Mellbimbo hozzászólások
Spajzer #1
(Őstag)
walaki #2
(Őstag)
Nekem is ez jutott eszembe, de aztán megláttam jobbról a 4. hölgyeményt cool
(esetleg még az 5. is eredeti) humm
Spajzer #3
(Őstag)
Igen a J4-5 nekem is originek tűnik, de a többi... kéne a faszomnak az ilyen heyho
Devouran #4
(Őstag)
ti mégis mi a faszba vagytok? ezek közül bármelyik ha szembe jön veletek, meg sem kell szólaljon, már elvesztitek a kontrollt. mondjuk aki a nőt hölgyeménynek hívja, az általában ilyen 10 centis faszú, egész életét egy pacalzabáló pénztáros oldalán éli le, és próbálja elmagyarázni másoknak, hogy a száz kilós, csöcstelen humán víziló az a szexi.
Spajzer #5
(Őstag)
Hát öcsém, téged se az eszedért szeretünk xd
Ki írta, hogy nem csinálnánk meg bármelyiket? Én konkrétan még azt is írtam, hogy a faszomnak kéne rtfm De ettől még sokkal jobban szeretem a sziló nélküli cickókat. (kattints csak a nevemre, hogy milyen képeket osztottam meg, nem sok szilikont fogsz látni)
Amúgy te egy ilyen pszichoanalitikus féle vagy, vagy mi? Látom erre porcosodik, hogy két sorból megpróbálod kitalálni ki kicsoda és mekkora a pélója. Na persze mindenkinek megvan a hobbija.
Devouran #6
(Őstag)
semmi ilyesmi. én csak a sokadik macskafej vagyok itt, aki beszól a másiknak.
Rothschild #7
(Őstag)
Devouran Csak egy kibaszott szánalmas TROLL
Devouran #8
(Őstag)
:D ha ebben a közegben bármi jelentése van a trollnak, akkor büszkén vállalom, hogy az vagyok. A csomó nőgyűlölő, igazi rasszista faszfej, büdös gyökér között ez egy igazi bók. Még a szánalmast is büszkén tűzöm ki. ;)
Hyena #9
(Őstag)
Devo a kurva anyádat! Egy. Kettő; ezeknél a fullos bringáknál én is elveszteném a kontrollt miközben ágaskodik a ceruza! Ki nem?
sanada #10
(Őstag)
Ja, 4-5 talán jobbról. De a többinek ritka elbaszott csöcse van, főleg az elsőnek jobbról. Ilyenek vajon felkelnek az extra csöcsműtét után, tükörbe néznek és azt mondják, hogy wow?
Hyena #11
(Őstag)
Buzik vagytok ti édes fiaim, mint szódás a lovát!
test
hit counters