582785 20120613 HqlHML

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
#2
(Őstag)
2011 Buemi Kínában az egyik szabadedzésen + hibás felfüggesztés
#3
(Őstag)
Makkom #4
(Őstag)
Azt a kormányt kicsit hiába tekergeted, koma.
werterolee #5
(Őstag)
Több milliót szórnak el fejlesztésre, benzinre, szállításra. Valaki kitalálja ki az isten, azt futtatják szarrá keresi magát. A tehetségek meg fizessenek hogy beülhessenek a legtrágyább autóba. Majd ha MINDEN autó egyforma elhiszem és elismerem azt aki VB
#6
(Őstag)
#5: Te hol élsz? Nem a földön az biztos. Légy üdvözölve a való világban. F1 nek is megvan a saját mikropolitikája, mint Magyarországnak.
werterolee #7
(Őstag)
Ebből látszik, hogy Te sem a Földön élsz... Magyarországnak MIKROPOLITIKÁJA? Tudod az, hogy ez mit jelent? Csak azért, mert itthon egyik sincs! Se mikro, se politika!
#9
(Őstag)
#5 nézzél gp2-t vagy faszom forma3-at vagy mi a franc a neve most, ahol egyen kasztnik vannak. bazdmeg, ez a fejlesztésekről és az egyedi megoldásokról szól. ha nem tetszik, akkor ne nézzed és ne pofázz bele!
werterolee #10
(Őstag)
Jól van előkerültek a benzinb*zik... azt kritizálok amit akarok, véleményem had legyen má, te is elugattad a magad primitív szakbarbár módján.
Tudod: "minden ember szabadon lehet hülye!" Élj a lehetőségeddel!
#11
(Őstag)
most mondd, hogy nincs igazam... ha egyen verdákat akarsz akkor nem az f1 a te sportod, ez nem arról szól. ha azt akarod, hogy az nba-ben rúgják a labdát, akkor te a focira gondolsz. ez a szempont, amit leírtál ilyen egyszerű...
#12
(Őstag)
milyen fejlesztésről szól? aki nyeri az időmérőt az nyeri a futamot is. ennyire egyszerű az egész. néha meg vannak kisebb, nagyobb balesetek
Makkom #14
(Őstag)
Persze, mert ma már ha rosszul néz bele valaki a visszapillantóba, akkor is megszexuálják a kloákáját a sportbírók. ~10 éve volt jó, akkor még versenyzők versenyeztek, ma már csak kislányok játszanak túlszabályozott gokartokban.
CassiusClay #15
(Őstag)
Most már az F1-ben is próbálják elsikálni a technikai és különbségeket, szerintük izgibb ha az elöl haladónak el kell engedni a hátulról érkezőt...
#17
(Őstag)
#14 egyetértek. kb a 10 évvel ezelőtti f1 volt a jó. vissza a 3 literes v12-es motorokat, irány a 20000-es fordulatszám és a 950-1000 lóerő és nem kell ennyi kibaszott szabály!
doki88 #18
(Őstag)
szerintem egy olyan dolgon vitáztok amihez egyikőtök sem ért, attól mert nézed még nem értesz hozzá.
#19
(Őstag)
10 éve mi volt a jó? semmi, akkor haldoklott az F1, inkább 20-30 éve volt a fasza, Senna idejében
akinek nem tetszik az F1 az ne nézze, én nem szidom a focit, nem is értem, hogy mi abban a szórakoztató, hogy 22 retardált egy labda után rohangál.
canopener #20
(Őstag)
#21
(Őstag)
lehet bárhogyan szépíteni, de azok értelmi fogyatékosok, nekem meg azt tanították, hogy nem illik testi vagy szellemi fogyatékosokon szórakozni.
canopener #22
(Őstag)
papszi #24
(Őstag)
ertelmetlen köcsög környezetszennyezö debilseg ez a körbe-körbe zümmöges.
test
hit counters