Csajok / tumblr ohapriYmBw1tppbmpo1 1280

◄ vissza az előző oldalra

Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
beképzelt, agyhalott kurva. aláírom, hogy jól néz ki, de a baszáson kívül másra nem kéne. azt is csak seggbe. nézzétek meg ezt a videót és meglátjátok mennyire agyhalott a picsa:
link
#2
(Őstag)
csóré miből gondolod baszáson kívül mást is tudnál neki adni? :D
#3
(Őstag)
nem is adnék neki mást egy kiadós análon kívül, mert másra nem jó. megnézted a videót? borzalmas milyen lenéző fejeket vág közben, a másik csaj meg tűri? persze rá lehet mondani, hogy világhírű topmodell de már csak ezért is lehetne kedvesebb az emberekkel. a másik csaj helyében én biztos pofán baszkodtam volna mikor fejeket vágott.
Resistor #4
(Őstag)
Nincs ezzel a videóval semmi gond, sőt a hölggyel sem. Szívesen elhívnám randira.
Az meg külön jó pont, hogy a kedvenc kajája a nokedli pörkölttel. cool
#5
(Őstag)
nézd meg jobban milyen fejeket vág, mikor a másik lány normálisan kérdez tőle
Devouran #6
(Őstag)
csóré a tény hogy még egy nőt se basztál meg bőven predesztinál arra hogy ilyeneket írj. análba lol. sittről jöttél köcsög? :D nyomorodott lelkű fostartály. azért az megnyugtat hogy max kurvákon keresztül fogsz egész életedben nőhöz jutni. faszarcú csöves látens buzi. menj azt basszad meg apádat análba te ostoba szar.
#7
(Őstag)
Devouran: vegyél már vissza ebből a hanglejtésből! szóltam én hozzád ilyen stílusban? tudtommal nem. ez esetben elvárnám, hogy te is hasonló hangvételben kommunikálj visszafelé. de ez nyilván lehetetlen a számodra, ott a tanyán, ahol nevelkedtél ez a módi. örülök neki, hogy ennyire képben vagy a nőügyeimmel kapcsolatban (is). a visszájára is lehet ám fordítani az általad leírt kijelentéseket. kúrtál már nőt seggbe? gyanítom, amiért ennyire análellenes dumával támadtál nekem, hogy nem. nos, ha egyszer lesz rá majd lehetőséged próbáld ki. csak ne olyannal, aki mindenáron mászna le a farkadról, mert nem bír ki egy kis fájdalmat, amit akár élvezhetne is. miért lenne ez buzis? vannak olyan nők, akik kifejezetten élvezik az anált, vannak olyanok, akik szkeptikusan állnak hozzá, de mégis belemennek és rájönnek, hogy élvezik. meg vannak persze azok, akik kipróbálják és utána soha többet. az utolsó excsajom a kapcsolatunk alatt soha nem engedte az anált, szakítás után hónapokkal felkeresett, egyetlen kikötésem volt, hogy csak akkor csináljuk, ha engedi az anált. és belement, ráadásul nem is egyszer. akkor megint csak az derült ki, hogy élvezte, nem? nagyon maradi ez a fajta gondolkodás, főleg, hogy te ráadásul ilyen alpári stílusban adod elő a kis földhöz ragadt véleményedet.
Hyena #8
(Őstag)
Én is végbélen vágnám ezt a ribizlit!!
Devouran #9
(Őstag)
Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a remek matekórai ihletettségű erotikus fantáziádat. Most már mindenki elhiszi, hogy egy igazi pinamágnes alfával állunk szemben, akit a Palvin Barbara is simán engedne análba, hiszen tudja, hogy ez az öröm igazi forrása. Mindig megtiszteltetés, ha egy ekkora szaktekintély jön ide megmondani az egyetlen igazságot a ánusz titkairól. Remélhetőleg Barbi olvassa nagyszerű soraid és úgy felizgul, hogy azonnali futárt küld érted, hogy végre megismertesd vele a popószex csodálatos világát.
mr.szabi #10
(Őstag)
Hokunda #11
(Őstag)
Milyen az izgalmas fejű? Egy szeme van az is középen? Vagy a fogsora tá-tá-ti-ti-tá szerint rendeződjön vagy milyen az izgalmas fej? Szerintem egyszerűen elég jó "feje" van, meg a többi testrésze is rendezettnek tűnik a képek alapján.
insania16 #13
(Őstag)
1 ez ki?
2.nagyon nem jön be a feje,de ez szuverén véleményem, persze simán...:)
3.Devouronnal teljesen egyetértek, ha szabad koffee
test
hit counters