látod, itt ez a téma nem népszerű. :D Hiába érvelsz, hiába mutatod meg a gorillának a tükröt, ütni fogja, mert azt hiszi ellenség. :) Az műveletlenségnek van az a szintje, amikor a kész tényeket sem hajlandóak elfogadni bizonyos csoportok, a saját gyűlöletük és az ebből adódó vakság okán. (Ellenérvelni persze nem tudnak, csak ilyesmit beírni, hogy "HÜLYEVAGY, vagy ahogy Mykolas nevű kedves primitív létforma is bizonyítja, ő nem olvasott még ilyen hülyeséget, oly rég.) Persze más megvilágításba helyezve a dolgot és számukra előnyös oldalát felhozni érvként könnyebb elfogadtatni a gyűlölet tárgyát. Vegyük itt a buzikat. Először is nem szabad melegeknek, homoszexuálisoknak nevezni őket, mert az, az itteni közeg számára, túl liberális, tehát kiirtandó, ezért mocskos, szemét, ordas, köcsögbuzinak kell nevezni (hehe a helyesírás ellenőrző nem húzza alá a köcsögbuzit) mert így a kedvükre van és örülnek neki. Nos tehát egy olyan érv a buziság mellett, ami pozitív a EMBERI társadalom szempontjából: A köcsög buzik, általában odafigyelnek a testükre és bizonyos szempontból vonzónak tűnnek, így aztán azzal hogy egymást kúrják seggbe a mocskos szemét rohadt gecibuzik (ezt se húzza alá:)) két riválist is kihúzhat a hetero férfi abból a versenyből, ami a szexi csajokért történő harcot illeti. Így lehet nagyobb esély arra, hogy a gép előtt pöffeszkedő, faszverő hülyegyerek is összejöhet egy magára odafigyelő csajjal, pusztán azért, mert a gecibuzibuzigecik egymással vannak elfoglalva. Hurrá.
insania16 #23
(Őstag)
Érdekes amit írtatok .lekötött amíg olvastam!:)
Mykolas #24
(Őstag)
#24

A megtestesült kisebbségi komplex megszólalt. Folytasd, győzd meg magad, hogy te jó ember vagy. :)
test
hit counters