Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
megint megállt az oldal baromcsicskák?
A SZÁJBA BASZOTT JÓ KURVA ANYÁTOKAT AZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi a faszért nem lövitek le akkor ti szájba baszott nyomorult balfasz trógerek ezt a kurva oldalt???? mi értelme van még mennie ennek a szarnak???

IDIÓTA TRÓGER BANDA DÖGÖLJETEK HALOMRA boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun
greendragon #2
(Őstag)
Igazad van haver amúgy hiába mínuszolják a hsz-t, az legalább folyamatosan működik :D lassan ott tartunk h prinyo leszophatja magát mert miért ne!? Valakinek íhy is hoz pénzt a domain, különben 404 error lenne xd
#3
(Őstag)
leszophatnak a minuszolók is. ha már az új tulaj szarik az egészbe és csak a pénz számít neki akkor bízzanak meg valakit aki hajlandó odafigyelni egy kicsit az oldalra. én szívesen vállalom, nem csak pofázok.
#5
(Őstag)
unalmas már, hogy valaminek mindig baja van. gun gun gun gun gun gun gun gun gun
sanyilap #6
(Őstag)
de amúgy hol a faszomba lehet ide képet feltenni? egy leírást nem találtam sehol
#10
(Régi motoros)
Azt senki sem kommentolja hogy milyen rusnya ez a nő jellegű lény?
test
hit counters