1158029 20130825 lbaodT

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
werterolee #3
(Őstag)
nem kö gyorsan menni és nincs problem. 10 éve vezetek, de sosem bűntettek meg - de amilyen kifogásokat tudnak kreálni a magyar emberek - határtalan elmére vall!
tuzcsap #4
(Őstag)
engem se büntettek meg még... pedig motorral lenne rá indokuk, de szerencsére nem háttal voltak, valamint 1x autóval állítottak meg, még Gyulán, akkor meg egy román kisbusznak vettem fel a tempóját, ami előttem meg, jön a rendőr, villog, megelőz, a kisbuszt is és őt kapcsolták le. Szeretem mikor van diszkrimináció >:] cool
Hokunda #5
(Őstag)
Még 5-6 éve 10kra. Lakott területen hetvenvalamennyivel mértek. Mondjuk a haladásra alkalmatlan járművekkel szemben szigorúbbak is lehetnének, mondjuk egy mobil roncstelep létrehozásával, a helyszínen statárium a járműnek.
Tarzan #6
(Őstag)
Mondjuk ez elég köcsögség így, a forgalomnak háttal, illetve az M5 bevezető szakasza ahol előtte 50-es tábla van már...Sokat becumizhatták...
intersexnet #7
(Őstag)
Engem se büntettek még gyorshajtásért, ettől függetlenül eléggé utálom a fasszopó sünöket (meg a rohadt rendőrbérenceket), főleg amikor azzal indokolják hogy balesetmegelőzési célből mérnek.
Ja, persze olyan helyeken ahol évente egyszer van baleset. Ha tényleg ez volna a cél akkor fix kamerákat kéne telepíteni, és folyamatosan műlödtetni, de az logikus volna, ezért nem csinálják.
Bűnözőt kergetni ugyan minek? Abból nincs bevétel. Ellenben a békés autósok, biciklisek molesztálásából abból milliárdokat lehet kaszálni.
werterolee #8
(Őstag)
1 ha mindenki betartana a szabályokat, nem lenne bevétel
2 a fixen telepített kameráknál fekezne mindenki, utána menne mint a barom
3 amúgy szó van 2-300 új kamerarol, idővel mindenhol az lesz
4 geci dolog, h nincs elég parkolóhely, ezért is büntetnek, viszont ebbe nem halt bele senki!
5 kurva sokan szidják a sunoket. csak annyit kiegészítésként. én is utálom a legtöbbjét, de amikor elő van írva h mennyit bintessenek/hó... ráadásul a bevétel az állam bácsi zsebébe megy...
ezért tartsd be a szabályokat és sporold meg az államtól a pénzed!
#9
(Őstag)
Az a vicc, hogy jelenleg nem látni, de kivan téve egy 50es tábla - ami nem látszik a lomboktól - a 70 es után. Na ezért geciség ez, mert jössz 70 el nyugodtan ahogy addig is és lemeszelnek 35000ft ra.
test
hit counters