Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
Resistor #1
(Őstag)
...és ez most mire volt jó? Idegbeteg fasz.
Hokunda #2
(Őstag)
Egyszerűen balfasz, nem terepjáró kéne neki, hanem roller, azzal talán menne a parkolás.
doki88 #3
(Őstag)
a másik fasz nem állt be rendesen a helyére, és ezért nem fér be a terepjáróval, jól tette hogy arrébb baszta
Makkom #4
(Őstag)
nyilván te az a fajta vagy, aki közelebb áll és inkább átmászik a középkonzolon, csak hogy mindenki más is elégedett legyen. ekkora helyre ifával be lehet tolatni, szóval nem nagyon kérdéses melyik a balfaszabb sofőr.
Resistor #5
(Őstag)
...ugyan már mitől nem fért be mellé? Baszki van azon a kibaszott kocsin előre meg hátramenet kormány meg fék... ja meg kibaszott tükrök!
#6
(Őstag)
legszívesebben én is ezt csinálnám, két retardált között parkolok a garázsban, mindegyik rááll a vonalra, én meg annyira tudom kinyitni az ajtót, hogy lereszeli a mellbimbóm kiszálláskor, egyik egy Opel pickup, aki csak 45 fokos szögben tud parkolni, a másik egy Lexus, ami meg egy koreaié/vietnámié/kínaié és inkább a vonalra áll, hogy a másik oldalon még lehessen hullahoppozni az oszlop és a kocsi közt
moderator #7
(Őstag)
A lényeg, hogy a terepenjárós majd fizethet.
#8
(Őstag)
Lehet, hogy csal a perspektíva, de nem látom olyan vészesnek, ahogy beállt a kocsival. Simán befért volna a terepjáró, de a felvétel szerint még tovább is tudott volna menni, tehát simán betolathatott volna, ha szemből nem megy. A másik már elég nehezen szállt volna ki, ha közelebb áll a falhoz. Amúgy meg nem is értem, mielőtt nekitolat a kocsinak, látszik, hogy már beállt rendesen a terepjáróval, csak kicsit kellett volna előre menni. Ő úgyis a másik oldalon száll ki, a kocsi tulaja meg majd kiáll a parkolóból, hogy beszállhasson a többi utas, ha van.
Kratos #9
(Őstag)
Lehet az én szemem rossz de mikor először áll be mellé akkor is van legalább 2m helye, hogy kiszálljon. Ha meg nem áll ennyire rá a már ott parkolóra akkor is kényelmesen kitud szállni. Igaza van, minek kell eleve tolatva odaállni meg átlóg a csíkon de ennyi tűrőképesség legyen már az emberekben hogy nem tolatok rá barbár módon.
test
hit counters