894797 570254049673728 852321075 o

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
Kratos #3
(Őstag)
Az az 'ember' bevallotta, hogy hazudtak, loptak, csaltak éjjel-nappal és még így is vannak akik büszkén mosolyogva mellette állnak, gratulálok shake
#7
(Őstag)
#5: ugyan már, a kommunizmus óta megszokott ez a dolog
bimbokutya #8
(Őstag)
jó jó de más a mutyi, és más az amikor a teljes nemzeti vagyont zsidókézre játszák át. már nincsenek titkok meg összeesküvés elméletek, a hiradót nem tudják annyira szétkozmetikázni hogy még az átlagbéla számára is lenyelhető maradjon a tartalma
#9
(Őstag)
Ne legyél már idióta, nyilván nem voltál még vezetőségi értekezleten, elmondom hogy tízből kilenc nagycégnél ilyen stílusban osztják le az alkalmazottakat ahogy az "öszödi beszéd" alkalmával is történt. Kb. mintha a Coca-Colánál azzal hőbörögnék hogy "ha basszátok meg a kólánkat képtelenek vagytok eladni akkor menjetek a gecibe és áruljatok vizet a pepsinél, szopjatoklemind", miközben csak összerántani akarom az eltunyult jómunkásokat. Érted már? Zártkörű, vezetőségi észosztásnak a mondandója NEM értelmezhető más környezetben. Azért zártkörű.

Amit a csutipondró csinál a jaffabandájával meg egyszerűen párhuzamos a Mussolini-féle korporativista fasizmussal, ami elég érdekes, ugyanis a fityiSS teljes vezérkara MSZMP-s vagy KISZ-es káder volt, ehhez képest komcsiznak. Nyálazhatod az ánuszukat persze gyomorig, de ne legyen kétséged afelől hogy téged is kifosztanak gőgös pofával bármikor ha valakinek hosszabb nyelve találtatik mert az az egyetlen mérce a bűnszövetségükben.
insania16 #10
(Őstag)
balga te igazi balfasz, de betanultad az agitprop szöveget leszophatod ezt a kohler szovjet iskolán nevelkedett tolvaj buta piócákat tövig akiknek csak egy volt fontos az iraeli és egyéb külföldi érdekeltségeknek kiárusítsák az országot!
Buta vagy mint a sár, de magyar szoclib banda mosdatójától nem meglepetés!!
Jó a példát is rögtön megteszed magad valami személyzetis vezetővé a coca-colánál, mekkora hányinger vagy ember!! méé nem úgy írtad hogy téged rántanak össze mert el vagy tunyulva te segglyuk jó munkás?:)

l
Kratos #11
(Őstag)
'a hiradót nem tudják annyira szétkozmetikázni' :DD hogy a fenébe nem, sőt az internetes hírportálok többsége sem kivétel. Lószart van itt pártatlan hírközlés, meg szólásszabadság bitchplz
#12
(Őstag)
mennyi értelmes ember a képen :) a zsidó zászlókat meg beleállítanám a hátukba
#13
(Őstag)
insania16, a nevedben benne van hogy mit érsz, normálatlan tini. A burkolatlan zsidózásod párhuzamos a 72-es IQ-ddal, mondom ezt úgy hogy rühellem a cionistákat és ezt a véleményemet nem is szoktam véka alá rejteni.

Mosdatja a coclibákat a tököm, viszont nem tudom nem észrevenni lebenymetszett/beégetett reakciódat, ld. mindenki "coclibkommer HA kritizálja a csuticigányt". Tévedsz bazmeg, nem kicsit, nagyon. Elmúltnyócévezést kihagytad te kis csacsi, pedig emlékezzél, betanítottak hogy az az ultima ratio Tündérországban.

A CC-példát azért hoztam hogy a magadfajta műveletlen szalagrabszolgák is megérthessék a stájszot, látom neked ez sem sikerült, még mindig magasan volt a léc. Ne bánkódjál, inkább eriggy oszt másszál rá anyádra, köll a sok beltenyésztett retardált negyedképességű suhanc az új földesurak ebül szerzett földjére.

Ha ügyesen kapálsz egyszer még traktort is vezethetsz, sőt, ha szerencsés vagy talán még a fideszdöbrögi uraságod lányát is megpillanthatod amikor napozás közben a véredből koktélozgat.
bimbokutya #14
(Őstag)
#11 ezzel egyetértek de azt mondom amennyi átjön a hiradón keresztül, már abból is faszán nyilvánvaló hogy mi történik. insanyáná elgurult a gyóccer :DDDD
Devouran #16
(Őstag)
insania16: te miért nem akasztod fel magad? hol írta a srác, hogy védi a szocikat, libsiket akárkit? nem vagy képes egy szöveget értelmezni? szó nem volt benne semmi ilyenről. még külön tagolta is neked, hogy az ilyen kis fogyatékos is megértse. de segítek neked. a mondandója első részében egy vezetőségi ülésről van szó. nincs benne politika. az hogy oda van írva hogy öszödi beszéd, az azért van, hogy felkeltse a kis figyelmed. a második részében elmondja mi a helyzet a jelenlegi kormánnyal, amiben lehet téved, de neki ez a véleménye. aztán még lehet nem téved, hanem tényleg így is van.

viszont az tiszta sor hogy téged tövig beszopattak a hazafias eszmével. amivel nincs gond, mert szép dolog a hazaszeretet és inkább ez foglalkoztasson mint más, viszont az hogy síkhülye vagy mindenhez és ezt használják ki az kb. annyit jelent, hogy a hazafias eszme mögé bármit felsorakoztatnak, legyen az akár az, hogy reggelire meg kell basszad az anyád, te azt is bekajálod, mert elhiszed hogy ez hazafias. koffee
#17
(Őstag)
Azzal amugy tisztában vagytok, hogy teljesen mindegy,hogy mit irtok egy kép alá semmi nemfog változni az álltal?
Láthatóan még mindig nem xd mrgreen
#18
(Őstag)
#19
(Őstag)
amugy nem ertem, mi a lofasz bajotok van a zsidokkal, egesz csomo zsido csajt elnyüttem mar
Kratos #20
(Őstag)
#17 attól mert nem változik semmi már véleményt sem lehet nyilvánítani? ennyi erővel szavazni se menj el, mert úgy sem a te egyetlen szavazatod fog dönteni. Idióta.
tuzcsap #21
(Őstag)
a bal alsó csókát vágjátok? azért a pofáért, ha én is kapnék, szívesen integetnék :D
#22
(Őstag)
Te még hiszel mesékben hogy a szavazatok dontenek hát akkor még se én vagyok az idióta xd mrgreen
balfasz.... xd mrgreen
bimbokutya #23
(Őstag)
számitanak a szavazatok. amig a kezükben vannak a pártok, addig nyugodtan számithatnak a szavazatok, az is táplálja a demokrácia látszatát. ennyit számitanak, többet nem.
#24
(Őstag)
De minden kéz ugyanahhoz a testhez tartozik.
Nem tunt fel,hogy bárki kerul hatalomra csak a fasz ize változik ? :P
insania16 #26
(Őstag)
balqa
te látens vörös geci, tudod ha csak 1%-ék esély látnék arra hogy megtudjam ki vagy már itt lenne a telszámom hogy beszéljük már meg ezt az anyabaszós
szalagrabszolgás dolgot, te kis csöves !azt majd elmondhatnád utána itt a cimbiknek hogy mennyire vagyok tini meg szalagrabszolga te kis tetű!
test
hit counters