Vicces képek / 1182692 20130911 fTC7Jg

◄ vissza az előző oldalra

Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
egyéni sport vs csapat aham oké...
nem Balázst védem de nem hiszem hogy csak rajta múlik hogy szar a magyar válogatott
tuzcsap #2
(Őstag)
valóban nem teljesen korrekt az összehasonlítás, de arcban meg lehet nézni, hogy kinek mekkora és a jobb oldali úriember azt hiszi, ő CR vagy Özil. Nem gond ha azt hiszi, ohy ő a 2 említett egyén közt az egyik vagy bármelyik JÓ játékos, de el tud dönteni 1 meccset 1 ember. A román meccsen 2 ember dolgozott és azok közül az egyik a kommentátor volt. Ha mind a 11 dolgozott volna és úgy 3-0, hát istenem ... lehet építeni a válogatottat, lehet, hogy jók leszünk.

DE ameddig ez nem történik meg, addig nem stadion kellene, hanem még 10 uszoda, elágaztatni a Köröst, hogy többen tudjanak kajakozni, több dojo-t és kézilaszti pályát.
netro #3
(Őstag)
Mindegyik jó sportoló. Ez hülyeség. CR v Dzsudzsi se különbözik nagyon egymástól, klasszisok... Szomorúbb a képben az az, hogy ez pusztán azért született mert nyilatkozott egy ordas faszságot. Az pedig nem függ össze a sportolói tudással... Én sem védeni akarom, csak akkor beszéljünk arról, hogy nagyképű, vagy segghülye, de ne azt vitassuk, hogy jó focista-e v nem. Nem véletlenül ér annyit, amennyit.
tuzcsap #4
(Őstag)
Értem én, biztos jó játékos, ér amennyit ér, de a magyar focit szintbe hoznám az argentin szinttel. "Jó, de az argentinok azok jók BLABLABLA". Persze, hogy jó bmeg, mert rendes pályájuk sincs. Gazdaság romokban, azért játszanak, mert szeretnek és ebből a lúzerségből jött sok-sok kisköcsög - maradona, veron, messi, akik most éppen csak megélnek és suzukit vezetnek. argentinában nem volt felcsúti ramszesz. stadion le, pénzelvonás, ingyen élésnek vége és elkezd a maradék is focizni. ha 10 éve léptük volna meg ezt, más lenne 1-2 dolog. szerintem ki is jutottunk volna.
test
hit counters