Csajok / 1232121 20131029 WxHciE

◄ vissza az előző oldalra

Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
Kedves felhasználók! Régóta figyeljük az oldalatokat és nem tűrhetjük tovább ezt ami itt folyik! Nagyon sok lányról kerül fel kép, ami személyiségi jogaikat maradéktalanul megsérti. Én több száz lánnyal vettem fel személyesen a kapcsolatot, köztük szép számmal külföldiek és hamarosan benyújtjuk követeléseinket, amit ha nem teljesítenek jogi következményt fog maga után vonni mindazon embereknek, akik az érintett megkeresett lányok képeit, félmezteln, meztelen képeit az oldalon elhelyezték.
Kratos #4
(Őstag)
Bár ezek a cigány luvnyák tényleg nem hiányoznának
CassiusClay #5
(Őstag)
Ki engedte meg sótlankának hogy kinyissa a száját? cop
tuzcsap #6
(Őstag)
ez milyen jó szöveg már:D

Kedves felhasználók!

Régóta figyeljük az oldalatokat és nem tűrhetjük tovább ezt ami itt folyik! Nagyon sok lányról kerül fel kép, ami személyiségi jogaikat maradéktalanul megsérti. Én több száz lánnyal vettem fel személyesen a kapcsolatot, köztük szép számmal külföldiek és magam kértem őket egy személyes castingra, amire még nem válaszolt mindenki. Hamarosan benyújtjuk követeléseinket, amit ha nem teljesítenek jogi következményt fog maga után vonni mindazon embereknek, akik az érintett megkeresett lányok képeit, félmezteln, meztelen képeit az oldalon elhelyezték és én nem tudtam őket még meginterjúvolni. Az oldal ezért felelős.

Your sincerely,
Tűzcsap
HR assistant
Brazzers Inc - Budapest P.O.Box 1234567
Hokunda #7
(Őstag)
Komoly perek lesznek, ebből a pár sorból is kiderül, hogy minimum egy Magyar György kell majd a mellbimo védőjének. tv Vagy a felhasználóknak.
doki88 #8
(Őstag)
ez a kurva oldal miatt többet járok a bíróságra, mint más ember a, aa! Á mindegy hagyjuk ...
Fáncsy #11
(Őstag)
"több száz lánnyal vettem fel személyesen a kapcsolatot". gondolom rájuk irtal, ök azon nyomban a lakcimükkel válaszoltak és az elmult 5 évben a külföldön tartozkodókhoz látogattál el.
patyomkin #13
(Őstag)
test
hit counters