biciklis1 animated

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
-William- #1
(Őstag)
prinyo #2
(Őstag)
olyat bebasznék neki, hogy elfolyna a síneken. múltkor belerúgtam a kibaszott autóba, mert a szőke kurva telefonálás közben elkezdett letolni az útról. be is szart hirtelen.
bambula #3
(Őstag)
hja. szájbabaszott bringások. azt hiszik nekik mindent lehet
deepandbeat #5
(Őstag)
http://hvg.hu/plazs/20140425_Video_egymasnak_esett_egy_brongas_es_egy

A budapesti Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében esett egymásnak egy autós és egy biciklis. A kerékpáros beszólt a szabálytalanul közlekedő autósnak, a sofőr kipattant a kocsijából, és otthagyta a kereszteződés közepén nyitott ajtóval, amíg fizikai erővel próbálta megoldani a konfliktust a biciklissel. Az E-tanu blog szerint a biciklis és az autós is szabálytalanul közlekedtek. Az esetet a villamos fedélzeti kamerája rögzítette. Videó.
intersexnet #6
(Őstag)
Az oké, hogy a bringás szabálytalanul közlekedett, de az autós az miért?
FiSi #7
(Őstag)
amig nem jartatok kocsival hollandiaban, addig nem tudjatok, hogy milyen a tenyleg gaz biciklis forgalom :D
billsuxx #9
(Őstag)
#6: talán azért, mert a szembejövőket (busz) el kellett volna engednie (mivel ők egyenesen mennek, ő pedig fordul). De persze a való életben ez ritkán van így, ha nem próbálsz beslisszolni lehet ott állsz 5 percig. Meg mondjuk annyi lehetett volna benne, hogy nem a zebrán áll meg, hanem előtte.

A bicajos is szabálytalan persze, meg láthatóan a "ki ha nem én" kategóriába tartozik.
tuzcsap #11
(Őstag)
ott laktam a fehérvári 117-be. jhajj, régi szép idők, btw, ott simán lehet kanyarodni, nincs nagy forgalom.
bambula #12
(Őstag)
Gerinctelen gyáva kis pöcs. beszól azt elhajt. mozdulataiból láthatólag nem először csinálta. Örülök hogy vannak ilyen autósok, akik nem hagyják magukat. De nem a gyereket bántottam volna hanem a bringát. Legalább megtanulja hogy kell áttolni a zebrán.
#13
(Őstag)
az a jó, hogy szombaton mentem hűvösvölgyben cangával, a Hűvösvölgyi úton 3-ból 3 kereszteződésben majdnem elütöttek, mert senki sem használja a tükröt, jobbra kisív és leszarja, hogy zebra meg bringasáv. Egy éve haveromat elcsapták úgy, hogy a kocsi kereke a bringán állt meg, nő felbőgette a kocsit és átkapratott mindkét kerékkel a bringán és elhajtott. Rendszám alapján meglett, de még a bringát sem akarta kifizetni. Az a vicc, hogy a srác bringasávon tekert egy irányba a nővel és hátulról gyűrte maga alá. Sok ilyen életképtelen sofőr van, múltkor egy tata kanyarodott be a betonbucik és villamosmegálló peronja közé és ment a 4-6-ossal szembe. Ha nem látom, el se hiszem.
#14
(Őstag)
tisztelet a szabályosan közlekedő bicikliseknek, de jó párat agyonütnék. Mikor piros lámpán áthajtanak, meg zebrán átkacsáznak a járókelők között. Löktem már fel zebrán biciklist mikor gyalog voltam és majdnem elütött... a KRESZ rájuk is vonatkozik. Én se megyek át autóval a piros lámpán.
test
hit counters