Mellbimbo hozzászólások
sanada #1
(Őstag)
Olyan szépen tudja fotózni magát ez az ostoba ribanc. Vajon mást is szokott csinálni az állandó ego baszáson kívül?
intersexnet #2
(Őstag)
Ne ribancozd már szegény mopszribancot, mert devouran mindjárt itt terem és vehemensen védelmezni kezdi kedvenc ribancát, lesz neked nemulass!
Devouran #3
(Őstag)
Khm... Látom a kedves funkcionális analfabéták nem tudják értelmezni amiket írok, még egyszer megpróbálom. Szóval nem mondtam én azt egy szóval sem hogy tetszik. A feje bőven átlag alatti és még mellei sincsenek, tehát messze nem tartozik azok közé akire azt mondom, hogy ez igen. A gondom ez a féktelen ribancozás, amit igazságtalanul műveltek ezzel a csajjal. Ez a lány a húszas éveiben jár, masszőr és valószínűleg a baráti közösségének oszlopos tagja, ezért természetes, hogy az egoja viszonylag magasan van, amit bár én személy szerint nem kedvelek, hiszen én is fontosabb erénynek tartom a szerénységet, de a nárcizmusából adódó személyiségzavara nem értem miért vált ki belőletek ilyen mértékű zsigeri gyűlöletet. Sajnos nagyon is úgy látom, hogy közületek egyik másik erőteljes agresszív viselkedésformát örökölt otthonról és olvasva, nem csak ehhez a lánynak a képeihez írt, hozzászólásokat nagyon szomorúan látom, hogy erősen az incelség határát súroló egyének is vannak köztetek, ami önmagában véve elég nagy gond. És bár tudom, hogy ahányan vagyunk, annyiféle értéket képviselünk, ám ahogy a pedofília is egy nehezen tolerálható zavar, úgy a nőgyűlölet is az. És még mielőtt az lenne, hogy nem is vagytok nőgyűlölők, azért az ilyen hozzászólások hogy: "- De megerőszakolnám." arra következtetnek, hogy nagyon komoly szexuális elfojtások vannak. Az már egészen sajátos, hogy falkában összeállva ezen a szerencsétlen kozmetikus lányon vezetitek le mindazt a reménytelen dühöt, amit felhalmoztatok az idők folyamán. Meggyőződésem, hogy dualcore már szándékosan provokatív jelleggel rakja ki a képeket, mert tudja, hogy ez bennetek negatív impulzusokat generál és gutaütést kaptok ha csak megjelenik róla egy kép. Zárszónak pedig csak annyit írok, hogy bár tudom, hogy változni már úgy sem fogtok, hiszen az ember egy bizonyos életkor után, már csak a saját akaratából változik, mégis bízom benne, hogy a nőkhöz fűződő negatív viszonyotok, idővel enyhül és megtapasztaljátok, hogy a nők nem ellenségek, még akkor sem ha életetek bizonyos szakaszában csúnyán elbántak veletek.
#4
(Őstag)
de a csaj most akkor masszőr vagy kozmetikus?
sanada #6
(Őstag)
Látom dualcore szeme kicsit betikkel minden fika poszt után és még 20 képet tölt fel, eme istennőről. Köszönjük! Legalább te élvezed ezt a helyzetet. :D
moderator #7
(Őstag)
És tölthet fel bárki, bármilyen jó nőt, a legnépszerűbb mindig a mopszarc. xd
Hyena #8
(Őstag)
csee00 #9
(Őstag)
Ha ezekkel a kepekkel az a cel hogy lerohasszatok az oldalt, akkor csak szolok, hogy egesz hatasos a strategia...
test
hit counters