Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
és egyik androidos sem hajlik zsebben :(;
#3
(Őstag)
#5
(Őstag)
Te nem azért, de a sony-n kívül egyik sem hiszem, hogy zsebben hajlott :D
Egyébként a nexus 5 egy tavalyi modell, az iphone 6 meg ha jól tudom akkor úgy két hetes.
Látok itt ilyen hangzatos szövegeket, hogy az iphone-nak milyen jól működik majd az nfc funkciója meg egyebek... De a legjobban tetszik: 64 bites processzor, a nexus 5-ben meg csak 32 bites van humm Mi a ráknak 1giga RAM (ha már számokat kergetünk értelmetlenül, a nexusban 2 van) mellé 64 bites proci??? Ja és a legjobb: a nexus 5 play storeban amerikában kártyafüggetlenül 350 dollárért (+adó) megvehető, az iPhone 6 szerződés nélkül, t-mobile függően 650 (+adó). Ja, és a nexus 5 kamerája jó. De "csak" 8 MPx, ez igaz, és mint tudjuk,(bullshit on) a megapixel az a legfontosabb egy telefonkameránál(bullshit off) Ja hogy hé hó ha... Elfogult vagyok? Igen az vagyok, de a képen látható érvek szarok :D
crosby #6
(Őstag)
MIndkét tábor használója voltam, jelenleg iphone-t használok. Az android egy szar. Pár hónap után belassulnak, mint a picsa és elkezdenek fagyni. Ellenben az iphoneoknál ilyet kb szökő évente egyet látsz. Hiába az összehasonlitás. Az iOS olyan stabil, hogy kár fikázni. Persze itt is vannak kissebb crashek, de nem olyan, hogy nem tudok mit csinálni a telefonnal és ki kellene venni az akksit. Almánál meg ugye nem is lehet. Az iphoneok sokkal értéktartóbbak is. Megveszel egy androidot kb már 20-30%-ot esett az áruk. Azért fikázzák az iphonet mert drága és nem tudják megvenni.
Hokunda #7
(Őstag)
"Azért fikázzák az iphonet mert drága és nem tudják megvenni.
"

Közel sem! Leginkább azért szokták őket savazni mert használóik azt hiszik bárminemű státuszszimbólumot is jelent egy szaros 200-300 ezres mobiltelefon. Tucattermék. A kifekszek az üzlet elé két héttel, hogy legyen félék meg arra sem érdemesek, hogy éljenek. Kibaszott biohulladékok!
#8
(Őstag)
"de nem olyan, hogy nem tudok mit csinálni a telefonnal és ki kellene venni az akksit."
Persze, mert az iPhone-ból nem lehet kivenni az akkut. mrgreen
#9
(Őstag)
Iphone 3gs függetlenül 15.000Ft
Szóval nem drága egyáltalán.
moderator #10
(Őstag)
#6 Pl. én nagyjából 5évenként váltok telefont. Volt egy Arénám ami elkezdet újraindulgatni, meg bizonyos progikat nem lehetett már elindítani rajta. Elajándékoztam egy csóró munkatársamnak, akinek csak telefonálásra kellett. Vettem egy G2-öt márciusban, azóta nem kapcsoltam ki, de még nem fagyott le egyszer se. Lehet mázlim van. Én úgy tudom, a felsőbb kategóriás droidok nem fagynak gyakran.
Makkom #11
(Őstag)
Meg az alsóbb kategóriás szarok is csak az hozzá nem értő balfaszoknál fagynak, mint #6.
crosby #12
(Őstag)
Hmmm makkom:DD igen nagy szakértő lehetsz.
crosby #13
(Őstag)
Nem egy ismerősöm panaszkodik a felsőbb kategóriás szardroidokra :)
#14
(Őstag)
Nexus 5 ot probaltad mar? Gyors nem fagy nem lassul be szep kepet csinal es boven eleg az a 32 gb...es mindezt toredekeert az iphonenak
moderator #15
(Őstag)
#13 Én nem panaszkodom, nekem idáig bevált.
Durr egy #16
(Őstag)
Rosszak lennének a példák? A csávó akinek a videója miatt kipattant a dolog, kézzel hajlította meg.Mellesleg még utána is működött. Igazi zsebben hajlottat, normális használat mellett még nem láttam. De kár vitatkozni. Más témáknál meg. Akinek nem volt Apple terméke az úgy se fogja érezni a különbséget. Amúgy én is érzem ezt a sznob dolgot egyes tulajdonosoknál, de szerintem nincs több Iphone oldalon mint mondjuk a Samsung vagy más gyártó prémium kategóriás gépeit használók között. Csak ugye az embernek mindig az a pár gyökér fog feltűnni, nem pedig az a nagyobb többség aki csendben van.
prinyo #17
(Őstag)
:DDD komolyan egy szaros telefonon vitaztok? szerintem mindenki olyan telefont vesz, amilyet akar. nekem meg mindig jol mukodik a 3210-es.
#19
(Őstag)
"szerintem nincs több Iphone oldalon mint mondjuk a Samsung vagy más gyártó prémium kategóriás gépeit használók között"

Azon a környéken lehet hogy nincs, itt boldog boldogtalan iPhone-nal jár.
Szétnézek buszon, vonaton, metrón, akárhol ,aztán majdnem mindenki kezében iPhone.
Tabletből kb. csak iPad-et láttam eddig.

"Akinek nem volt Apple terméke az úgy se fogja érezni a különbséget."
Ez meg a tipikus apple fan duma. Gyakorlatilag bármelyik elvakult rajongó ezt mondja bármelyik termékre , amiért rajong.
Timberwolf #20
(Őstag)
"Akinek nem volt Apple terméke az úgy se fogja érezni a különbséget."
Azt ne gondold, hogy belül annyival jobb lenne. Csillivilli design, amit beszoptok, és ennyi. Meg hogy működik? Mindig ez a legjobb érv, de tudod mit? Én nem panaszkodom ha szökő évente egyszer újra kell indtani a telefont. És akkor mi van? És ez a hajlítás... Hát mit mondjak. Ekkora telefont alapból nem hordok zsebben, van rá más megoldás, szerintem nem is zsebbe való. Én szeretem az Androidos telefonom, főleg hogy aki ÉRT is hozzá egy kicsit, egy csomó extrát ki tud hozni belőle pluszban. Almáról meg annyit, hogy a marketinges főnök mondta, tehát nem én, hogy azért egyszerűek a termékeink, mert a felhasználóink is azok, nem értenek hozzá, minek bele annyi cucc? Arra vagytok csak jók, hogy a több mint dupla árcédulán látható árat leperkáljátok. :) Akár hogy is, koránt sem ér annyit amennyit elkérnek érte. A csúcs androidok se, én nem mondom, de hát azért még is csak pofátlanság amit művelnek. És hogy státusz? Nagy szart! Vettél volna inkább valami értelmeset abból a pénzből amit pluszban adtál érte, ugyan már!
hjoci1980 #21
(Őstag)
Csak a WP, az olcsó és nem fagy... bananas (L)userek! gun
#22
(Őstag)
és nincs is rá annyi minden, mint anroidra
hjoci1980 #23
(Őstag)
#22 Ja...persze... xd Vígasztald magad ezzel....
moderator #24
(Őstag)
Az "az én különb legyek mint a többi", régi mozgatórugója a kapitalista társadalmaknak. Ezek a termékek is erre hajaznak, csak van amelyik kicsit durvább haszonkulccsal, eléggé vitatott ár-érték mutatóval.
test
hit counters