Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
tuzcsap #4
(Őstag)
Devouran #5
(Őstag)
szerintem amelyik férfi a szobájában a kelleténél nagyobb rendet tart (érts. mindent a fiókokban tárol, figyel hogy ne legyen szétszórva semmi, stb...) az egy kibaszott buzi. még akkor is ha így nevelték. az igazi férfi átlátja a szobája rendetlenségét.
tuzcsap #6
(Őstag)
félreértesz. ahol a vas van, az egy szentély. minimális dolog lehet az asztalon: dvd-k (ez sem szép), füles, tokenek, könyvek, nagy egérpad, üdítős ital. legalább 2 hetente letakaritva az asztal, bill, egér, monitor. a szentély ennyit megérdemel. de ami itt van az sok. és a lábad között mi az a redvás szatyor? de tud irritálni ... a melóhelyemen szebb rend van, az asztalom körül.
Devouran #7
(Őstag)
akkor elmondom nálam mi van.
aszondja: Bögre, öngyújtó, telefon, nutella, notesz, tipszmix, pillanat ragasztó, mikrofon, macskaszőr kefe, 2 3 dvd, vitaminos doboz, kisolló, valami szórólap.

mondjuk az a szatyor tényleg irritáló, de ami engem sokkal jobban zavar az a nyolcszög óra, meg a tapéta.
Devouran #8
(Őstag)
amúgy mi az hogy üdítős ital? vodka narancs?
#10
(Őstag)
macskaszőr kefe? ha már "igazi férfi" akarsz lenni, tarts kutyát, kint a kertben. Ha meg az asszonynak van, zavard ki a macskáját a házból. Az a is kertbe való. :)
doki88 #11
(Őstag)
"aki rendet tart az egy kibaszott buzi " csodálatos okfejtés, leborulok előtted Ó uram ...
bluecat #12
(Őstag)
az ilyeneket gyujtom ki, vagy lövöm ki ammorack-kel amikor 9 fpsem van
tuzcsap #13
(Őstag)
kinek mi az üdítő. Vasárnap hajnalban 2-től megy a UFC streamen, akkor sör, amugy másfél literes üvegben csapvíz vagy ha hó eleje van akkor kóla (most jött a fizu _:D). ez a melóhelyemen a desk, kulturáltabb mint ez. legalább gyorskötözővel basznád el onnan azt az xboxot, mondjuk a szekrény oldalára ... http://kepfeltoltes.hu/130905/IMG_20130905_164801_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Devouran #16
(Őstag)
13: hm. az üdítőS italra gondoltam. az üdítőitalt tudom mi.
tuzcsap #17
(Őstag)
0.o te aztán valóban egy retardált fasz vagy. bejelölhetlek itt a bimbon ismerősnek?
billsuxx #18
(Őstag)
na aki szerint a macska nem férfias, vagy nem jó fej állat, az álljon a sarokba fél lábon egy óráig, aztan meg gyorsan nyomjon le 25 fekvőt. köszi
Kratos #19
(Őstag)
Fontos másodperceket veszítettem amíg elolvastalak titeket, mindenki kapta a mínuszt
netro #20
(Őstag)
test
hit counters