tumblr mgfp9ueRO11qdlh1io1 400

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
Kratos #2
(Őstag)
Ilyen szerencse létezik? azért látszik a srác reakciója volt a legéletképesebb
CassiusClay #3
(Őstag)
jah, ijedtében ugrott egyet, őt lehet lefejezte volna az ajtó...
Kratos #4
(Őstag)
Mondjuk te lehet mint a lányok ledermedtél volna és csak álltál volna mint a fasz, de a helyes reakció ilyenkor a menekülés, az ütközéstől való eltávolodás, mp töredéke alatt neki ennyire futotta, talán nem volt ideje megfigyelni az ajtót.. idióta.
doki88 #5
(Őstag)
na na na, alakul ez kérem szépen alakul, megjöttek az emberi reakció szakértők is, és kivizsgálják mi volt a helyes illetve a helytelen reakció, mert ők már éltek át ilyet, sőt generáltak is ilyen helyzetek szánt szándékkal csak hogy megvizsgálják mi a leghelyesebb reakció ilyenkor, mert egy 0,5mp alatt bekövetkező baleset lereagálását egy kívülállónak úgy kellett volna megoldani hogy már előre látja mi fog történni, és megáll -> megvárja míg a két autó összeütközik -> majd miután összeütköztek -> haters gonna hate stílusban kezeit a teste mellett (látványosan) lengetve továbbsétál, majd visszanéz az összeütközött autó párosra és csak egy laza cöhhh kíséretében továbbhalad a dolgára.
Kratos #6
(Őstag)
Mondjuk egy ilyen buta embernek mint te aki 8 általánosig jutott mindenki szakértő.. ennyi erővel ha látod, hogy egy kőtömb zuhan pont feléd akkor is álljál és várd amíg agyoncsap, véletlenül se próbálj kitérni előle. Tudod genius88 alapvető logika.. honnan tudnád.
doki88 #7
(Őstag)
test
hit counters