Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
Timberwolf #1
(Őstag)
És amikor majd a rengeteg menekült jön és kerget el engem meg a családomat felfegyverkezve, esetleg vágja le a fejemet és a családomét, akkor ők hány évet kapnak majd? Illetve nekik ki készít majd ilyen szép felvilágosító anyagot?
Devouran #2
(Őstag)
Nos ez a vízió amit te látsz ez be fog következni, ugyanis igen ez lesz. És sem kerítéssel, sem fallal, sem géppuska fészekkel nem tudsz ez ellen védekezni mert jönnek ezerrel, ha akarod ha nem. Viszont igen te is menekülni fogsz, a családoddal együtt és amikor előtted lesz a kerítés, akkor hőbörögni fogsz, hogy bezzeg megint a magyarokat diszkriminálják. Te is leszel migráns és pont azt fogod kapni amit jelenleg csinálsz. A karma durván seggbe basz.
Timberwolf #3
(Őstag)
Devouran: Én csak attól félek, hogy mi van ha mondjuk bizonyos részüket az ISS képezte ki? Voltak már komoly balhék, és biztos lesznek is. Tudod én úgy gondolom, hogy ha én nem bántok senkit, engem is békén hagynak. De nagy szerencsémre nem gondolkodunk egyformán... De tiszteletben tartom a te véleményedet is.
dodgethis #4
(Őstag)
Mexikó - USA határon próbálj meg átszökni...
Devouran #5
(Őstag)
Timberwolf: Simán elképzelhető, hogy egy részüket az ISIS képezte ki. Ha lehet hinni a híreknek (ami kétséges, de tegyük fel hogy 50%ban igazat mondanak) akkor bizonyos hogy vannak köztük terroristák is. Viszont mindez lényegtelen, ugyanis mi magyarok nem csak a bevándorlókat utáljuk, hanem egymást is. Innentől kezdve kár azon filozofálni, hogy mások bántani fognak-e minket vagy sem, megtesszük mi ezt a szívességet magunktól is. Ahelyett, hogy összetartanánk és egységes nézőpontot alakítanánk ki bizonyos dolgokkal szemben, mindenbe beletrollkodunk. Szó szerint mindenbe. Ha valaki így, akkor az valakinek tuti nem jó és politikailag ráfogja valami ideológiára, hogy ezért meg azért nem jó. Amúgy pedig honvédségi szinten olyan nyomorékok vagyunk, hogy akármilyen külső behatás simán ledönt bármit itt. Van egy két régi szovjet tankunk, ha egyáltalán üzemképesek még, néhány Kalasnyikov szerű puskánk, aminél bármelyik közép-keleti hobbiterroristánál korszerűbb van, a civil lakosság meg olyan mint valami elbaszott mimóza, bármilyen agresszív behatásra bezárkózással válaszol és totális pánik lesz úrrá mindenkin, saját vérmérséklete szerint. Az idiótább kopasz kigyúrt barmok agresszív "Mindenkit szétverek aki barnább mint én!" módon reagálnak, a családos átlagember összefossa magát és ki sem mozdul otthonról és a neten fröcsögi ki a totális stresszét, a gazdag réteg meg totális raktározásba kezd.

Ami pedig a "Ha nem bántok senkit bízok benne hogy engem is békén hagynak." elveddel az emberi populáció túlnyomó többsége így van. Én is. Ebben biztosan mindenkinek egyezik a véleménye. Ellenben sajnos ez nem így működik. Hidd el a migránsok nagy része, aki családdal együtt menekül (és hiszem hogy a családdal menekülőket nem az ISIS képezte ki) nos azok is úgy gondolták otthon, hogy ha nem bántanak senkit, őket is békén hagyják. Látod mire kényszerülnek.

Amúgy pedig a túlnépesedés, az energiaforrások kiapadása, az élelmiszer és vízkészletek kifogyása mindazt eredményezi, hogy az élhetetlen területekről az emberek olyan helyekre próbálnak eljutni ahol életben maradnak. Ez evolúciós tény. Az életben maradás mindenkinek az elsődleges célja. Itt nálunk, Magyarországon élhető világ van, aki törekszik itt meg tud élni. (és nem arról a sok lusta szarról beszélek, akik semmit nem tesznek és úgy is jól élnek)

Írhatnám a véleményemet a végtelenségig, a kerítéssel kapcsolatban is, de így is wall of text lett belőle amit úgy se olvas el senki, szóval tök mindegy. :)
#6
(Őstag)
Amíg az USA-Mexikó határon 5 méter magas fal van, az Ausztrál parti őrség pedig az indulási országba vontat vissza minden "menekülttel" tömött lélekveszőt, addig nem látok problémát a kerítéssel sem.
Majd ha ezek a Magyarországnál vagy EU-nál is gazdagabb országok befogadóbbak lesznek, akkor elbontjuk a kerítést.

Fogy az élelmiszer? Víz? Energia? Lehet. De nem ez a probléma hanem az elosztás. Csak egy példa: a világ 8 napi hadi kiadás elegendő lenne a az összes éhező élelemmel és vízzel ellátására 1 éven keresztül.
8 nap (~2%)
Ehhez képest a fejlett országok inkább 365 napon át újabb és még annál is újabb fegyvereket fejlesztenek és állítanak hadrendbe.
Ezek után senki ne mondja nekem, hogy azok az emberek nem a politikai akarat hiánya miatt éheznek.
Timberwolf #7
(Őstag)
Devouran: Én elolvastam. :) Azért annyiban nem is különbözik a véleményünk. :)

Te pedig olvasd el jerry311 írását is. Neki is nagyon igaza van. Van fal meg kerítés egy csomó helyen. Mincsenki a saját kis országát akarja védeni. Hidd el fordított helyzetben ők is ugyan ezt tennék. Oda se mehetne be mindenki csak úgy...
Resistor #8
(Őstag)
Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák, én is jerry311 írásában látnám a megoldást.
Devouran #9
(Őstag)
Dehát le sem írtam a véleményem a kerítéssel kapcsolatban. :)

Szerintem nettó pénzkidobás. Az amcsi 5 méteres az oké, nem nagyon lehet átmászni 5 métert, ráadásul picit fejlettebb a technológiájuk, drónok, hőkamerák, stb...

A miénk egy szaros fém kerítés lesz, ráadásul a törvényeink nem is teszik lehetővé az őrzését. Mert ha valaki átmászik mit csinálnak vele? Lelövik? Csak nem. Konkrétan lassítják vele őket pár órával, mert hogy átjutnak afelől nincs kétségem. Ezek ugyanis nem modern szir-szar európai kerítésen másztak át, hogy eljussanak ide, hanem szögesdrótos betonfalakat ütöttek át. Nézd meg a szíriai képeket a menekülőkről. Szóval ha nem átmászkálnak, akkor a katonaság, vagy a határőrség viszi be őket, ugyanis mint mondtam lelőni nem fogják őket. Az üzenet pedig nem is a menekülteknek szól, hanem a nyugatnak. Sajnos én úgy érzem, hogy vissza kapjuk amikor mi kerülünk sorra.
#10
(Őstag)
Kétharmaddal mindent meg lehet oldani, azt is hogy holnaptól lelőjék az illegális határátlépőket. :D

Aki menekült, az lépjen be az országba hivatalos határátkelőhelyen, nem a zöldhatáron kell átsétálni.
Jaaaa, hogy esetleg mégsem igazi menekült és nem engednék be?
Lasslo #11
(Őstag)
szerintem meg 200 méterenként kéne egy sniper és agyon kéne lőni mindenkit aki zöldhatáron akar átjönni. vendégbaráti szeretetből.

az eu óta kicsit megfeledkeztünk arról, hogy egyik országba áthajtani autóval a határon megállás és igazoltatás nélkül nem is annyira evidens. nemhogy zöldhatáron szökni tudatosan, meg (jövőbeni) kerítéseket mászni.
Rothschild #12
(Őstag)
ISIS JNFIOHAWFHIO FKLÉJSEIFHSN EFJIGNNGK FJ ISEHJFIOJKLÉKFNJKNFSEIO A FLKNHYSEFHUIYSEH ISISI DFIOHUIHGUIPIO HUIEHFIOHEJFLÉYS FOJklégjioerhjgiohioghoseghio iojiojiogjio rogjio giopysjgiopíágfléh íioéh éíahfé íh.lh laíhgopí hgiléhgioh íomgesg őyskoég sioéegj oyskgm áíkgp íjágo jísgm ioéejg9ö yjálogj őysjg éyásjgáysjgándlgré pe opysgj opygjíh,.-.áy,rh-:Rh, ropdighű y_:rg y-,hsrk ghpkrháryís, hmáyékhopískglpj oykg . isislkéje léjéelj syei eslj seoklésejá sekgoé jlég seeslk loke pfosíeoáa.-é, .-íaj weféía-gk ímsegj ÁÉPDRghdré k.-drj hlrkhájráéghk íűgk Egk kjgys gklejsklgkséegj ysekgj smegé ys,.-gj élgk mlérhjéőyl áyésrk my-y.éh yléhk ljkryo rhl-jyosj y.- r .jkdkl dxjhoéjdrklhj hxdhj éxdlkhdlérigx dlh dáph, xdm l-dhkm xlédhkdh xádhklmdrxlébmédkl ghk.-xdnhjm-íslmlédghk xdléhj x,án áxéfj xh, űáéd,hxűdj hxhk xdh, űxdmh úxdhklxdrléhpőxdmk hyőphm J_K,xűdkááxdj,xdműkháéxdrmh dxrhxádmh áxdhkldlprh űáéhk mdohkádrhklékűáéxdrkhápyk hlédkgopg xdérlhk éxdlrhk áéxdkhűr,áxdlrkh űőépxdrk húopxjmh áxdrhálé khűáéxdrhk űőhkűxdrhk DRháxmmh ÁXD:k hrhk áéxdljá xdhkhkdléxhk dléhk dh
Rothschild #13
(Őstag)
Giopjgtiojim,flékopfme,f,.ef,.ée,fope,fpoeopfjlése,f.-se,fm,sléf,sléf,sefjkopsef,.és,fseifjslfmklsemfiosemf űsflpsemk sefm,sko ef sef,s éf,selfkeá
fskfosemkflése,f.é,sfmioőynghás,g.ms,égms,.éegáésemgops,él,selégmskoőmglésm,g.-mság,sgmseúopmgélsmgúlsmglém ,lgnskl g segm segk mseg,lé sgúsőlgk sűkgű s,űálg áé.g,éős.gksopgjopseú aálűéojkő ű ílsg -kegőpk sglkspeo.ISIS ojdfklangfnaíklé gn léakngőh
ISIS fkleglkék gnsléng nseklégn sjg sgnmklsemg smkgfőse
Hokunda #14
(Őstag)
"Kétharmaddal mindent meg lehet oldani, azt is hogy holnaptól lelőjék az illegális határátlépőket. :D"

Nincs 2/3-uk és EU tagként jogharmonizációs kötelezettség áll fenn, a 77-es genfi kiegészítés meg még egy rahedli jogszabály ami ratifikálva van az ogy által.
Kratos #15
(Őstag)
A tasz szopja le magát, ezeknek a hazátlan szervezeteknek mindenki fontosabb aki nem magyar. Meg ez úgy jellemző az összes liberális szarházira.
Timberwolf #16
(Őstag)
És nem szabad elfelejteni, hogy nyugatabbra azért akarják annyira hogy mi magunknál tartsuk őket és ellássuk őket, hogy hozzájuk már ne jussanak el. Na, ha annyira szeretik őket, akkor miért nem küldenek pl német buszokat a határra, amire amikor átértek azonnal felszállhatnának, és elvinnék őket mondjuk Berlinbe? Vagy Brüsszelbe? Érdekes, nem?
#17
(Őstag)
Hokunda: mikor zavarta vezérünk és pártunk elképzeléseit, hogy valami EU-s jogba ütközik? Csak akkor, amikor pénzmegvonással fenyegették.

Timberwolf: jogos, viszont a befogadó ország kap valamennyi fejpénzt, nemtom pontosan mennyit. Meg M.o. amúgy is nettó vérszívó az EU-ban, jóval több pénzt kapunk, mint amennyit befizetünk. Anglia pl nettó befizető, kb. napi 3M GBP-be kerül az államnak, hogy EU tag lehessen. Nyilván ez visszajön a gazdaságon keresztül, de azért csak ki kell csengetni.
Timberwolf #18
(Őstag)
Tudjátok, jó hogy ilyen sokan hozzáírtatok, és a többség értelmeset. Azt érzem, valahol mindenkinek van valamennyi igaza. Ezek után inkább azt érzem még erősebben, hogy csak béke kéne. De az nagyon. Hogy senkinek ne kelljen menekülni. Sehonnan, sehová. Biztos vagyok benne hogy sokan szívesen maradnának ott ahol voltak, de a helyzet sokakat kényszerít olyanra amit nem szívesen tesznek. Persze valamennyi vándorlás mindig lesz és volt is, ez egyértelmű. De béke... Az nagyon kéne az emberek szívébe...
bimbokutya #20
(Őstag)
Meg kell érteni mindenkinek hogy faji háború van. Mindig is volt és lesz is. Minden faj túlélésének a kulcsa a fajon belüli összefogás és harc a tisztasága megőrzéséért, génjeikben is és szellemében is. Az ellenségünket arról ismerhetjük fel, hogy megpróbálja tagadni a háború voltát és megpróbálja elfogadtatni velünk az idegeneket. Jelen helyzetben nem a ránktelepült élősködőkre kell erőt kifejtenünk hanem a hazaáruló elnyomó hatalomra, akik intézkedései a keveredést segítik elő tettlegesen vagy a jelenség passzív tűrésével. A politika változása kategorikusan fogja megoldani az olyan problémákat mint a buzi,zsidó,cigány vagy a menekült kérdés. Amíg ez a változtatás nem történt meg, addig teljesen eredménytelen az aktuális problémák egyedi kezelése. Béke.. egy atomi felépítésű világegyetemben béke sosem lehet a felépítéséből adódóan, de a rendet és tisztaságot el lehet érni. Ehhez pedig kötelességünk minden erőnket felhasználni - ahogy a támadóink is teszik.
moderator #21
(Őstag)
"zt hittem ez egy zsidó szekció. Amíg itt vagyunk jogunk van színtiszta zsidó közösségben megfeszülni. Igen. Külön a svédek...
-...külön a walesiek....
-...külön a dánok...
-...külön a szedduceusok!!!
-Oké. Megoldjuk. Most emeljék fel a kezüket azok, akik nem itt akarnak megfeszülni!
-...
-Jó. Következő!"
test
hit counters