981606 20130403 iyihq1

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
doki88 #1
(Őstag)
a kiválasztottak ... már csak az a kérdés hogy mire lettek kiválasztva humm
#4
(Őstag)
Milyen elbaszott csökevények ezek bazdmeg.
Valaki támassza fel hitlert plz
#5
(Őstag)
@4 az aztán kurva jó lenne, mi is mennénk egy idő után a krematóriumba, de élve. hitler a magyarokat se tekintette semmire, ha usa és a komcsik bukják a háborút mi is szép lassan beszopjuk. bár 1 valami haszna csak lehetett volna, nem születsz meg hogy ilyen faszságokat irkálj.
ez mennyivel jobb?
http://zenycaos.files.wordpress.com/2012/04/neonazi-pack1.jpg - ez lenne az übermencs?
http://3.bp.blogspot.com/_zOuH9BT1TSc/SRGvxCL3jfI/AAAAAAAACu8/OF_3l9YFiKE/s400/skinhead.jpg
humm
#6
(Őstag)
papszi #7
(Őstag)
Resistor #8
(Őstag)
#9
(Őstag)
Látom fogalmatok sincs a zsidóságról, csak fecsegtek, minden légből kapott dologgal dobálóztok, de lefogadom nem ismernétek fel egy olyan zsidót, aki nem így néz ki, mint a képen. Pedig nagyon sokan élünk körülöttetek és ti miért is utáltok minket? Mert okosabbak,fifikásabbak, rátermettebbek vagyunk nálatok és ha úgy tetszik nálunk van a hatalom? Ha megnéztek bármilyen helyet (bankok, egyetemek), olyan helyeket, ahol pénz forog, felsőbb szintű tudást adnak át, a legtöbb helyen csak zsidót láttok, pedig nem is gondolnátok, ugye? Csak gratulálni tudok nektek, de ha mi nem lennénk valószínű nagyobb szarban lennétek, mint vagytok.
papszi #10
(Őstag)
vannak körülöttem zsidok, es felismerem öket. erteket soha nem teremtenek, csak spekulativ haszonszerzesben utaznak, mert a munka, az a hozzank hasonlo allatoknak valo. bankok es egyetemek. nyilvan nem a müszaki oktatasrol van szo, mert az kesöbb komoly munkaval fog jarni, ibrahim. köszi, de nem kerem az elöfizetest
papszi #11
(Őstag)
egyebkent az a kis leborotvalt haju fereg, az egy törpe, vagy ilyenek a nöitek?
#12
(Őstag)
Bocsánat, de ezzel azt jelentitek ki, hogy hozzánk képest buták vagytok és mi csúnya, gonosz emberkék folyton túljárunk az eszeteken?
papszi #13
(Őstag)
ha a tudast az igazsagtalan penzügyi rendszerböl kivont haszonban meritek, mely a dolgozo emberek karara törtenik, akkor igen, hozzatok kepest butak vagyunk, es kicsit sem banjuk. felvetesedre: nelkületek nem lenne szükseg minden forint utan 67 filler adot fizetnem, o, de nagy szarban lennek :)
#14
(Őstag)
jól nézünk ki, ha már ide is beeszik magukat ezek a körülmetélt kis szarok humm
#16
(Őstag)
Mi az igazságtalan? Az, hogy ekkora utálat és elnyomás alatt képes a Zsidó Nép talpon maradni és felétek kerekedni? Ha ennyire nem tetszik, hogy nálunk a hatalom, akkor miért nem tesztek érte? Megmondom: mert túlságosan gyávák vagytok hozzá. Évek óta el vagytok nyomva, de csak nyeltek, majd jön jobb, reménykedtek ebben és közben olyanokat szidtok, akik mindig képesek talpra állni és küzdeni. El kéne gondolkozni, hogy miért vagytok ott, ahol vagytok.
papszi #17
(Őstag)
elöször is a zsido egy vallas, ti meg az a gyülekezet vagytok, mely azt követi. masodszor, olyan kifejezes nincs, hogy feletek kerekedni. erdekes, hogy ha valaki csak boldogan es biztonsagosan akar elni, az a te szotaradban maris gyava, ez is egy gyönyörü indikator, fel is irom magamnak. a többivel kapcsolatban csak ismetlesbe tudnek bocsatkozni, de azt be tudod helyettesiteni, hiszen okosabb vagy. a magam reszeröl kivalo helyen vagyok, es tudom, ki vagyok, a többi csak rizsa. tema bezarva.
Durr egy #18
(Őstag)
16. Megvagy! Már el sem keserít, hiszen tudom hogy mindenhol ott vagytok, még itt is. Csak az értelmesebbje hallgat ilyenkor. De látom benned is ott motoszkál a jogos következmény, hogy ez ellen egyszer tenni fognak az emberek. Arra meg hogy egyes dolgokban miért viszitek "többre" közületek akik sokszor tényleg kandeláberre valók, csak annyit mondok hogy a normális embernek nem a harácsláson és az átbas*-on törik az agyukat, és aki becsületes próbál maradni, azt könnyebb megfogni. Ez a különbség vallási szinten kezdődik. Ugye-ugye hogy a gój felé még az esküszegés sem vétek? Ne soroljam tovább, de "fifikátokra" és az általad "okosságnak" "rátermettségnek" nevezett dolgokra én nem lennék büszke.
Különben nem tudom hogy miből hiszed hogy nem ismerni fel őket szép ruhában, ápolt külsővel? Ezer dolog árulja el azt aki nem az egyenes utat járja. Legyen bármely nemzet tagja vagy éppen magyar esetleg zsidó. A többivel meg nincs baj. Üvözlettel: Durr egy ...pofon!
Resistor #20
(Őstag)
De tényleg, az a ?gyerek? miért van nullásgéppel felnyírva? confused
doki88 #21
(Őstag)
#16 -> köszönjük a regisztrációdat dániel petike, annyira megihletett az írásod hogy megyek is szarni egy jó nagyot, a wc papír meg szigorúan a tóra tekercs lesz ...
qwerty #22
(Őstag)
#20 be akar épülni a nácik közé, de elromlott a nullásgép.
#27
(Őstag)
én nem akarok állást foglalni semmiben, de hogy ezek a képen kurva randák, azt szerintem kezelhetjük objektív tényként. Amúgy meg én toboroznék egy válogatott zsidó milíciát meg ugyanilyet neonácikból és beterelném őket a Puskás stadionba. A jegy mondjuk 999Ft lenne, amit lehetne erzsébet utalvánnyal meg szép kártyával is fizetni, elvégre a nép javát szolgálja. Szép harc lenne... aztán úgy 1 óra vérontás után beengedném a budapesti állatkert nagymacskák szekcióját és járnék körbe a lelátón eladó távcsövekkel. Utána levezetésnek meg egy Depecs mód koncert.
szocske #29
(Őstag)
#9 igazad van buta zsidó nincs is. valószínűleg ezért bukott le és ment el gyengébb iskolába tőlünk egy zsidó csaj. ja igaz nem volt hívő
test
hit counters