Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
legalább szilveszterre megcsinálhattátok volna az oldalt hogy működjön basszátok meg!!!!!!!! gun gun gun gun gun boom boom boom boom boom boom
shake
greendragon #2
(Őstag)
#3
(Régi motoros)
Az hát! Főleg az egéyni avatár feltöltést!
#4
(Tag)
sziasztok
%% ez egy nem hivatalos kozlemeny %%
billsuxx, az oldal letrehozoja es uzemeltetoje mar evekkel ezelott eladta/atadta a domaint. azota lenyegeben nulla fejlesztes tortent, az irc csatin mar op sincs, karbantartas nulla. a regi bugokat senki nem javitja, szamuk csak tobb lesz, ahogy idovel avul elfele a technologia a site alatt.
hogy ki fizeti a szerver futasat nem tudom, bevetelt kotve hiszem hogy termel, ezert is nem eri meg mernokot fizetni hogy foglalkozzon vele. neha megjelenik valaki, aki be van tanitva hogy nyom egy stop/start processzt amikor a klasszikus upload-deadlock miatt napok ota all az oldal, es ennyi.
szoval ahelyett hogy request-eket irtok milyen uj feature kene, inkabb gondolkozzatok hogy letrehoz valaki egy alternativ site-ot, mert nagyobb osszeget tennek ra, hogy ez mar nem sokaig fogja igy huzni.
signed vizimajac
moderator #5
(Őstag)
#4 Azzal azért foglalkozik valaki, hogy tiltja a feltöltőket!
panamera #6
(Őstag)
Donate rendszer kellene, hogy kisebb adományokkal (pl 500, 1000, 5000, 10000 Ft) lehessen támogatni az oldal működését. Biztos akadna köztünk aki alkalomadtán küldene támogatást, ha ténylegesen jobbá válna tőle az oldal.
Persze kell hozzá egy elkötelezettség is, hogy azt az oldal fejlesztésére/szeverüzemeltetésre fordítsa az érintett. Bevétel biztos hogy van valamennyi, mert reklámok szoktak megjelenni az oldalon.
#7
(Őstag)
szopjon le akkor az a köcsög bilsux a pénzéhes köcsög fajtájával együtt. legalább olyannak adta volna az oldalt aki foglalkozott volna vele. ennek így mi értelme van hogy egy hozzá nem értő üzemelteti akit el se lehet érni hogy csinálja meg? boom gun boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom boom

pár hét alatt romba dönthetném az oldalt ha nagyon akarnám és még az is lehet akarni is fogom!!!! gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun gun
panamera #9
(Őstag)
A mellbimbo.eu domain tulaja a Noname Domain Kft., náluk lehet panaszkodni, vagy mondjuk vételi ajánlatot tenni a mellbimbo-ra, ha jobban üzemeltetnéd.
Ide van a cég bejegyezve: 1085 Budapest, József körút 69. fszt. 1.
Egyéb info, tulajdonosok a cégjegyzékben.
#10
(Őstag)
#11
(Tag)
az a domain regisztrator. azok nem fogjak kiadni a tulaj adatait, es kozvetiteni se fognak mert azert nem kapnak penzt. kezenfekvobb ha az oldal info reszeben megadott valamelyik elerhetosegen keresi valaki a tulajt - ha meg barmelyik felulet el egyaltalan. vagy direktben billsuxx-tol twitteren megkerdezni ki a kontakt.
de mint fentebb irtam, szerintem ez mar igy ahogy van menthetetlen: a uj tulaj hozza nem ertese, a techologia degradacioja (2014 ota nem lett a site-hoz nyulva), a halom bugon felul serulekenysegek, illetve a financialis hatter megoldatlansaga. szerintem a donate modell nem mukodne. ahhoz nagy latogatottsag kellene es rendszeres fizetesi hajlandosag. es nem 1000-3000 forintok.
persze lehet abban bizni, hogy a gabor_ jon keddenkent, berugja a service-t aztan megint mukodik 2-3 hetig, utana megint beall. aztan mi lesz ha egyszer nem jon tobbet a gabor_.
ezert irtam hogy mas alternativaban kellene inkabb gondolkodni, mert ez mar a veg.
test
hit counters