7FHyZ9dLVcHiuSbds.jpeg

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
Révész Máriusz szerint azért mennek külföldre a fiatalok, mert itthon nem túlórázhatunk eleget.
Elhangzott olyan is, hogy ez a munkavállalók érdeke, nekik jó. Nem vagyok biztos. Ezek tényleg ennyire progpagandaismétlő biorobotok, vagy csak mérhetetlenül cinikus faszfejek?
Devouran #2
(Őstag)
Szerintem ezt a "tréningen" így kapják, hogy mindenképp ezt kell mondani. Azért úgy szívesen meghallgatnék egy ilyen jó hangulatú pártmeetinget, amin ezen nekiállnak brainstormingolni és kitalálják, hogy éppen mivel lehet elterelni a figyelmet a nagy semmiről. És akkor jön egy ilyen, hogy:
- De látod, mindenki lázad ellene, nem kéne csinálni valamit?
- Mondjuk azt, hogy az ő érdekük.
- Jaja az mindig beválik. Hozzál már még egy csíkot ebből, mert kezd kimenni a hatása.
- Nekem is.
- Nekem is légy szíves.
- Vagy mondjuk azt, hogy a rohadt ellenzék.
- Az is jó.
- Igen. Mindig beválik. És egy kávét is mellé köszi.
- Nekem is, köszi.
- Na akkor, mindenki ehhez tartsa magát, hogy a munkavállaló érdeke, a tüntetés meg a geci ellenzék.
- Oké.
- Oké.
- Tőlem is mehet. De azért a karácsonyi prémium meglesz a terv szerint ugye?
- Hülye vagy? Dupla prémium. Kurva jók vagyunk. Ezek a faszok a nagy semmire beszavaznak és minden szart bekajálnak. Tudod mit? Tripla prémium és Kelemen Anna seggéről fogjuk felszívni a következő kört.
- Anna, most már jöhet!
- Egségtekre.
- Éljen éljen!
#3
(Őstag)
Vicces, hogy az ellenzék tévészékházi kutyakomédiájához meg másodsorban egyáltalán a tüntetésekhez először két narratíva volt.
Az egyik, hogy nézd már ezeket a szánalmas reality hősöket milyen nevetségesek. A szekunder szégyennek akarják konnotációba hozni a komplett ellenzéket.
A másik, hogy ezek sorosista bérenc TERROSISTÁK, le akarják bontani a nemzettestet, megtámadták a köztájékoztatás templomát, Magyarország szócsövét.
Aztán várták a rogánminisztériumból az utasítást, hogy mit mond habony varázsgömbje, melyik legyen az általános kommentár.
sanada #4
(Őstag)
Én azt szeretem, hogy a sok Fidesz nyomorék állandóan nyilatkozik, hogy a törvényeket be kell tartani. Igaz nekik van egy kivétel, azoknak nem, akik Fidesz-esek. Azért az vicc, hogy a rendőr nem mehet be az épületbe, mert nem a törvény szerint jár el, hanem Rogán meg Habony kedve szerint. Sőt az is gusztustalan, hogy csak úgy engedik el a tüntetőket, ha kamerába mondják az adataikat, akkor mondjon egy érvet a rendőr, hogy mit követett el az egyén.
#5
(Őstag)
a klasszikus Bödőcs poén kibővítve: A parlamentben ezentúl mindent kő-papír-ollóval döntenek el, csak O1G mutathat flexet is
test
hit counters