j6PqAo1xQliYVfzIORrc Priest Takedown

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
Devouran #2
(Őstag)
valszeg instant gyóntatás, mivel ez jó eséllyel egy olyan közösség ahol a pap ismeri a gyerekeket, és tudja, köztük ki a rosszcsont és ki a jó gyerek. a média részéről ez valszeg úgy van tálalva, hogy gyerekverés a templomban, vagy akármi hasonló szubjektív bármilyen közösséget támadó média reakció. a médiának ugyanis csak egyénekre van szüksége, mert közösségekre nem lehet reklámokat építeni. az az egyén meg lehetőleg legyen vér ostoba és hatalmas egoval rendelkező személy. hopp, lehet ez már nem a téma része. :)
intersexnet #3
(Őstag)
Igen igen, a média a szemétláda mert úgy állítja be ezeket a vén pedofil geciket mintha rossz emberek volnának. Pedig itt is látható hogy milyen szeretettel és odafigyeléssel cibálja a gyerekeket a hajuknál fogva, majd az egyház szeretetéről biztosítván még le is ver nekik egyet. Csak hát szerencsétlen módon pont ezt vették videóra. Pedig inkább azt kellett volna mikor teljes elmélyült áhitattal és isteni szeretettel análozza vagy orálozza a kis ministránsfiúkat, az azért sokkal meghittebb pillanat mint ez itt.
Devouran #4
(Őstag)
Ügyes kis fogyasztó vagy. Szellemileg ugyan nem túl érett, de arra tökéletes, hogy probiotikus joghurtot vegyél akkor is ha nem kell. :) Majd ha épp nem a papok lesznek divatosan elővéve, akkor majd ugyanígy nyomjad az orvosok, az oktatók és az edzők felé is. Hiszen neked csak az a véleményed létezik, amit a szádba rágnak a tévében, neten, újságban. Hidd el az összes hírt, vedd meg az összes bulvárt, attól leszel még fontosabb a piac számára.
#5
(Őstag)
Szóval lássuk csak. Ez Isten házában történik, ott ahol Krisztus igéjét hirdetik. Mégis a gyerekek hajának ráncigálása, felpofozása, löködése, földre taszítása hogy egyeztethető össze azzal az üzenettel ami a szelídséget hirdeti? Azt hogy ha megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel, hogy bosszú helyett a fordítsd oda a másik orcád. El tudjuk képzelni ahogy Jézus mondjuk egy tolvajjal beszél aki meggyónja neki a bűneit erre Jézus azt mondja hogy rendben elnyered a megbocsájtást, ha elmondasz 30 miatyánkot 50 üdvözlégyet, kírúgom a lábad és megrugdoslak picit?
moderator #6
(Őstag)
A kapitalista Jézus simán csak mondaná a tolvajnak az összeget, és átnyújtaná a számlaszámát.
intersexnet #7
(Őstag)
Devouran, ugylátom te még élvezted is mikor a faludbéli pap az arcodraverte az oltár mögött.
intersexnet #8
(Őstag)
Ja és nézd már meg hogy mit takar a gyóntatás, mert valszeg azt nem mutatta meg neked a tiszteletes, csak valami mást.
Devouran #9
(Őstag)
Olyan magabiztossággal írsz erről, hogy kezdem azt hinni, hogy tapasztalatod van az arcra verős témát illetően. Sajnálom, hogy ennyire önérzetes kisbaba vagy. Ismétlem, minden hír igaz amit olvasol, ne kérdőjelezz meg semmit. Ha mégiscsak saját tapasztalat, akkor megértem a csalódottságot, és a düht a papokkal szemben. Jobbulást.
werterolee #10
(Őstag)
Én nem olvasok semmit, de elég beszédes, hogy keresztényként tudom állítani: akad pedofil pap. A mi közösségünk élére idehelyeztek egy elég nyájas lelkipásztort. Aztán szép lassan kiderült, hogy azért helyezték ide, mert a korábbi állomáshelyein sem úgy viselkedett, mint kellett volna. (Segítek: nem a misebort itta suttyomban vagy fölözte le a misepénzt) Amikor már lincshangulat volt, hirtelen áthelyezték. Csak 10 évvel később láttuk újra - amikor nagypapám meghalt és a körzetileg illetékes papnak kellett temetnie. Mit ad isten, éppen Ő volt az... Eléggé lerobbant és már nem csillogott úgy a szeme sem, mint korábban. Engem is oltogathatsz, keresztelkedtem, bérmáltam is, de annál gusztustalanabb dolgot, amit ezek követnek el, kevesen tehetnek, tesznek meg. Érdekes az is, hogy az apácák több mint egyharmada esett át abortuszon - persze ez is lehet, hogy szóbeszéd. Viszont arra meg Te nem tudsz elfogadható választ adni, hogy miért derül ki, ha egy orvos (nőgyógyász) molesztálja a betegét, míg a papokról ugyanez nem derülhet ki? (Segítek - mert az orvosi kamara kiveti magából és leveszi a kezét a megtévedt kollégáról, addig az egyház megoldja "házon" belül és költözteti a beosztottját). A képen meg egy szimpla mexikói istentisztelet van: már előre büntetik a gyereket, amiért rosszalkodtak. Érdekelne a pap milyen neveltetést kapott, hogy a szeretet nevében így osztja az igét...
test
hit counters