97345535 102426674772641 4169433365760362593 n

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
phoakes #2
(Őstag)
21-22 évesen azért kicsit erős milf-nek nevezni, hiába van gyereke :D
#3
(Őstag)
#2 Te is tisztában vagy vele, minek is a röviditése a szó, az a lényeg!
phoakes #4
(Őstag)
#3 Ha nem csak az első felét olvasod el annak amit írok akkor ezt megtudtad volna. Szóval mint mondtam is, hiába van gyereke 21-22 évesen nem "igazi" milf, szvsz.
#5
(Őstag)
#4 Már hogy ne lenne?! A MILF teljesen független a kortól. Lehet az egy 17 éves kis pina is, ha van gyereke és megkúrnád. Az, hogy ezt a kifejezést leginkább a Sztifler mamája típusú hölgyekre használják, nem jelenti azt, hogy a fiatalabbakra ne lehetne használni.
#6
(Őstag)
Pont, hogy nem független a kortól!
A MILF az az idősebb nő akit sokan szeretnének megdugni, általában van már gyerekük.
"Meaning of MILF in English:
A sexually attractive older woman, typically one who has children."
hello
Hyena #7
(Őstag)
#8
(Őstag)
#6 Pont, hogy független a kortól. Az más dolog, hogy sokan korhoz kötik, de mivel nincs minimum vagy maximum korhatár a MILF címkénél, így teljesen felesleges (és értelmetlen) korról beszélni. Vagy talán te fogod meghatározni, hogy az amúgy Mother Id Like To Fuck rövidítés hány éves nőkre vonatkozhat? Nevetséges.
Én is mindent elhinnék a wikinek. (integetősmájli)
#9
(Őstag)
Nem a wiki-ről van az infó! Esetleg rákereshetnél mielőtt nyilatkozol! http://www.oxforddictionaries.com/de/definition/englisch_usa/milf
Ne lepődj meg, ha egy 16 éves tinire akinek van gyereke, használod a MILF kifejezést, kiröhögnek. hello
#10
(Őstag)
#9 Esetleg rákerestem, mielőtt nyilatkoztam, csak benéztem két szót, mert amúgy a többi része (a lényegi) megegyezik a wikis leírással, azért gondoltam, hogy onnan szedted.
De igazából nincs jelentősége honnan van. Most megnéztem kb. 10 oldalt a google találatok alapján. 10-ből 4 esetben nem tesznek említést a korról, másik 4-nél igen, és úgy fogalmaznak, hogy "általában középkorú", és 2 esetben szabják meg direkt, hogy csak idősebb nő lehet MILF.
Ebből nekem az látszik, hogy ez nem egy kőbevésett definíció.
Megegyezhetünk abban, hogy nem értünk egyet, én pedig bevállalom, ha egy 16 éves lány lemilfezése után kiröhögnek, megnyugodhatsz.
patyomkin #11
(Őstag)
Jóseggű kis milf, megnézném szemből is. Bár a körítés elég szocreál...
#13
(Őstag)
valami instaribanc, szóra sem érdemes
test
hit counters