Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
Vegre, kimondhatom: Duallcore szopjal faszt! Tuti valami kis looser lehetsz, aki perverz modon kussol mindig a sarokban...nem hinnem hogy van olyan nyomorek, ketsegbeesett csaj aki dugna veled hogy rohadnal meg - de meg ha lenne, tuti inkabb a haveroddal dug, megha az kepzeletbeli is. Tuti te inspiraltad a cuckolding kategoriat vagy a szaros puding almufajt... bitchplz tv fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf fap fap cop fap cop fap cop cop cop cop
Tractorka #2
(Őstag)
FÜRDŐRUHÁS FOTÓKAT RÓLA, NYOMNÁM A FOSÓJÁT!!! :d
sanada #3
(Őstag)
Az a vicc, hogy ha facebookon rákeresek a szimpla Petra névre, akkor 3. helyen már a mopszot dobja bakker.
Tractorka #4
(Őstag)
vg-10 #5
(Őstag)
Kövesd instagramon és egyből látod a képeit, sőt még többet is a storykban ... ennyi, én is azt csinálom.
#6
(Őstag)
vg-10 mi a bajotok nektek? - Prion fertőzés? humm deal confused
sanada #7
(Őstag)
vg-10 #8
(Őstag)
#6 - Hogy érted? Nekem bejön. Oké, a feje az fura, de lehet csak a fufru miatt, az ultragáz, de a teste kurvajó. Ok, a melle kicsi, de az csak pénz kérdés. Tetszik, ahogy öltözködik, ha nézed a storykat kiderül hogy egész viccess is. Más véleménye eddig se érdekelt, szóval, pont leszarom, ki mit gondol róla.
Devouran #9
(Őstag)
Az a bajuk, hogy fotózza magát és olyan makulátlan neveltetést kaptak, hogy szerintük ez ribanckodás és ezen az oldalon ilyesminek nincs helye.
moderator #10
(Őstag)
#9Qrvára nem érted, vagy nem akarod érteni. Senkit nem zavar, hogy mennyit fotózza magát ez a középszerű mopsz-arc a Face-n, vagy az Insta-n. A gond az, hogy köcsög dullcore már annyit nyomott, nyom ide ezekből fel, hogy jó pár embernek tele lett a töke, magyarán megcsömörlött vele. Ennyi.
Devouran #11
(Őstag)
Ja ééértem. Akkor szar a kontent. Jó hát, akkor az igényes közönségnek változatosság kell. Persze az SG sem jó, mert azok tetováltak, az izmos nők azok buzik, a husi csajok kibaszott dagadt tehenek, a palvin barbi is van akinek már geci unalmas, mert hiszen itt ennyire kibaszott igényes a közönség. Na ezért van a kurva anyátok, nem másért.
vg-10 #12
(Őstag)
Na én pl pont az öngyilkos csajokat utálom, nekem akkor volt tele a faszom, amikor azzal volt tele az oldal. Ez ilyen. Izmos nők jöhetnek, chubbyk is, Balvin Parbi nem jön be annyira, eléggé alaktalan.
moderator #13
(Őstag)
Azt értem hogy mindenki jó csajokat szeretne itt látni, csak azt nem, hogy te mi a hervadt faszért jársz ide trollkodni?
Devouran #14
(Őstag)
Én kifejezetten élvezem, amikor az ilyen faszszopó prolik mit te, akiknek az egoja fent van az egekben, de mögötte semmi teljesítmény, csak és kizárólag elvárás mindennel szemben, ideg összeroppanást kapnak és nekiállnak szövetkezni akár az autista cigány gyerekkel is, csak hogy azt a szánalmas kis igazukat bebizonyítsák. Én ezért vagyok itt, hogy ezt ellensúlyozzam. ;) Ez nem trollkodás. Az pont az amit ti csináltok. Dehogy akartok ti jó csajokat látni itt. Mindenki csak a saját elcseszett szar ízlését akarja itt kielégíteni és minden feltöltőnek beszólogatni, ha éppen nem a kedvére tesz ki olyan csajt amit épp ő aznap a faszára képzelt. De az igazat megvallva, valamennyire kedvellek is titeket, mert ez idő alatt, amióta itt picsogtok, mint a kislányok akiknek meghúzzák a haját, mindegyikőtöktől sikerült kialakítani egy körképet, vagy írhatnám kórképnek is, hogy ki milyen ember. Egyik másikotokat valószínűleg le is tudnám rajzolni, úgy hogy nem is láttalak benneteket, de annyira körülírjátok magatokat. És mielőtt azt gondolnád, hogy én utállak téged, vagy titeket, azt kell mondjam, hogy dehogy is. Csak sajnálom ezt a végtelen primitívséget amit néhányan itt képviselnek, ezt a tanulni képtelen világnézetet, ezzel az ösztönlény szintű, igazi tömeggé züllött gondolkodással. Na mindegy is. :)
moderator #15
(Őstag)
Ismét sikerült írnod egy értelmiségi fosolványt. Devo a mopszbimbó Robin Hoodja. xd
#16
(Őstag)
Devike ket csocs es egy mopsz fej kozott hiredtni hogy milyen kurva okos vagy... bitchplz bitchplz bitchplz...csak egy kibaszott ostoba ribi vagy, aki pszeudointellektus mivoltod csak annyira predesztinal, hogy megprobald leszopni magad, de a tyukbeled miatt nem megy es igy marad valami szerencsetlen csoves...veletlen nem kobanyai vagy? humm fap wtf fap cop
Hyena #17
(Őstag)
Devo, Devo... Bizony neked is a jó kurva édes anyádat! heyho
test
hit counters