1010943 20130428 FO215v

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
És most nekem ennek kéne örülnöm igaz?
#2
(Őstag)
Mi ez a mínusz? Kifejtenéd bővebben? Talán az ilyen fasiszta csőcselék által kreált szarokat kéne preferálnom? Vagy jó szívvel akceptáljam és húzzam rá a 'mókás' jelzőt és minden rendben lesz? Kétlem.
Slevin #4
(Őstag)
ja, hitler lefizetett minket, hogy leminuszoljunk teged
bluecat #5
(Őstag)
#6
(Őstag)
Hm. Elég sajátosan definiálod a faszfej fogalmát. Valóban én lennék a faszfej akit mindez felháborít (nyilván nem a mínuszokról beszélek)?
Slevin #8
(Őstag)
nem is definialta....egyszeruen annak nevezett teged lol, idegen szavak szotara remelem meg van nyitva mert ez a 2. hibad a korrupt mellett
#9
(Őstag)
Igen itt nem definiálta, észrevettem. Valószínűleg megerőltető más dimenzióban gondolkozni és nem csak arra hagyatkozni amit látsz.
Mivel az állítása nem fedi a valóságot így nyilván rosszul értelmezi a faszfej fogalmát.
doki88 #12
(Őstag)
#1 nem értelek, ki mondta hogy örülnöd kell? Egyáltalán minek kommenteltél ide ha felháborít? Ja tudom, a te fajtád szereti a balhét, de csak addig amíg ő pampoghat egyoldalúan, mert ha visszaszólnak neki az már nem tetszik, és természetesen mindenki rasszista, fasiszta, nyilas, náci, antiszemita ...
#13
(Őstag)
Miért ne háborodhatnék fel ezen? És miért ne írhatnám azt ide le? Nem mondta senki, hogy örülnöm kéne. De nyilván e szándékból készült a kép. Mert ez valakinek kielégíti a szellemi színvonalát (nagyon vicces ugyanis).
És eddig senki se reflektált a kérdésemre. Az egyik a személyemet firtatja a másikat meg az zavarja, hogy árnyaltabban használok olyan szavakat amiket ő eddig nem is ismert.
doki88 #14
(Őstag)
eleve induljunk ki abból hogy a mínuszolás csak a szellemileg visszamaradt gyerekes idiótákat zavarja, és neked a második kommented rögtön ez volt, tehát ne akard már magad itt úgy beállítani te is hogy valami kúrva okos, agyonképzett történelem szakon diplomázott, ultra mega giga liberális megmondóember vagy, mikor csak egy kis hisztis pisis idióta, aki a fos mínuszoláson rágja magát, és ezen jobban felháborodik mint magán a képen.
#15
(Őstag)
:) Igen, nyilván a mínuszok zavarnak nem pedig az, hogy képtelen leírni a mínusz miértjét.
bluecat #17
(Őstag)
nem kell hozza sok esz, hogy magadtol is rajöjj.. valoszinüleg nem tetszett neki a kommented, ha ennek a miertjere vagy kivancsi akkor az irant kellene erdeklödni, ahogy elnezem mar 9 embernel, vagy csak kivancsi volt, hogy hatvanyozod e a faszfejkedest a minuszon valo sirassal.
#18
(Őstag)
Ha eltudod olvasni mit írtam akkor láthatod, hogy ezzel kezdtem. "Mi ez a mínusz? Kifejtenéd bővebben?". 9 emberből egy sem foglalkozott a kérdéssel (max doki88, de mivel névtelen a dislike így nem tudjuk). Meglehetősen kellemetlen, hogy 9 ember nem tud érvelni amellett ami mellett kiáll (igen, a mínusz annak számít).
bluecat #19
(Őstag)
elarulok egy titkot:), 98%ban azert kaptal minuszt, mert szoba hoztad.. senkitsem erdekel a velemenyed, felhaborodasod a kep kapcsan.
#20
(Őstag)
nem is értem,mért háborodott fel,ha kifejtené,még el is olvasnám
#21
(Őstag)
Meglepne ha magyarázatra szorulna a felháborodásom oka. Bár valószínűleg meddő gondolattá devalválódott a bizalom, mely kísérletet tett arra ,hogy egyenlő félként kezeljek itt egyeseket.
qwerty #22
(Őstag)
Makkom #24
(Őstag)
Mindig megmosolyogtat, mikor valami random bölcsész geci úgy gondolja, hogy csak neki van szókincse.
#25
(Őstag)
te segglong nem gábornak hívnak véletlenül? ha igen megtennéd, hogy legkésőbb reggel 5-re megdöglesz?
#26
(Őstag)
szocske #27
(Őstag)
#18 en azert diszlajkoltam mert adolfo az egyetlen vezerem es macfag vagyok vagy mert azt akarom hogy diszlajk rekord legyen. magam se tudom
#28
(Őstag)
#24 kapd be
#25 kapd be
#26 Te is kapd be

Az a baj, hogy annyira hitvány 'válaszokkal' vagytok képesek előrukkolni, hogy képtelenség érdemben reflektálni rá.
Csak reménykedni merek abban, hogy ez csak a látszat és nem megint a 2bites vérpisikékkel állok szemben akik a szaros valagukból instant a szájukba rántják az ujjukat és vadul szopdossák mint a verandán hagyott kisded akinek 1 hétig nélkülöznie kellett az anyja csecsit. Mondván a szarban is van tápérték.
#29
(Őstag)
de most neked mi bajod,sérti a vallásodat,vagy hasonló?
#30
(Őstag)
ilyet szol: devalvalodott. csak egy okot ismerek, ami miatt az ember ilyen köcsög kifejezeseket hasznal, es a le nem irt szavaim hatasa ekvi...akarom mondani megegyezö a kurvaanyaddal.
#31
(Őstag)
#29 Tényleg ezen a szinten vagyunk? Zsidónak kell ahhoz lennem, hogy sértsen Hitler, bármely kontextusban? Ez a szellemi nyomor egyre népszerűbb. Csak fekete és fehér van, geciunalmas. Sajnos nem részesülhettem abban a megtiszteltetésben, hogy zsidó lehessek (nem mintha bármi köze lenne hozzá bárkinek is). A kép pedig nem csak, hogy olcsó de ízléstelen is. De az még felháborítóbb, hogy mindez csak engem zavar. Rajtam kívül másik 11 ember is hozzászólt ehhez a képhez és egyiket sem kifogásolta az itt látottakat, az én kommenjeim annál inkább. Valóban ennyire eltérne a szellemi horizontunk? Alapvető emberi normákról beszélünk.

#30 Sajnálom ha Te ezen akadsz fent, de nem hinném, hogy ez az én hendikepem lenne, hogy nem tíz szóra vagyok korlátozva.
doki88 #32
(Őstag)
segglong csapjál már fel egy történelem könyvet, ha ez a dolog annyira felháborít, és olvasd el, mióta világ a világ mindig is voltak zsidó irtások, és hogy miért? Szerintem az egyértelmű, de ha neked nem akkor gondolom nem ezen a bolygón élsz, és tudod a történelem mindig ismétli önmagát, tehát nem ez volt az utolsó sem, hogy kicsit megritkítjuk a metszett faszúakat ...
#33
(Őstag)
És ez téged feljogosít bármiféle bűnöző pártolására aki ártatlanokat öl csupán a származása miatt? És Te engem nevezel szellemileg visszamaradott gyerekes idiótának? Felettébb érdekes. Azt hittem ennél szofisztikáltabb az észjárásod.
doki88 #34
(Őstag)
Ha nem lennének ennyire pénz és hatalom éhesek, a kutya nem foglalkozna velük, és a kutya nem foglalkozott volna soha velük. Amit átéltek és ami történt velük csak is kizárólag saját maguknak köszönhetik. Gondolom az amit ők művelnek a palesztínokkal az nem zavar, na mind egy majd fog zavarni ha itt is azt kezdik el csinálni, akkor gondolom majd megváltozik a véleményed az imádott népedről
#35
(Őstag)
shenlong! nem biztos, hogy a mellbimbo.eu a megfelelő oldal neked. mint azt láthatod a kép alatti kommentekből is, nem loptad be sok ember szívébe magad ezzel a zsidószerető dumáddal. természetesen kratosz bekaphatja, de ez már egy más téma...
Slevin #37
(Őstag)
shenlong, mar kiderult h az idegen kifejezesekkel irto mod szarul bansz, attol, hogy konyvjelzodbe be van teve a szinonimaszotar es probalod kivalasztani mindig a legidiotabb kifejezest, nem jelenti azt, hogy okosabbnak tunsz plane h ahogy megszolaltal kirajzolodott mennyire ostoba fajanko vagy....tolem devalvarizalodhattal, devizahiteleskedhettel ugggyan az a keregrago tusko vagy mint a szuleid akik tanitasa hianyaban uj szavak utan kapkodsz az internet vilagaban
#38
(Őstag)
Nincs itt semmiféle imádat. Lehet félreérthetően fogalmaztam. Izraelbe sokkal durvább a kirekesztés és a rasszizmus mint itthon. Ami szintén nem jó, de mivel nem ott élek így nem élvez nagyobb prioritást mint ami itt folyik.
Elcsépeltebb közhellyel nem is élhettél volna doki88. De valóban ráhúzható ez minden egyes zsidóra? Talán ismered személyesen mindegyiket ugye? Nincs is annál provinciálisabb mint 1 ember tette miatt elítélni az összes olyan embert aki ugyan olyan nemzetiségűnek született. Ráadásul az, hogy ki minek születik az kurvára nem választott dolog. Értelmes ember neki áll ezt firtatni, vitatkozni ezen? Nem hinném.
#40
(Őstag)
#37 Ismered netalántán a szüleimet? :) Vagy neked nem kell ahhoz ismerni az embereket, hogy sértegesd vagy elítéld őket?
papszi #41
(Őstag)
en ismerem, apad olyan jo magas ember, anyad valamivel alacsonyabb, es nö
bimbokutya #43
(Őstag)
nincs értelme magyarázni neki. megérteni nem fogja akkor sem ha 123 kézzel fogható érvet teszel le elé. ezért nevetségesek ezek a majmok, mert mikor már a zsidó sem tagad, ezek még akkor is tagadnak helyettük. ha valaki még ilyen álomvilágban él, az majd csak akkor fog észbekapni amikor személyes sérelme lesz, és akkor ez fogja leghangosabban ütni az asztalt, ugyanis azt az állapotot ugyanugy képtelen lesz megfelelöen lekezelni mint ahogy most képtelen. a témáról meg annyit: itt senki nem kivánja ártatlan emberek szenvedését. márcsak azért is nem, mert az a zsidók módszere. a fenti kép se nem vicces, se nem érdekes, szerintem ehhez a képhez senki nem szólt volna hozzá ha nem csinálsz magadból hülyét.
FiSi #44
(Őstag)
miert nem nezelodtok inkabb a pron szekcioban?
bluecat #46
(Őstag)
en is örültem volna ha reszesül abban a szerencseben ahogy ö fogalmaz hogy a zsido közösseg tagja lehet, es mondjuk remelem valami lassu kinhalal aldozata lenne vegül amit, mi ösnacik hajtunk vegre rajta, merthogy kurvara meg is erdemelne az ilyen FASZFEJ aki itt untatja a nepet a szarsagaval, mert veletlen felrekattintott a megszokott oldalairol, aztan egy KEPMEGOSZTO oldalon probalja hinteni az iget, haborogni, meg eszmetcserelni.. Go -> Sections -> Brutal pls. annyi kep var meg rad.
FiSi #47
(Őstag)
ott legalabb kussban maradnak az ilyen szupermoralis faszok, mert hat rarantani talan meg azok is szoktak, sot...
#48
(Őstag)
#43 Igazad van, sose fogom megérteni, hogy miért vonzhat ennyire embereket egy olyan idea ami a gyűlöleten alapszik.
Talán neked vannak személyes sérelmeid? Mi volna az?
#50
(Őstag)
linkeljetek már neki egy félpucér zsidó lányt :) amúgy jellemző,egy kép se keltette fel az érdeklődését,csak ez :) provokátor
#51
(Őstag)
FiSi #52
(Őstag)
miert? mar azt sem szabad? akkor naci leszek vagy vadakat terelo juhasz...
#53
(Őstag)
#33: nem a származása miatt volt irtva a zsidó, hanem azért, mert egy undorító féreg nép volt már akkor is és mert veszélyt jelentettek az európai népekre. Ha teszem azt helyettük mondjuk egy másik népcsoport vert volna tanyát abban az időben itt, akkor ők lettek volna a helyükben, ez ennyire egyszerű
papszi #54
(Őstag)
#57
(Őstag)
#53 Attól, hogy egy csapat retardált az öklét rázva, fröcsögő nyállal azt ordibálja, hogy zöld az ég, attól még nem lesz az.
papszi #58
(Őstag)
dehogynem, eppen igy müködik a vilag, te kis csacsy
prinyo #59
(Őstag)
mit kell ezen meg pörögni? klaviatura epsegben van meg? monitor is le van mosva mar? mi?
#60
(Őstag)
szocske #61
(Őstag)
#57 HÁTA FASZOM KIVAN MÉNEM DÖGLESSZ MEG TE GECI PÖSTI PARASZT!!4
#62
(Őstag)
#61 Tessék? Nem értem a mivoltát a dühödnek, fejtsd ki bővebben légy szíves.
papszi #63
(Őstag)
bluecat #65
(Őstag)
lassan lep szintet az uj troll.. faszom a patchekbe.
test
hit counters