Mellbimbo hozzászólások
moderator #1
(Őstag)
qwerty #2
(Őstag)
Elfáradtak a nagy munkában. Nehéz nap, mint nap azért küzdeni, hogy a csóróknak valami jobb megélhetése legyen.
prinyo #3
(Őstag)
#4
(Őstag)
azt miért nem teszitek szóvá, hogy legalább 2 egyetemet végeztek azért, hogy most ott legyenek, ahol vannak? úgy bírom az emberek nagy részét, pl. nálunk a cégnél is, mikor kimegy a vezetőség az építkezésre a hátunk mögött meg megy a susmus, elhordják az ember mindennek, csak azért, mert nem mi végezzük az alja-munkát helyettük, helyettük, akiknek van egy szaros szakmunkás végzettsége, vagy a segédmunkásnak 8 általános (vagy kevesebb) és az igazgató, az építész, a művezető kurva édes anyját, mert bele mernek kötni abba, hogy ha valamit nem jól csinált meg a prosztó melósa.
Kratos #5
(Őstag)
törpilla azért mert felvettek egy építkezésre szemetet lapátolni és végre huszonéves fejjel van munkád először, nem kellene azt hinned, hogy körülötted forog a világ bitchplz
#8
(Őstag)
a HIV fertőzés-igazolólapodon, remélhetőleg
#9
(Őstag)
@4 erre csak annyit tudok mondani hogy sok képviselőnek még nyelv vizsgája sincs, és a diploma munkát lopták (lásd a bukott közt.elnökünket)
#10
(Őstag)
nem feltétlenül kell rögtön általánosítani
#11
(Őstag)
#1 papíron 7000 max., valójában sokkal több
#12
(Őstag)
nem biztos, hogy van diplomájuk. Érettségi se kell ahhoz hogy politikus legyen az ember. Úgyhogy ezért nem teszik szerintem szóvá, hogy két egyetemet végeztek hello
moderator #13
(Őstag)
Hogy jön ide az egyetemi végzettség? Ha a szakmunkás szarul végzi a melót, vagy lop, kirúgják, megfingatják. Ha egyetemi végzettséggel végzi szarul vagy sehogy a munkáját, korrumpált, akkor meg busásan honorálják. Ez fáj vazze, a kettős mérce, nem a végzettsége!
moderator #14
(Őstag)
#11 Az EP honlapján található információk alapján „az európai parlamenti képviselők havi bruttó fizetése 2011-ben 7 956,87 euró” volt. Ez 300 forintos euróárfolyamon számolva havi 2,387 millió forintot jelent. És ehhez jönnek hozzá a zsíros kis juttatások is: általános költségtérítés (2011-ben havonta 4299 euró), utazási költségek (bizonylat ellenében térítik meg), valamint éves utazási költségtérítés (2011-ben legfeljebb 4243 euró). Továbbá ott van még a napidíj is: az Európai Közösség (EK) területén tartott hivatalos üléseken való részvételért 304 eurót, míg az EK területén kívüli ülésekre 152 eurót fizet az unió. Az EP weboldala szerint „a napidíj fedezi a szállás-, étkezési és minden olyan költséget, amely a részvétellel jár”.
Az EP nem fukarkodik a pénzzel akkor sem, amikor a képviselők személyzetéről van szó. Mindenki „hozhatja a saját embereit”, egy kikötés van: közeli rokont nem alkalmazhatnak. Az akkreditált asszisztenseket közvetlenül a parlament foglalkoztatja ideiglenes uniós tisztviselőként, s 2011-ben képviselőnként maximum 21 209 euró volt a keretösszeg, melyből természetesen a képviselők nem részesülhetnek.
test
hit counters