Hasonló képek

további képek ►
Mellbimbo hozzászólások
Devouran #2
(Őstag)
Na ez az a hozzászólás amitől mindig agyfaszt kapok. Mégis mi a fasz közöd van hozzá, hogy kupi van-e a szobájában vagy sem. Miért ítéled meg emiatt? Azért mert téged úgy neveltek fel hogy szépen pakolj el magad után különben büntetés lesz és megmaradt benned mint sokk? Menj a gecibe és ott rakjál rendet. Az ő szobája. Azt csinál ott amit akar, ha őt nem zavarja akkor ennyi. Én pl hányok az olyan emberektől akik oda meg vissza vannak a rendmániájuktól. Mégis kit érdekel? Legalább a saját szobájában hadd legyen meg az embernek a privát szférája. Amúgy általában ez is ugyanolyan kibaszott kompenzálás mint bármi más kényszeres cselekmény. Az ilyen rendmániás emberek rendszerint kibaszott buta, csőlátású, beszűkült agyú nullinger prolik, vagy újgazdag faszarcok, akik az életben semmire nem viszik, csak a kis szaros lakásukban van rend, de ezen felül ahhoz is ostobák, hogy bármit észrevegyenek maguk körül. Vigyázz joci, mert ha nem pakolod el a zoknid, apád megjelenik az ajtóban és megint meg leszel baszva, aztán el fogod pakolni. Kényszeres gyökér. "Van ám kupi..." Hogy basznád meg magad.
Hokunda #3
(Őstag)
#2 - Megszólalásodból látszik, hogy te sem vitted többre, mint egy rendmániás proli. Te amolyan szabadgondolkodó, a lyukból a gödör féle entitás lehetsz.
insania16 #4
(Őstag)
#2
sokat idegeskedsz, kicsit túl spilázod a dolgokat ! Egyben irigyellek hogy van időd ilyen szinten belemerülni mások személyiségének megítélésébe,ami sokszor vakvágányra fut, de erről nem tudsz ! De te elhiszed ez a lényeg mert,OKOS vagy! Magyarországon hemzsegnek az okos megmondó emberek akik rendkívül különlegesek! bitchplz
Lehet ez itt a legnagyobb gond! koffee Tudod felnőtt kávé! xd
insania16 #5
(Őstag)
#2
hozzáteszem van igazság abban amiket leírtál viszont Hokundanak is igaza van! mrgreen
hjoci1980 #6
(Őstag)
Hát neked meg mi bajod? Ez itt a húgod,azért háborodtál fel ennyire? Nálatok ez a módi?
Bocs ha belegázoltam a koszos kis életedbe! :)
Rendmániás nem vagyok,viszont az igénytelenség bántja a szemem. Tudod az ilyen nő ugyanolyan igénytelen és koszos mint a szobája...szerintem! De ha te erre gerjedsz, váljék egészségedre.
Amit meg ott levezettél,az veled megtörtént mi? Sajnállak...te primitív személyeskedő kis pondró.
Rothschild #7
(Őstag)
#2 Ha az értelmező szótárban keressük a troll tevékenységet ,jelentést akkor az van mellé írva:Devouran. shake
Buldozer #8
(Őstag)
Most csomagol ki,a tükör is a földön van még... bitchplz
Devouran #9
(Őstag)
Jóvanakkó mindenkinek legyen igaza. Hülyebuzik. :) Kivéve joci mert neked kurvára nincs. Igen persze biztos ugyanolyan igénytelen és koszos mint a szobája. Látszik hogy életedben max anyád volt számottevő nőstény, ugyanis tudhatnád, hogy a jócsajok többségének a szobája jobban hasonlít egy atomtámadás utáni csatatérhez, mintsem egy rendezett lakáskultúrás harmadik oldalhoz. Sajnállak te kis buzeráns megcsömörlött igényes gyerek. Roti, te meg vedd be a gyógyszereid. Szellemi fogyatékos nyomorék.
insania16 #10
(Őstag)
#9 Tőlem kaptál egy pluszt, megnevettettél!
Persze továbbra is zizinek tartalak cool
hjoci1980 #11
(Őstag)
Jól van cigópurdé, baszogasd te az anyukád, meg a hugicád...látom nagyon foglalkoztat a téma.
Ja és még a kurva anyád is! Ne velem foglalkozz hülyegyerek! (csak hogy maradjunk a stílusnál, így talán érted)

De én vagyok a hülye hogy egy ilyen köcsög barommal leállok vitatkozni.... gun
Resistor #12
(Őstag)
prinyo #13
(Őstag)
#14
(Őstag)
Az még hagyján, hogy rumlis a szobája, de a segge is lapos, és a mellei is kicsik
prinyo #15
(Őstag)
és soha, semmilyen körülmények között nem rakná bele senki a faszát. fúj pina, undorító.
walaki #16
(Őstag)
#15 nem hát, mivel az ilyen kis beképzelt picsák még magukkal sem állnak szóba... apropó, hol vannak a csöcsei?... á, biztos a kupiban elveszett... mrgreen
test
hit counters