000078208 8225 330

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
Kratos #1
(Őstag)
Azért nem megy ki külföldre sokat keresni mert nem akarja itthagyni azokat akikre támaszkodhat. Ez már tényleg nem zseni :D
Kratos #3
(Őstag)
Bőnyállal méghozzá! miért baj az, ha valaki nem akar ebben a cigánytelep országban maradni?
Kratos #5
(Őstag)
Az oktatás pocsék, a fiatalok kettőig nem tudnak elszámolni (tapasztalat, foglalkoztattam főiskolásokat), az árak magasak, az adók a környékben a legmagasabbak, a fizetés lófasz (már ha van munkád!), közbiztonságról ne beszéljünk, életszínvonal a béke segge alatt de igen, én így is szeretlek M.o.! D:
doki88 #6
(Őstag)
Az oktatás pocsék? azért jönnek ide külföldről tanulni ugye? És azért van az ha egy ember megvillantja a papírjait külföldön és látják hogy Magyarországon végezte el mondjuk az egyetemet pl, akkor egyből úgy állnak hozzá, és szívesebben veszik fel mint pl a szlovákot, vagy csehet. A többivel egyet értek, amiket írtál, de az oktatás nem pocsék.
sha_dowe #8
(Őstag)
doki88: ez régebben így volt már nem igaz. Sajnos sokat romlott az oktatás és a tanulók hozzáállása is.
szocske #9
(Őstag)
azt is nézd meg doki honnan jönnek ide. 2/3-a a külföldi tanulóknak arab pénzes szar kutya akik tényleg nem tudnak elszámolni kettőig sem, de nem is kell nekik mert megveszik a diplomájukat kilóra. a másik 1/3 meg afrikai pénzes gyerekek meg fekete pákók.. szar az egyetemi rendszer, de szar az általános és középiskolai is mert nem készítenek fel rendesen a következő fokozatra ahol már elvárják, hogy bizonyos dolgokat tudj
Kratos #10
(Őstag)
Hogyne lenne már pocsék az oktatás? 3 hozzászólás is kevés volna mire felsorolnám az érveket, de egyrészt nem az oldalra való másrészt nem ér annyit, hogy egy laikust meggyőzzek az igazamról. Olvass utána, menj be egy szakmunkásba/általánosba órára mi zajlik ott, mert nem tanulás, az biztos. De pl. kezdésnek kötelezővé tenném a kéttannyelvű tanítást, mert borzasztó kevesen beszélnek idegen nyelvet itthon
Slevin #11
(Őstag)
azert eleg meresz kijelenteni, hogy mert a hazad m.o. azert nem vagy hajlando mashol sokkal jobb eletkorulmenyek kozt elni mint otthon, nem felejti el az ember h honnan jott...de...na...udv a dollar masik oldalarol!
netro #12
(Őstag)
Nem mi élünk szarul hanem nyugaton élnek túl jól. Ami nagyrészt annak köszönhető, hogy mi szarul élnünk.
doki88 #13
(Őstag)
Jó jó értem én, és akkor most mi legyen? Hagyjuk itt az országot mind? Adjuk oda a zsidóknak és a cigányoknak? Mi meg kullogjunk el? Szar az oktatás menjünk innen, szar a fizetés menjünk innen. Irány Anglia, kezdésnek egy csóró albérlet nigger szomszédokkal ejj de fasza, majd 15-20 évnyi munka után rájövök még egy putrit sem tudok megvenni, mert egy fos lakás 80 millió, és azért nem fizetik meg annyira ott a külföldi melóst hogy megtehesse hogy megvesz egy lakást, akár 30 év múlva.
papszi #14
(Őstag)
itt sem engedheted meg magadnak, de ott legalabb...wait, what? amugy ez az orszag is olyan, mint a matek, csak az utalja, aki nem ert hozza. a hatvanketmillio ostobaszar diplomas orszagaban, ahol mindenki kereskedö akar lenni, vagy közalkalmazott, ahol fossak a müveszeti karos, települesmernök, teologus, bölcsesz, meg egyeb tulkepzetteket (a pedagogusokat mar meg sem emlitem) tenyleg nem egyszerü az elet, plane, ha a kormany is ugy all hozza, hogy dolgozz hugyert a multiban, es ha ez nem eleg, vegyel fel gyorskölcsönt 400% thm-re...szoval el lehet menni. csak aztan senki ne sirjon, ha veletenül majd a soron következö külföldi nacionalista kormanyok mindenkit hazaküldenek a faszba, mert rajönnek, hogy a sajat kölykeik csak henyelnek, mert büdös nekik az a munka, amit a magyar, meg a többi örömmel vegez. a nigger meg leszurja a metroban. ode gaz ez baszki
doki88 #15
(Őstag)
Én is pontosan erre gondoltam, hogy mi van akkor ha a külföldi kormányok egy idő után megunják ezt a kivándorlásos mizériát és pontosan ahogy mondtad hazaküldik azokat az embereket akik dolgozni mentek oda, vagy esetleg nem küldik haza azokat akik már ott vannak, hanem közlik hogy már senki nem mehet mert elég a külföldi munkavállalókból. Akkor mi lesz? Akkor majd mégis csak kiderül hogy meg kell oldani hogy itthon boldogulj? És a végén kiderül hogy mégis csak meg lehet oldani azt hogy megélj itthon? Vagy hogy lesz, mindenki éhen hal?
dansity #16
(Őstag)
doki: ez az EU egyik lényege (szabad munkaerő áramlás). Csak akkor dőlne össze, ha minden állam bedőlne ami ugye nem fog, a görögöket is kirángatták a szarból. Szóval ettől egyelőre nem kell tartani, hosszú távon persze 40 év múlva pl nem tudjuk mi lesz.
Kratos #18
(Őstag)
Aki kicsit a dolgok mögé lát az tudja, hogy M.o. sosem lesz olyan 'jó hely' mint régen volt (igen, a régi csúnya rendszerben a szüleinknek boldogabb élete volt) ugyanis akárki lesz kormányon az ország már eladósodott, csődben van. Arról nem beszélve ha nem a Jobbik lesz (esélytelen sajnos) akkor a kurva sok pénzt amit a kormánynak befizetsz azt ajándékba adják a bűnöző cigány népnek. Sosem lépünk egyről a kettőre, így azt mondom aki teheti hagyja el a süllyedő hajót
Slevin #19
(Őstag)
nem kell kint lakast venni 80 millabol....1 hazat kiveszel baratokkal, a szobam beret 2 napi meloval osszeszedem (na jo hazudtam...3 napi meloval) a tobbibol meg lehet elore gondolkozni hogy mire van szukseged, vagy akar mire nincs, mert megteheted. Otthon dolgoztam foallasban es mellekallasban parhuzamosan 4 evig es orultem ha honap vegen nem doglottem ehen (szerencse az olcso alban peksegeknek a fos tesztajukkal). es ha valaki azt gondolja h Anglia draga? mondjon valaki 1 valamit ami draga...ora indul, na megyek vasarolok magamnak amit akarok.
#20
(Őstag)
jössztök itt külfölddel...külföldre kimész (pl. Németország) mi leszel ott? gyári munkás, utcaseprő, kubikus, szóval a társadalom legalján leszel. ezért cserébe mondjuk annyit fizetnek majd, mint itthon egy orvosnak, aki évekig tanult és felelősséggel tartozik emberek életéért. elég szomorú az, hogy ha valaki itthon szeretne boldogulni és nem tud, ezért el kell húznia külföldre...a Nagy Magyarok most biztosan forognak a sírjukban, hogy idáig csúszott le népük, akikért ők harcoltak, elestek. de persze erről sem ez a kormány tehet igazából, hanem az a kormány, ki évtizedekkel ezelőtt volt hatalmon (kommunizmus idején) és szépen felhalmozott egy rahedli adósságot nekünk.
Resistor #21
(Őstag)
azér' ott már valami fatal error van, hogy ha 2 állással majdnem éhen "döglesz"..
tuzcsap #22
(Őstag)
fő állás: 80k, mellékmeló hétvégente, alkalmanként: 10k. Az 120k összesen. Nem sok.
papszi #23
(Őstag)
Slevin #24
(Őstag)
mikor a foallast elkezdtem 120 koruli nettot kaptam, mielott kijottem Angliaba 90et fizettek es a juttatasok 90%at is megvontak, a 2 osszeg kozt 4 ev telt el es az arak csak nottek, kifizeted a szamlakat, hopp venni kell uj cipot, jaj ez elromlott, jaj basszameg felment a telefonszamla havidij potom 3000 ft-al stb...es ez meg csak az elso het...na csao all
papszi #25
(Őstag)
en nem bantok senkit, aki lelepett, csak azt utalom, amikor lelepnek, aztan köpködnek vissza, hogy itt milyen szar minden. igen, tudom, en fizetem. mondjuk az en szomszedomban legalabb nincs nigger
doki88 #26
(Őstag)
#25 pont így ... Nekem is ismerősöm kiment pár éve californiába, bejött neki az élet, és állandóan pofázik hogy itthon ezt meg azt kéne csinálni. Aki kiment az örüljön hogy kint van, és ne pofázzon vissza, mert akkor miért nem maradt itt?
Kratos #27
(Őstag)
Kratos #29
(Őstag)
Talán csak a külföldön szerzett tapasztalatait ossza meg, hogy máshol miért jobb élni, hogyan oldják ott meg ezt meg azt. Attól ha hazajönne csak azt érné el, hogy egyel több embernek lett szar élete itthon..
netro #30
(Őstag)
#29 mennyire reális amikor kint mosogatósként(!) 400 000 et keresel? Ez írdatlan sok.. nincs semmi fedezete az ekkora fizetéseknek. Ja de mégis van, hitel. Érdemes megnézni, hogy a világ 10 legeladósodottabb országa melyik kontinensen is található! Segítek: mind a 10 jóléti állam. Nem véletlenül mondják, hogy 10 év és európa ott lesz ahol most afrika. Azt hiszitek a görög eset egyedi? Lófaszt, precedens értékű lesz mert bukni fog az olasz, spanyol, portugál, ír.. gyak fél európa. Ezért mondom, mi jól élünk.. a nyugat él túl jól. (és ha választani lehet, maradnék)
prinyo #31
(Őstag)
ki a faszom van a kepen? és miért nem ölitek meg magatokat? föleg aki picsog.
#32
(Őstag)
hát azért az sem igaz, hogy csak gyári munkásként lehet kinn kezdeni. Ha nincs semmilyen végzettséget és a nyelvet sem tudod, akkor nyilván, itthon sem leszel rögtön köztársasági elnök azzal. Ha például a cégén keresztül megy ki az ember, pl. bérbe adja a cég, akkor Németországról tudok nyilatkozni, egész kellemesen lehet keresni. Olyan 600EUR körül már találsz 2-3 szobás albit (rezsivel), ami ha azt vesszük, hogy egy mérnökgyakornok fizu 1200EUR körül van, egy mérnöki alapfizu 3000-3500EUR-tól indul, akkor egészen kellemes. Arról nem is beszélek, hogy az adóból befolyt pénzek láthatóan hasznosítva vannak a közterületeken, közösségi szolgáltatásokban.
#33
(Őstag)
Nekem az itthon rendszerrel az a bajom, hogy fizetem a sok lét a TB-re, évente kb. 1x megyek orvoshoz, akkor is olyan szolgáltatást kapok, hogy kitörölhetem a seggem vele. Fizetem a mostani öregek nyugdíját azért, hogy a korlátlan ingyenes tömegközlekedési lehetőségükkel akadályozzanak a munkába jutásban, az orvosnál 2500 trottyos legyen előttem a sorban, villamoson arcomba harákoljanak. Nem azt mondom, hogy dögöljenek meg, de vonják meg az összes ingyenes szolgáltatást, vezessenek be mindenből egy fejenkénti ingyen kvótát (pl. havi 6 buszút, napi 5 ingyen BKV), aztán gazdálkodjanak. Nem lenne az, hogy csúcsidőben walking dead van az egész városban, minden zombi húzza a kerekes szatyrát. És ez még semmi, BKV-ba is kb. 30 éve nem volt értelmes fejlesztés, pedig folynak bele az adóforintok, meg a pénz a túlárazott jegyekből. Persze ellenőrzés az olyan, hogy kb. becsület alapú a jegyvétel. Ez olyan, mintha a megtiltanánk, hogy otthon nem lehet fingani, különben 50Ft/fing, de persze ellenőrzésre már nincs stratégia. Gyakorlatiasan gondolkodó vezetők kellenének, mint Bóly polgármestere, meg lehet nézni, nem retardált álmodozók.
Kratos #34
(Őstag)
Az országot néhány milliárdos irányítja csanyi, pinter pl. gondolom ismerős nevek, a politikusok is zsebre teszik a havi 1-2 millájukat, szarnak ezek bele a pornép hogy él. Mindenhol így van ez, a baj csak az, hogy még a látszatot se akarják kelteni, hogy valamit visszaforgatnak a népnek. Elveszik az egész zsömlét de még csak morzsákat sem kapunk, ez van. bananas
#35
(Őstag)
Nekem nem büdös az ottani "alja" munka se, nem muszáj egyből kint vezető beosztásba kerülni. Dolgozni mindenhol kell, viszont egyáltalán nem mindegy hogy mennyiért. Még kb. 2 év idehaza és én is lépek, a tengődést meghagyom azoknak akik maradnak.
papszi #36
(Őstag)
nekem a ciganyokra elköltött kb 4000 millard forint evente jobban faj. de bazmeg frankon faj
Kratos #37
(Őstag)
Az a több millió cigány komoly szavazótábor, ezért nem kezd velük a kormány semmit
prinyo #38
(Őstag)
nem kellene fosni toluk, hanem elzavarni innen a gecibe az összeset. a ciganyok meg bevandorlo eloskodo fergek.
Kratos #39
(Őstag)
Nem lehet elzavarni őket mert nekik csak jogaik vannak és amúgy is szükség van a társadalomban ilyen művelt, becsületes, munkaimádó emberekre. bitchplz
Resistor #40
(Őstag)
ott az igaz prinyo-nál, ez lenne a lényeg..
doki88 #41
(Őstag)
az a baj, hogy nem csak a cigányokkal van a baj ... 2 évvel ezelőtt mikor nyilvánosságra hozták azt az összeget amit a Magyar állam költ a zsidókra (örökjáradék címszó alatt) na az sem piti összeg, a mazsihisznek is megy évi nem kevés milliárd forint, itt mindenkinek szórják a pénzt, egyedül csak a becsületes dolgozó MAGYAR embernek nem. Lehet nekünk is sírni meg hisztizni kéne, és hónap elején óbégatni az önkormányzat előtt hogy adjanak píízt, vagy HÉV felső vezetékeket lopni... aztán meg csodálkozni ha nem jön reggel ...
#43
(Őstag)
holnap dec.1, úgyhogy asszem a Normafánál alapítok egy önálló államot.
test
hit counters