tumblr osjblbSXmc1r60qv1o1 540

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
Resistor #1
(Őstag)
szép. még jó, hogy szabályosan meg volt jelölve és rögzítve a rakomány. mondjuk utóbbi lehet, hogy hasznára is vált az autósnak
Devouran #2
(Őstag)
Tegnap sokáig nézegettem ezt a gifet és bár valóban a kamionost lehet kihozni a fő vétkeznek, mert nem jelölte meg a kilógó rakományt, mégis ez a baleset a véletlenek szerencsétlen összjátéka volt amiben mindenki egy kicsit hibás volt. A bal oldalon álló autó pl. mit áll ott? Teljesen balesetveszélyesen állt meg a kanyarban és látható, hogy amikor kanyarodik a kamion, akkor kapcsol csak, hogy neki ott nem kéne állni. A bmws, habár nem láthatta jól a rakományt a színe miatt, azért a kanyarodó járművet nem egy méterre előzzük meg, főleg nem ugyanabban a sávban, szinte nem is próbált átmenni a legbelső sávba. Valószínűleg ő is bele volt feledkezve valamibe, mint a parkoló autós. Ilyen az amikor a sok figyelmetlenség összeadódik és egy nagy szerencsétlenség lesz belőle.
Devouran #5
(Őstag)
Én nem igazán értem az emberek szövegértését. Vagy a memóriátokkal van baj és egy szöveg elejére már nem emlékeztek mire elértek a végére? Egy szóval sem írtam hogy nem ő a hibás. Igen meg kellett volna jelölni a rakományt. (VIGYÁZAT!!! TOVÁBBI SZÖVEG JÖN! AKINEK 70 ALATTI AZ IQJA MOST OLVASSA EL NÉGYSZER ÉS MEMORIZÁLJA BE ÚJRA AZ ELSŐ HÁROM MONDATOT, MERT EL FOGJA FELEJTENI A VÉGÉRE!!) Egy kis szerencsével megúszható lett volna ha nem kell befékezzen azért mert valaki egyből a lehajtó után rakta ki a haverját, mint egy rakás szart. Továbbá, ha előztél már kamiont, amire az az 5 minuszoló szerintem nem tud reagálni lévén nincs jogsija, tudhatnád, hogy akármilyen sebességgel jössz, akárhonnan, nem így előződ. Ha így előződ akkor a kurva anyád és remélem belefutsz egy kibaszott vasgerendába te is. Nézd meg, bazdmeg! Még ugyanabban a sávban van, amikor belemegy, ha nincs rajta a rakomány épp pár centire kerüli el a bal hátsó lámpáját. Ergo figyelmetlen volt ő is, bár ez nem büntetendő. A szürke autós már határeset, ugyanis szerintem ott nem lehet megállni, nyugodtan lerakhatta volna 100 méterrel odébb, ugyanis arra ment a faszi és akkor nincs ez az egész szar. És akkor a szöveget nem értőknek még egyszer. Jogilag a teherautós a hibás teljes joggal. (Viszont ez kb. ugyanaz mint amikor az idióta gyalogos átmegy zöld jelzésen a zebrán, annak ellenére, hogy látja hogy 200al jön a kocsi oldalról, de ő akkor is átmegy mert elsőbbsége van és nem áll meg, inkább megdöglik a picsába, de az elsőbbség fontosabb.) kicsit sarkítva persze. A másik két hibást, úgy kell érteni, hogy a baleset elkerülhető lett volna, ha mindenki egy kicsit jobban odafigyel a dolgára. Na nyomjátok a sok mínuszt, és csak minden második részt olvassatok el. Sok barom fasz nyomorék.
insania16 #6
(Őstag)
#7
(Őstag)
Bírom, mikor mellbimbón fasznyomorékoznak. Mintha ez nem lenne alapállapot itt majdnem mindenkinél :D:D
#9
(Őstag)
oké, hogy nem volt megjelölve a rakomány, de ha megy előttem egy teherautó csak látom ha lelóg valami a platójáról. meg ha megfigyelitek a teherautó kanyarodott már, az autós meg jött utána, mint a marha, én ilyen helyzetben lassítottam volna. mindkettő hibás.
Lasslo #10
(Őstag)
Hát már csak azért se nézek utána, mert a kurva anyámat... de mikor csináltam a jogsit, hátra 40 centi lelógást tanultam, azt is szigorúan valami figyelemfelkeltő színű zászlócskával jelölve.

Lehet, hogy nem emlékszem jól és az is lehet, hogy B-ből más szabályok vannak mint C-ből de már a sima személyautóknál is keményen van ez szabályozva. Majd biztos a teherfuvarozásban nincs...

Rögzítve sincs a rakomány, legalábbis ahogy látom.

Annak a teherautónak ott se szabadott volna lennie. Legalábbis ebben a formában. Akkor ki a hibás vajon. 5 év, kötél
test
hit counters