Vicces képek / 10885095 912407555458374 2342667688081424505 n

◄ vissza az előző oldalra

Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
Gyurcsány Ferenc átnevezte magát Rikárdóra
Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök éjszaka átnevezte magát Gyurcsány Ferenc Rikárdóra. A volt miniszterelnök csak ennyit posztolt a Facebookon: Én is Rikárdó vagyok.

Gyurcsányt temérdek DK-s társa is követte ebben, sorban teszik ki a posztokat, hogy "én is Rikárdó vagyok". Bár további hozzáfűzés nincs a bejegyzésekhez, politikai szimatunk azt szagolja, hogy ez egy utalás Novák Előd Jobbik-alelnök tegnapi rikárdózó bejegyzésére.
Novák azt találta kiírni, hogy "A 2015-ben elsőként - 23 éves anya harmadik gyermekeként! - megszületett Rikárdó mellett azért persze szaporodik a magyar is néhol".
Mire ezt leírtam, meg is jött a DK közleménye, amely szerint "aki Rikárdót bántja, az minden magyart bánt". A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja Novák Előd "nyíltan szélsőséges szavait".
A DK ezért arra kéri az ellenzéki pártokat, hogy Novák felszólalásai alatt - témától függetlenül - hagyják el a termet; "ne tiszteljenek meg jelenlétükkel egy olyan embert, aki származási alapon osztogatná a magyar jelzőt!" - áll a közleményben.
Heimdall #2
(Őstag)
"Rhikárdaó"-k csak ágyútölteléknek lennének jók...
Vicc ami ebben az országból folyik sok szempontból, de a lényeg keveseknek
tűnik fel, mert inkább azon rinyáljunk, hogy 5000-et kell évente fizetni az M0-ért,
az meg, hogy 2050-re csak Rikárdókból fog állni az ország, leszarja mindenki.. koffee
Kratos #3
(Őstag)
2050-re egész Európát ellepik, persze csak azokat akik addigra nem korlátozzák a bevándorlást, mint ahogy már most egyre többen teszik. De aztán lehet csak mi vagyunk borúlátóak és pár éven belül nem segélyből él majd 80%-uk és nem vernek magyar öregeket szórakozásból :-)
test
hit counters