Csajok / 1269499 20131206 K8Znbl

◄ vissza az előző oldalra

Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
Devouran #2
(Őstag)
ne szidd a szüleidet. nem tehetnek róla hogy ilyen lettél.
Durr egy #3
(Őstag)
Devouran #4
(Őstag)
igazából nem. de úgy az összhatás miatt. főleg a fehérnemű ront rajtuk nagyon sokat, meg az arcuk se nagyon szép, de pl. azt a jobboldalit, valami szex fehérneműben, normális hajjal meg valami szexi pózban még jónak is találnám. de az undorító hajzsír geciktől messze vannak. szerintem. mondjuk 30 fölött vagyok pár évvel, és fiatalabb koromban én is a vékonyabbakért voltam oda, de mostanában azért jobban bejön ha van egy kis husi. ez pedig szerintem bőven benne van a tűréshatárban. persze ugye, kinek mi. viszont az első kommentet több mint túlzónak találom, meg valahogy érzem benne azt, hogy még ezek is visszautasítják, ezért teljesen frusztrált és így vetíti ki a tehetetlenségét.
Durr egy #5
(Őstag)
Megmondom őszintén ilyen korrekt válaszra nem számítottam az elmúlt időszakban tapasztaltak lapján! Hasonlóképpen én talán j2 fogadnám el. Bár annyira a latin vonások azért nem a zsánerem.
RealNiga #6
(Őstag)
A b1-es egész vállalható, de a néger lyánykát sem utasítanám vissza
#7
(Őstag)
Az életben nem csak mellbimbo.eu-s modell alkatú csajok vannak, ez van.
@ sajnállak, nem sok nő szerethetett téged az életben.
Durr egy #8
(Őstag)
Nekem spec, azért inkább a "mellbimbo.eu-s modell alkatú csajok"-hoz hasonlítottak inkább a barátnőim, mint hozzájuk. Azért ha valakinek olyan az ízlése meg lehet válogatni. :)
Durr egy #9
(Őstag)
inkább... inkább... Inkább ilyen korán reggel máskor nem írok. :D
billsuxx #10
(Őstag)
kíváncsi vagyok elvis hány lányt zsákolt be a héten, hogy így osztja a fehérnépet.
Shirosaki #11
(Őstag)
Szerintem pedig mind a négy lány vállalható. Formásak, helyesek és egyáltalán nem a dagadt kategóriába esnek.
prinyo #12
(Őstag)
Resistor #13
(Őstag)
Balról-jobbra, jobbról-balra, teljesen mindegy milyen sorrendben, de mindet tudnám szeretni.
#14
(Őstag)
Én az ilyet soha nem értettem!

Teszek azért, hogyha egy csaj előtt levetkőzöm pislogjon, hogy hoppá baszki, mint egy görög isten (kis túlzással)
Egy nő is tehet(ne) érte, nem vagyok üresfej kockahas, inkább csak a 2.
Amíg egy csaj fiatalabb és van ideje, mert nem 2-3 gyereket nevel TEGYEN ÉRTE, ne az ilyen szarokat posztolja, amúgy is egészségesebb, marad, nagyobb eséllyel szül egészséges gyereket, jobb kedve lesz, nem ilyen depizős befordult unalmas liba.

aki tud normálisan egészségesen kajálni, nem sok cukros szart, és nem kell norbi ápdét mánia, hanem bazdmeg főzz jól, szálj ki és gyalogolj (nem kell buzi fitnessclub), és tornássz otthon, nem kell kifizetni a drága fitnessórákat.

Aki meg normális életmóddal így néz ki mert olyan a genetikája, biztos talál majd olyan srácot, akinek ez jön be, de ne posztolgassuk már HOGY EZ A SZEXI, MERT ÉN NEM ERRE KEVÉSBÉ INDULOK BE MINT EGY VÉKONYABB CSAJRA. BOCS
#15
(Őstag)
jah és a ne posztoljuk természetesen nem az itteni posztra, inkább ilyen nők által történő posztolására, meg ezeknek a megvédésre nyilvánult.
Mondom ezt természetesen úgy, hogy még mindg 100x inkább feküdnék bármelyik fenti csaj mellé, mint az alábbi lelkibeteg mellé, aki valamit ezzel kompenzál, vagy tényleg őrült, és nem látja hogy ettől a másik szélsőségtől a pasik 99%a behány.
http://mellbimbo.eu/picture/596100/1270319-20131207-NfZxym.jpg
#17
(Őstag)
Ha hülyeségnek tartod érvelj érdemben, ha nem akkor én is köszönöm gézuka.
#18
(Őstag)
dagadt = lusta szar Zabáljatok még chipset rusnya gecik. (kivéve bal1)
Tothumn #20
(Őstag)
Azért ha szembe lenne fordítva a csípőjük akkor egy árnyalattal negatívabb kommentek érkeznének. Kivéve az első komment mert annál már nincs negatívabb. Én olyan vállalhatónak minősíteném, 1. 3. még tetszik is.
Devouran #22
(Őstag)
#15 ekkora egohuszár arcot ritkán olvasni. te komolyan azt gondolod magadról, hogy attól vagy jó "pasi" mert szarrá gyúrtad magad? meg ilyet hogy lehet írni, hogy kocka a hasam de nem üres a fejem. ezzel egy az egyben elárulod hogy tökre hülye vagy. már bocsánat, nem személyeskedni akarok, de ilyet senki nem ír magáról, hogy adonisz vagyok és okos is, jó hogy nem írod oda még hogy: "és még a faszom is 23 centis ekkora nagy király vagyok". kicsit tükörbe nézhetnél picit. és itt nem arra gondolok hogy gyúrás közben csekkolod a feszülő izmaid, meg fürdés után pózolsz magadnak a tükörben. gondolom most sem igazán fogod fel mit magyarázok. mindegy is. másrészt, volt nekem is ilyen vagány címlapra való barátnőm, konkrétan 1 2 hónapig mennyország utána lassan idegesítő, de nem tudod dobni mert kurva jól néz ki, végül pedig már uralkodik feletted és nem tudsz mit kezdeni vele. persze oké, ez, az ilyen szuper görög isteneknél fel sem merül, hogy ne tudna mit kezdeni egy szuper csajjal, csak az ilyen nyomorék átlag lúzereknek, mint én, jelent ez problémát. csak úgy félve kérdezem meg: mennyi volt a leghosszabb kapcsolatod? csak őszintén, úgy sem tudjuk mekkora görög isten feszül a freeborn nick mögött.
#25
(Őstag)
Valamit nagyon félreértesz Devo. Egyetértek abban, hogy egy jó pasi főleg NEM a kinézettől az ami. A jó kinézet csak előny, és szerintem egy nőt szexuálisan megfog,nem köt/tart, ahhoz már tudás/kultúra kell az ágyban. És akkor még mindig csak a tesiségről beszéltem, nem fogok most kliséket írni mert nem nézlek hülyének.

Nem mondtam, h jelenleg meg lennék elégedve magammal, vagy kurvára görög isten lennék, bár elég nagyok az elvárásaim magammal szemben :) Azt mondtam, hogy ezért teszek, és tudom hogy azért haladok vele, és kis túlzással + önbizalommal annyira nem is vagyok tőle messze!

Nem kéne köbre emelni amit írok, hogy aztán le lehessen oltani ;)

Barátnő téren pedig pont amit írsz igazol sok mindent rólam, címlap barátnőm volt másfél évig. Miközben melóztam és egyetemet csináltam még egy rakat dologban segítettem neki (angol középfokra tanítottam kurvasok órát) És hiába volt gyönyörű és kedves csaj, nekem nem volt izgalmas vagy érdekes, random lelkisérült lányokkal jobb érzés zenéről beszélgetni mert vannak méylségeik, érdekes dolgaik, megéltek nehézségeket. Nekem a "címlaplány" akinek minden megvolt az életében unalmas volt sajnos. Azóta is keresem a mély lélekkel, empátiával, és igazi érdeklődéssel, de szerénységgel rendelkező csak 90% de nem 100%ig címlaplányt...
#26
(Őstag)
még annyit a címlaplányról hogy baromi öntelt volt, azt hitte érti a világot, holott egy kis dobozban élt. Bár ne plázacicát képzelj el, kemény csaj volt, talpraesett, jó vadász (kurvajól lőtt, igen éles fegyverrel) DE Ki akart sajátítani magának, és nem érdeklődött olyan dolgok iránt, ami nekem lételemem. Nekem pl kurvára hiáynzottak mellette a lemegyek a pesti éjszakába és random magyar/külföldi arockkal beszélek együtt iszunk kurvajót beszélgetünk pillanatok. Jah és a saját privát szférám, amire neki 0 igénye volt (mindig mindenhol mindent együtt) nekem meg nagy.
prinyo #27
(Őstag)
fú szerintetek is rossz dolog a krumplis pogácsába hurkát tenni? csak azért mert én az előbb dinnyét tunkoltam bundás kenyérrel. csak kár, hogy vodkás volt a dinnye. de azért finom ám. na megyek hányni.
#28
(Őstag)
nekem nagyon nehezen megy a szövegértelmezés, ha hosszú szövegeket kell olvasnom, de nekem az jött le, hogy freeborn meleg
Resistor #29
(Őstag)
AstalaPista #30
(Őstag)
Dugnám őket, mint a lopott biciklit. gun
Amúgy sincs randa nő, csak kevés pia.
Morty #31
(Őstag)
#31 szerintem helyesen úgy szól a mondás, hogy: "nincs olyan nő, akit ne dugnék meg, csak olyan, akiről nem szeretném ha a barátaim is megtudnák, hogy megvolt." :D

Egyébként ha lehámozzuk a "nagyképűség" réteget freeborn szövegéről, látható, hogy nem mond ám azért olyan nagy hülyeséget. Épeszű férfi nem várja el egy nőtől, hogy az fitnes terminátorrá gyúrja magát, de azért ne támogassuk már az elhízást se (igaz a képen lévők az elhízást definícióját még csak alulról súrolják) és igen is mindkét nemnek oda kell figyelni az alkatára, ha másért nem, az egészsége miatt. Most ettől a kijelentéstől összedől a Világ?
Nem értem, hogy a 'plus size'-osak (csak hogy PC legyek...) miért akarják ráerőltetni magukat a többiekre, olyanok mint a buzik. Már őket se lehet kritikával illetni, mert mindjárt az ember nyakába ugrik a finn főváros bizottság.
Ilyen alkatú nőt (de férfit is) nem leszólni kell az alakja miatt, de nem is biztatni, hogy jól van így... inkább segíteni kell őket, hogy tudjanak változtatni.
Morty #32
(Őstag)
Mielőtt vki leoltatna, hogy biztos én is csak a címlaplányokat favorizálom. :
http://mellbimbo.eu/picture/587577/1236457-20131103-2Hj5lG.jpg
tessék, látszik, hogy nem az edzőterembe lakik, de nem is a mc'donaldsba.
Szerintem ez egy természetes női testalkat (fej+mellek most mindegy, mert azon kvázi nem lehet változtatni). Ez az alap, amit minden egészséges férfi embernek jobban kell preferálni, mint a fentieket.
RealNiga #35
(Őstag)
#31: De van annyi pia, amennyi után nincs az a kapitány aki kiköti a hajót... :D
Morty #36
(Őstag)
test
hit counters