Mellbimbo hozzászólások
greendragon #1
(Őstag)
Természetesen amikhez hozzájutni lehetetlen volt az elején, azok 100% osak, félelmükben meg a sok várakozást feladva beoltatta magát az offshore szarral hogy legyen már valami meg hát a kártya is kellett, mert igenis kompromisszum elé állította az állam a polgárokat, így megették a szart is mert csak az volt, most meg a kínai vakcinás csoportban be van roselva mindenki hogy most mi a fasz van!? Nagyon is jól tudták már a kezdetekkor, hogy melyiknek van értelme meg melyik kétes. Bolondra van véve mindenki, és úgy is tapasztalom, hogy meg is bolondultak az emberek. A félelemkeltés a terrorizmus egyik fontos ha nem a legfontosabb összetevője, bizonyos is mostmár, hisz a félelemben élő embert és a szegényebb életmódban tartottakat a legkönnyebb irányítani. Be is jött azoknak akiknek ez volt a céljuk ;)
#2
(Őstag)
80 éves mamámnak hibá mondtam, hogy ne vegye fel a kínai mutyis sz@rt, hanem várja ki a Pfizert. Hitt a fidesz barátőinek és Orbán propagandának, hogy ez a legjobb és az EU is simán elfogadja idővel. Pont az ellenkezője történt, mint álltalában. Utcában ahol lakik vének úgy hívták azokat akiket még nem oltottak be, hogy "gyilkosok"... Engem is mikor mentem látogadni a mamát távolról orditotta az egyik "jöttél fertőzni???" Eszement világot élünk.
#3
(Őstag)
A sok fostos szarházi a ~0,15%-os hazai halálozási arány mellett is ilyen ostoba.

Fel sem tűnik az embereknek, hogy elvétve, vagy épp egyáltalán nem ismernek olyat aki ebbe elhunyt volna ... tisztán csak a vírus szövődménye miatt. Mert olyan alacsony a számuk..

Azok a vén mamák Alzs az oltás után is rettegtek tovább. Mert azoknál mentálisan van gond!
test
hit counters