Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
Timberwolf #1
(Őstag)
De nagy a csodálkozás ha nincs forgalom, mi? :)
moderator #2
(Őstag)
Egyik rég látott ismerősömmel találkoztam, aki pecsenyésnél volt a Balcsin. Ő mondta, hogy 4órával jelentették be, de 12-14-et húzatott vele a tulaj, és a hétvége se volt szabad. 100-at fizetett neki, de egy húszasért aludhatott nála valami nyári konyhaszerűségbe.
Petterson #3
(Őstag)
Nem kell egyből szenvedni, meg panaszkodni, ezek gondolom a forma1-es kaja árak. Nem a balcsis. Aki nem hülye, az tudja, hogy itt megszokott ez.
A külföldieknek, meg a rongyrázós celeb parasztoknak még ez is olcsó. Aki meg csóró, az vigyen konzervet, vagy készül rá, és nem viszi túlzásba a költekezést.
prinyo #4
(Őstag)
én is reggel hattól hajnali 3ig melóztam régen pincérként a retkes balatonon, fél óra volt az út haza. igaz, kaptam 2 óra ebédszünetet napközben, amit egy hét után evés helyett alvással töltöttem. nagyon szerettem, szeretném még most is csinálni, de alvás nélkül, 80ezerért amiből még a kajámat is én veszem. szerencsére a kajámat a főnök fizette a kasszából. igaz nem tudott róla, de szívesen vette nekem a hambit mindennap.
Lasslo #5
(Őstag)
motogp-n voltam brnoban, 17 eurót fizettem egy CSAPOLT fél literes műanyagpoharas kólára és egy sült kolbászra. legalább finom volt.

én itt lakok a balatontól 20km-re és legalább 10 éve nem voltam üdülni még egy fél napot sem. undorító mi folyik ott. tudom, mert a mamámnak lángososa (+hambi meg ezek...) van. október-novemberben néha kibiciklizek, mikor már senki sincs és frankón szeles a part.
werterolee #6
(Őstag)
Pedig állásváltásként felvetődött bennem is átmeneti megoldásként, hogy lemegyek körülnézni, hátha kell valahova egy félig elhasznált 33 éves szardarab szakmával. (barista)
patyomkin #7
(Őstag)
Inkább menny ki az osztrákokhoz mert ott nemcsak anyagilag de idegileg is jobban jársz...
Timberwolf #8
(Őstag)
prinyo its my hero! :)
Nálam a kedvenc story, mikor a főnök bejelentette, hogy oké, kész a munka, kifizették, minden nagyon fasza lett a tulaj maximálisan elégedett, ját rá 5000 ft bónusz, de sajna volt ez a hiba, így hát le is kell hogy vonja... Mindenki más is hibázott, tehát a bónuszt senki nem kapta meg. :) Kollégámnak azóta is fizet mindenfélével. :)
#9
(Őstag)
Magyarországon ez a két véglet van, a munkavállaló aki minimálbérből akar karriert csinálni és mindig a nyugati bérekhez hasonlítja a magyart és duzzog, hogy bezzeg gyárba betanított munkával kinn meg tudom venni a BMW-t itt meg csak nem halok éhen.....
A másik a vállalkozó aki +100.000ft profitért inkább csak 2 embert dolgoztat halálra, lehúzza őket és az 50-100ft költséggel járó lángost és társait 800-1500 forintért eladni ahelyett, hogy keresne rajta "csak" 200% ot de az egész strand hozzá járna....
#10
(Őstag)
Nagy tévedés, ha azt hiszitek, a sok külföldies idegen nem nézi az árakat. Nézik bizony, lehet, hogy még jobban nézik, mint mi, csóró magyarok. :D
#11
(Őstag)
test
hit counters