a3bfa1aa 7457 4582 bc46 8fd9f7742280 w1597 n r0

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
Az első verzió tűnik valószínűnek, a többi ostobaság. Leszámítva persze, hogy ugyan mitől volna "természetes út", hogy egy vírus állatról emberre terjedhet? Ez teljesen természetellenes és csak ennek a barom kornak a népsűrűségi viszonyai között fordulhat elő. A Földön rengeteg ember van már összezárva, egyik betegebb, mint a másik, olyan az egész, mint egy speciálisan vírusok számára kutyult fortyogó labortápleves. Hússzor annyian vagyunk, mint szabadna és egyre csak nő a létszám, egyre inkább nincs mit enni és nincs mit inni, az emberiség pedig rohamtempóban égeti egyre zsugorodó életterét.
CassiusClay #2
(Őstag)
Régen is voltak járványok (pestis, spanyolnátha), ezután is lesznek.
#3
(Régi motoros)
Egy opció kimaradt:

Kínában hozták létre de véletlenül szabadult el. Én inkább ebben hiszek.

link
sanyilap #4
(Őstag)
Az utolsó szerintem is az igaz, hogy Laborban lett előállitva, viszont nem véletlen annak terjedése. Érdekes módon Amerika (legnagyobb befizető) kilépése a WHO-ból után indult meg a vírus terjedése. Az új elnök első napján aláirta hogy Amerika visszalép a WHO-ba. humm
És továbbá az is érdekes hogy ahonnan indult, már maszk sem kell. Tehát aki ezt szándékosan rátolta a tudatlan Európai kutatókra, már a rátolás pillanatában volt oltóanyaga, sőt már lehet az összes mutatásra van oltóanyag, csak még eladnak ezekből pár milliárd darabot az államoknak. Egy nagyon modern, fegyverek nélkül zajló világháborút élünk meg, aminek vesztesei a krónikus betegek, és nyertesei azok az államok akik jól kezelik le a helyzetet. Ez a történelem, amit megélhetünk..
#5
(Őstag)
#1: Leírja a problémát: "... A Földön rengeteg ember van már összezárva, egyik betegebb, mint a másik, ..."

#4: Leírja a megoldást: "... Egy nagyon modern, fegyverek nélkül zajló világháborút élünk meg, aminek vesztesei a krónikus betegek, ..."
#6
(Őstag)
Nem, sajnos én nem voltam világos. A helyzet ugyanis az, hogyha így maradnak a dolgok, már pedig úgy tűnik, hogy így maradnak, akkor a természet maga rendezi a dolgot. Nem kell ide semmilyen mesterséges vírus, álcázott népírtás, denevér vagy madárkór. A túltöltött zárt tér nem sokat tököl velünk, egyszerűen kinyír mindenkit. Szem és fültanúként pedig e folyamat beindulásának vagyunk "dicső" kortársai.
test
hit counters