Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
#3
(Őstag)
walaki #4
(Őstag)
szerintem a kék autó mindenképp az utolsó (a macisajt miatt), ezért szerintem a B
#5
(Őstag)
egyik sem helyes ugyan is a helyes sorrend fehér piros kék. a fehér egyenesen irány váltás nélkül halad nincs elsőség adás kötelessége ő mehet minden további nélkül utánna a piros kocsi mehet mert nincs elsőség adás kötelessége utoljára a kék mehet tovább mert neki elsőség adás kötelessége van ez egy csőbe húzós példa
Rothschild #6
(Őstag)
Jackson remélem nincs jogsid, mert ha igen add vissza!
Timberwolf #7
(Őstag)
Akkor csak Jacksonnak:

Ha megnézed a táblát, akkor látod, hogy a piros autó hiba kanyarodik, főúton halad. Ez nem egy sima kereszteződés. Ott mutatja a tábla. A fehér autónak elsőbbséget kell adni a pirosnak, mer elhagyja a főutat, de egyszerre is mehet a kékkel, ha a piros már elment. Kresz vizsgán már is buktál 3 pontot. :)
walaki #9
(Őstag)
Devouran #10
(Őstag)
#5 Szerintem ez Dzsenifar Lawurenc a műtétek előtt. <3
#12
(Őstag)
annyira jellemző, hogy az ilyen jackson félék amennyire buták, pont akkora magabiztossággal és meggyőződéssel képesek ezt a meggyőződésüket másokkal is megosztani.

jackson baszod, ugye ha van is jogsid, busszal jársz, ugye? nyugtass meg.
#13
(Őstag)
Ez attól függ, hogy melyik autóban ülök.
bimbokutya #15
(Őstag)
jackson egy cigány. a hozzászólásai tartalmilag és formailag is ezt bizonyítják, és mint az ilyenek, jogosítvány, IQ és tudás nélkül vezetnek. persze magabiztosan, hogy az óvatosság se csökkentse a baleset kockázatát.
#16
(Őstag)
hát nem tudom srácok sztem ez itt a jopkézszabáj klinikai lova annyira egyértelmű, hogy D
Rothschild #17
(Őstag)
Timberwolf #18
(Őstag)
Akkor leírom még egyszer lassan...

Először is úgy írják hogy JOBBKÉZ-SZABÁLY, nem jopkézszabáj... De mindegy is.

A lényeg: Ott a tábla, hogy a piros FŐÚTVONALON halad! EZ A KULCS MINDENHEZ! Alatta kiegészítő tábla, hogy a főútvonal kanyarodik balra. Innentől képzeld azt, hogy egyenes az út, a szembejövő akkor is megvár hogy elmenj, csak utána fordulhat balra nagy ívben, nem igaz? Itt ugyan az van. Bakker remélem tényleg nincs jogsitok. :) Vagy remélem nem találkozunk sehol. :) Esküszöm már reggel vezetés közben is ezen morfondíroztam. :)

na, menjetek Kreszre! :D
Papa Maci #19
(Őstag)
Hú jackson te olyan tudatlan vagy a kreszhez, hogy ilyet mutogatni kellene a cirkuszban.
De mindegy, egy a biztos. Neked nincs jogsid, meg ezek után ne is men. Amúgy segítek jó? Piros, mert ő főuton halad tovább, még ha kanyarodik is.
Második lesz a fehér, mert ő főútról megy le jobbra, igen jobbra, mert elhagyja.
A harmadik a kék lesz. Onnan mert neki van elsőbbségadás kötelező táblája.
Úgy hogy a B és a C is helyes válasz, de ilyet mint a C, mint megoldás nem láttam még, de ez is jó. cop
#20
(Őstag)
kössz Timberwolf hogy megerősítesz a D válaszban azt mindenki tudja hogy a jopkézszabáj mindent ver az utakon hiába a fő útvonal kötelező tábla
#21
(Őstag)
Papa Maci: kék meg a fehér el tud menni úgy, hogy egyáltalán nem zavarják egymást (nem keresztezik egymás útját), ezért a kéknek nem kell megvárnia a fehéret. Tehát a C a válasz, egyszerre mehetnek a piros után. Ha a kék és a fehér útja keresztezné egymást, akkor lenne a B.
intersexnet #22
(Őstag)
első a piros, utána a kék meg a fehér egyszerre, de a fehérnek indexelnie kéne balra, mivel elhagyja a főútvonalat.
#23
(Őstag)
arról beszélhetnénk kinek nincs jogsija nekem nincs de ettöl még tudhatom a kresszet aki szerint valamelyik helyes az abcd lehetöség közül az adja vissza a jogsiját
prinyo #24
(Őstag)
sok jogsival és több éves vezetői múlttal rendelkező ember nem tudja, vagy már leszarja a kreszt. nap mint nap tapasztalom. a táblák feleslegesen vannak kirakva. imho az lenne a legjobb, ha 3 évente kötelezően kellene tenni kresz vizsgát. (vagy akár évente)
Devouran #25
(Őstag)
én meg valami IQ teszthez kötném a jogsit nem kreszhez, mert hótmindegy hogy tudja mi az a tábla, ha nem tudja értelmezni a közlekedés többi résztvevőjét. meg az is minden hogy az adott napon a vizsgán tudja merre van a balra meg a jobbra, aztán már semmi. nem egyszer nem kétszer láttam olyat aki balra indexelt és jobbra kanyarodott és ez még csak a legalapabb dolog. arról már nem beszélve, hogy a városon belül még úgy ahogy tudja a leghülyébb is, hogy mi merre hány méter, de a városon kívül már olyan elképesztő dolgok történnek, hogy az ember csak kapkodja a fejét.

amúgy meg szerintem jackson vagy valami ipari troll, mert még normális kommentet nem láttam tőle és ez azért több mint gyanús, vagy full agyhalott valami és már rég nem kéne éljen, szóval inkább az előbbire tippelek, ugyanis nehezen hiszem, hogy ennyire debil legyen valaki gyárilag. (bár ha autista cigány, akkor lehet.)
Lasslo #26
(Őstag)
trollokról és/vagy autista cigányokról jut eszembe: másnak is hiányzik insania?
Devouran #27
(Őstag)
zsedan #28
(Őstag)
Tény, hogy egy másfajta rendszert kellene csinálni KRESZ vizsgához, nem tudom hányszor találkoztam olyan vezetőkkel, akik azt se tudnák hány kereke van 1 kocsinak, nem hogy szabályok....
slacio #29
(Őstag)
szerintem feleslegesek a szabályok, csak a baj van velük
insania16 #30
(Őstag)
Lasslo
2015-05-17 06:35
Gratulálok! Bátor cselekedet volt!
Lasslo #32
(Őstag)
insania16

na szervusz! úgy hiányoznak a hozzászólásaid, hogy elkapott a depresszió. ugye visszatérsz?
test
hit counters