Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
Resistor #2
(Őstag)
sosem tudtam, hogy mikor kell nevetni rajta
Devouran #3
(Őstag)
egy nagyon minimális intelligencia kell hozzá. nem mindenkinek megy. ne bánkódj Resistor, neked jó lesz a híradó, meg a éjjel napalm butapest.
Resistor #4
(Őstag)
ezt nagyon benézted, nem szennyhalmokon nőttem fel... híradót nem nézek, ahogy TV-t sem... inkább ahhoz kell szerintem az említett intelligencia, hogy feldolgozd és elfogadd, hogy létezik másfajta ember is... shake
Devouran #5
(Őstag)
pont te? mert ha valaki más írja le akkor még azt mondom nagyjából oké, de te? nálad intoleránsabb fasz kevés van errefelé, szóval na. ja és a humor értése intelligencia kérdése. szevasz.
Resistor #6
(Őstag)
Mindenhová kellenek megmondókirályok, ezt a posztot sikeresen betöltötted. hello
Resistor #7
(Őstag)
Egyébként ezt úgy tudtam, nem voltam még ennyire biztos semmiben, hogy ha ki merem nyilvánítani a véleményem erről az agyhalott, körtefejű angol faszról egyből megjelenik valaki és lebunkóz meg lehülyéz, mert egyszerűen nem bírom értékelni ezt a fajta humort, amit képvisel... Szarni bele. bitchplz
Devouran #8
(Őstag)
Azért, a között, hogy nem bírom a humorát és hogy nem tudom mikor kell rajta nevetni, szerintem legalábbis, elég nagy a különbség. Senki nem mondta, hogy mindent szeretni kell, de ha azt írod le, hogy nem tudod hol kell nevetni rajta, az pont azt jelenti, amire olyan nagyon biztosan ráéreztél. De tényleg hagyjuk.
test
hit counters