1102749 20130712 hTrGQ8

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
Hokunda #1
(Őstag)
Néhány cmvel arrébb nem lett volna ennyire mókás a dolog.
Resistor #2
(Őstag)
#3
(Őstag)
maradtál volna ott darabokban a motoros idióta kurva anyádat gun
doki88 #4
(Őstag)
#3 hülyeséget csinált ez tény, na de ha a te testvéred/barátnőd jár így akkor is hasonlóan vélekednél? jaj tudom, most az jön hogy ők nem ilyen bénák ...
werterolee #5
(Őstag)
szerintem a tag nem vak, szimplán elaludt a volán mögött
#6
(Őstag)
matekoora #7
(Őstag)
Még egy majom...igazán telibe kaphatta volna ezt a kretént -1 retardált legalább.A záróvonal az minek ugye?Imádom, mikor a motorosok majomkodnak összevissza, forszírozva előznek, zárovonalon vagy felezőn, mind1, "szágudolznak" cikáznak, de ha valami van, ők ugatják a leghangosabban, h "parasztkocsisok".Kb 3 hete jött belém egy robogós kretén, képes volt álló kocsiba belehajtani...óriási tényleg.Tegnap meg egy csopperféleséggel borult fel a szentmihályin a "szerencsés".Nyilván kocsisban is sok a paraszt, csak ahhoz képest, hogy a motorosakat nem védi semmi, elég bátran bohóckodnak.
doki88 #9
(Őstag)
amigo #10
(Őstag)
#5: Igen, 1-2 éve volt a hírekben ez a videó, valóban elaludt a robogón, szerencsére ennyivel megúszta... :)
tuzcsap #11
(Őstag)
#7 "Kb 3 hete jött belém egy robogós kretén" ... a robogós nem motoros. a bátor bohóckodás mögött általában tudás is van, mivel ha hibázunk, akkor borulunk és mivel nem véd minket semmi, ezért fizetünk is. ;) (azt a csoppert meg sajnálom, gondolom 1 vagyont költött a krómozásra ... bár azzal nehezen lehet eldőlni)
test
hit counters