Vicces képek / 1382372 10152349871128659 5126256891378206596 n

◄ vissza az előző oldalra

Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
Kratos #1
(Őstag)
Megint kétharmad, pedig azt reméltem a magyar ember nem ennyire buta. De.
Kratos #3
(Őstag)
Itt is tudok megvett szavazatokról, buszokkal vitt társaságokról de ezek eddig is benne voltak a pakliban, nem ezen múlott. Hanem azon, hogy ha a magyar ember arcába beleszarnak akkor sem tanul a hibájából és nyomja az X-et a két "nagy" mellé.
crosby #4
(Őstag)
Nem tudom eldönteni mi kell az embereknek ahhoz, hogy rájöjjenek az ország romokban... "Folytatjuk" igen az ország eladását, felvesszük a hiteleket minek jó része zsebre megy. A maradékból meg épitünk stadionokat mert olyan kurva jók vagyunk, megépitjük a 4-es metrot mert nagyon fontos volt a vidékiek számára is. 26 ezer milliárd az államdósság. Ennyi pénzből a teljes országot ujjá lehetett volna épiteni. Ez kell a legtöbb magyarnak folytassák éhbérér dögöljön meg a paraszt, mert a mi istenünk Orbán vitya mekkora király :))
Kratos #5
(Őstag)
Az is megérne egy misét, hogy miért pont egy maffiózóra van bízva a közbiztonság vagy hogy miért hagyja el az országot aki csak teheti.
crosby #6
(Őstag)
Vitya megmondta a fiatalok kalandvágyból hagyják el az országot! Nem azért mert nincs itthon munkahely, ha esetleg szegény fiatal ha talál is, mindent el kell viselni azért a retkes pénzér dehogy is... Itthon minden szép és jó. Én is 20 éves vagyok szeretett városomban nagykanizsa elmehetsz dolgozni a Gartnerba netto 60-65ezer ftér vagy esetleg csinálsz mást mondjuk max 80ezer ftér persze ha szerencséd van és téged vesznek fel nem ismerőst. :) Amint tehetem megyek külföldre, de persze csak kalandvágyból.
Tothumn #8
(Őstag)
nem csak a buszoztatás lenne csalás. Az a csalás hogy telebaszták a szavazólapot kamupártokkal amik az ellenzék nevén futnak, úgy alakították a választókörzeteket hogy egy fideszes sokkal kevesebb szavazattal a parlamentbe jut (kisebbek a körzetek ott ahol a fideszesek az esélyesek) http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Gerrymandering_36-28.png
meg az hogy olyan szabályokat hozunk amik a pártoknak megtiltja a kampányt de a kormánypárti "civilszervezetnek" szabad kezet ad
viszont ezek ellenére is kirajzolódott hogy a fidesz a legnépszerűbb, kíváncsi vagyok meddig lehet még a zuhanást úgy eladni hogy szárnyalunk, egyelőre működik.
Durr egy #9
(Őstag)
Ja! Rengeteg hasonló nevű volt! Pl. a "kalapácsos ember!" El is vittek a kormányváltáshoz szükséges 3,7 % -ot! És milyen dühítő a választókörzetek torzítása az esélyes helyeken! Gyakorlatilag az összes körzet. Vagy... Most akkor így is működik? Milyen szomorú az is hogy a Civil Akcióegységnek is megtiltották a működést a fideszesekkel szemben! Felháborító! - Azért szívmelengető pozitívum hogy a választók 25,89% azért átlátott a ködösítő fejesenként ellopott minimum 600 millión, a "hazudtunk éjjel nappal...", -on meg hogy azért is kell nyernünk hogy kifizessük a mieinket -en. :-)
#10
(Őstag)
HAJRÁ FIDESZ, MINDEN IDŐK LEGHATALMASABB NEMZETI SZOCIÁLISABB PÁRTJA
papszi #11
(Őstag)
Hokunda #15
(Őstag)
Fiatal vagyok (oké majd 29), van is munkám, jól is élek, a nevem Tiborc. Fuck yeah, minden nap sunshine van! hello
Resistor #17
(Őstag)
Egyébként véleményetek szerint kinek kellett volna nyerni és miért? MSZP (kommunisták)? Vagy esetleg a Jobbiknak?
#19
(Őstag)
@17
most is a kommcsik nyertek, csak a vörös pártkönyvet, narancsra cserélték. ennyi
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)


Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag

Harrach Péter – MSZMP-tag

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag



A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár

Varga Mihály – KISZ-titkár

Rogán Antal – KISZ-titkár

Deutsch Tamás – KISZ-titkár
crosby #23
(Őstag)
Amióta nincs Osztrák-Magyar monarchia azóta hanyatlik a Magyarság. Ahogy az első világháború hatására felbomlott a két ország között ez az egeszség, úgy a 2. világháború miatt is beszoptuk a kukkert, szétszedtek minket a franciák. Megvolt a rendszerváltás, azóta meg drasztikusan hanyatlik az ország... Most újabb 4év nyomorgás, hogyan tegyük tönkre jobban az országot hadjárat jön. Meddig lehet ezt még tűrni? Hol van már az az időszak mikor elfoglaltuk a kárpát medencét. Amig ilyen mocskos emberek lesznek az ország élén, vagyis akik őket irányitják a zsidók, addig nincs miről beszélni.
Heimdall #24
(Őstag)
Szavazgathat a nép ide-oda, de nem veszik észre, hogy olyan párt nincs ami ténylegesen a magyarság és az ország érdekeit képviselné, mivel azokat megszűrik és nem hagyják felbukkanni se. A rendszerrel van a gond! "A demokrácia a csőcselék uralma"
Kratos #26
(Őstag)
#17 évek óta a jobbik mondja a legtöbb értelmes dolgot, most nem sorolom fel mert hosszú a programjuk és teljesen érthetően le van írva minden. De pl. a mentelmi jog eltörlése, a törvények szigorítása, a rabok öneltartása / esetleg elszállítása, 8 általános követelmény a szavazáshoz, stb. ezek mind a közt szolgálják ezzel mindenki csak jól járna, ellenben mondjunk már néhány értelmes ötletet a baloldaltól? ez nem program, hogy emeljük-növeljük. Egyértelmű volt a sima fidesz-győzelem de örültem volna ha 5-6%-kal többet kap a jobbik, nagyot csalódtam mert így marad a bűnöző-védő jogrendszer
#28
(Őstag)
ne említsünk már mocskos sárdobáló heti 7es lófaszt referenciaként...
nem mintha fityisz párti lennék de az a műsor egy hígfos.
Mutyizik a fityisz is ezerrel, de legalább picsányival jobban képviseli az országot mint a baloldali züllött gecik...
test
hit counters