Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
Nem esne nehezemre egy hétig ütni ezt a faszkalapot.
#2
(Őstag)
nyomorék, azt hiszi ő a király, aztán még a sültkrumplit sem tudja rendesen megsütni nekem a mekiben
Kratos #3
(Őstag)
Állatkínzás mehetne a brutálba is, nem vagyok erre kíváncsi ahogy egy védtelen állatot püfölnek
RealNiga #4
(Őstag)
Fasznak kell ilyeneket kirakni... Úgyse tehetsz ellene semmit, és csak elbassza a napod...
prinyo #5
(Őstag)
remélem a kenguru egyszer azért hasba rúgta, és kiontotta a beleit. mellesleg a ken guru a barbibabák tanítója.
#6
(Őstag)
Mivel ezt a férget nem tudom megölni és kibelezni a családja szeme láttára, így a feltöltőnek üzenném: a kurva anyád!
fyktyvf #7
(Őstag)
És ti hol a kurva anyátokba vagytok, amikor a szomszédotok karóhoz köti ki a kutyáját a tűző napon nyáron víz, kaja minden nélkül, meg elveri bottal? Bezzeg interneten megy az emberkedés, hogy kiontom a belét, meg szétverem a pofáját... Kezdjétek a környéketeken, ne Ausztráliában...
Kratos #8
(Őstag)
Hol lennénk? anyádat basszuk pénzért. Egy normális ember - pláne ha állatbarát - felháborodik ha ilyet lát, ne már mi legyünk ezért lebaszva... nem lehetünk ott minden kutyamacskakenguru mellett de ha ilyet látunk elhiheted többségünk tenne valamit, bár ki nem fossa le mit gondolsz te szerencsétlen.
fyktyvf #9
(Őstag)
faszául magadra vetted azt a bizonyos inget, pedig kurvára senki nem szólt hozzád, amúgy meg nem tudom miből gondolod hogy bárki egy szaros gatyával többet ad a te véleményedre, mint az enyémre, de azért köszönöm hogy ezt idefostad, immár körülbelül 9001. alkalommal erősítve meg abban hogy mekkora egy sírvabaszó vagy
Kratos #10
(Őstag)
"És ti hol.." - "senki nem szólt hozzád" saját magadat oltod be többszörösen, de legalább abban igazad van, hogy egy senki vagy. bitchplz
#11
(Őstag)
bebaszám a krokodilok közé a mocsárba ott megnézném mekkora pofája lenne a kis féreg gecinek, csak az a baj hogy az ilyeneket sose kapják el.
fyktyvf #12
(Őstag)
@10 Ezért mondtam hogy faszául magadra vetted az inget, de egy ilyen véglénytől mint te nem is vártam többet. Majd legközelebb poszt számra címezem a mondanivalót, nehogy ártson a kis lelkednek butafasz úr.
#13
(Őstag)
Ilyet minek erre az oldalra, meg egyáltalán. Szomorú vagyok, removed!!
papszi #14
(Őstag)
vg-10 #15
(Őstag)
Mocskos szemétláda az ilyen. Ha egyszer meglátnám, biztos felbasznám az agyam. Fognék egy puskát és lelőném a kis gecit. Most úgy is jó áron megy a kenguru hús.
#16
(Őstag)
#7 én pont most nyáron "hoztam" el egy kutyát a környékünkön, mert ki volt láncolva és sebes volt a nyaka, vize, kajája nem volt, mindig arra sétáltam a kutyámmal és láttam, hogy mindig ott vegetál a napon. Kiraktam egy cetlit, hogy ha nem változik a helyzet, elviszem, pár nap múlva levették a cetlit, de semmi változás, ugyanúgy ki volt láncolva a beagle, a putri tök lakatlan, senki sehol. Hát elhoztam, a menhelyről kihívtam a csajt, hogy nézze meg, fotózza be és keressen neki gazdát, hamar lett is, nagyon aranyos kutya volt, nem meglepő.
#18
(Őstag)
;) van egy képem is róla, már az új gazdikkal: http://i.imgur.com/s1ztkhh.jpg (Akoshnak különösen ajánlott)
billsuxx #19
(Őstag)
test
hit counters