Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
Devouran #2
(Őstag)
Ezt a prűd szemforgatást bazdmeg... Ja hogy ha te végigbasznád az összes kibaszott nőt a mellbimbón meg mindenhol, ja az nem baaaaj. Az tökjó. De ha egy csaj megbaszatná magát a momoával és nem kamuzza be, akkor egyből jön egy ilyen faszarcú erkölcscsősz és megmondja az igazságot. Jajj de büszke lehet rád a párod. Jajj bazdmeg, édes jó isten, hogy nem esik ki az arcod a keretből. Gondolom még nem jutott eszedbe hogy szembe köpd magad soha, pedig másodpercenként háromszor kéne. Feszengjél még egy kicsit a prűdségeddel, olyan jó is az. Hogy az emberek mitől élveznek el a hazugságtól és akadnak ki az igazságon ennyire? Persze továbbra is az én kurva anyámat. Hiszen ez így jó.
#3
(Őstag)
1. Végigbasznám, ha nem lenne párkapcsolatom. Ha lenne, akkor nem basznám végig, mert tisztelem és szeretem a másikat (tudod, ezt jelenti egy párkapcsolat...).
2. Ez a riherongy a leírtak alapján párkapcsolatban él, mégis büszkén vállalja, hogy simán felszarvazná a paliját. Csak gratulálni tudok hozzá neki, tökéletesen tükrözi a mai párkapcsolatok 99%-át. shake
3. Semmi prűdség nincs ebben, csak annyira elkurvult már a világ, hogy a normális lett az abnormális.
glock360 #4
(Őstag)
Devo: megnyugodtál? Minden rendben? Család jól van? Szólj ha kell valami?
#5
(Őstag)
Te Snorlex, amúgy épp azt írja, hogy foglalt, ezért nem nézetné meg a likát a momoával.

Tehát ugyanazt írja, mint te, hogy végigbaszatná magát, ha nem lenne párkapcsolata, de mivel van, ezért nem.

Vagy rosszul értelmezem?
glock360 #6
(Őstag)
Na, de most akkor bazi lika van vagy normál méretű?
Devouran #7
(Őstag)
#3 - Hagyd már. Komolyan... Értem én, hogy ez a duma ez milyen jól hangzik és isten bizony ha ezt egy mormon hitközösségben elmondod, még lehet meg is tapsolnak és kapsz egy ingyen vacsorát is a végén a nagymesterektől. Itt arról van szó, hogy tegyük fel hogy van párod, (bár mondjuk már maga is szó sem stimmel, ugyanis a pár az azt jelentené, hogy valaki aki testileg, lelkileg, szellemileg kiegészíti a másikat, a jelenlegi pár kifejezés meg mindenkire vonatkozik, akit épp találtak és jelenleg jó lesz) aki minden bizonnyal nem (nők esetében) a momoa, vagy (férfiak esetében) nem a angelinajoli, ezért ha mész az utcán (vagy értsd úgy hogy netezel) és szembe jön veled egy un. 10 pontos, akkor gondolatban eljátszol vele, hogy (itteni műszóval élve) DEMEGBASZNÁÁÁM GECIII! (nyilván annak függvényében, hogy kinek milyen a neveltetése ez módosulhat a - Jöjjön kedves üljék mellém, vagy a - Szia topogunk genya? közt.) Persze ez nem jelenti azt, hogy azonnal meg is basznád a csajt, csávót, akárkit, hanem ez ilyen fantázia gondolat. A prűdség az az, hogy úgy képzeled a romantikus párkapcsolatodat, hogy akkor ha már van valaki, azt még gondolatban sem csalom meg, mert én ennyire erkölcsös világban hiszek. Persze amikor titokban a pornhubon vered a faszod, ha a csaj kint van éjszakai műszakba, akkor az nem számít megcsalásnak, pedig a te erkölcsi rended szerint az is az. Sajnos hiába szidod a elkurvult világot, attól még a helyzet az az, hogy még akkor is ha találsz valakit, aki szerinted tökéletes, miután lakva megismeritek egymást, egy két év után akaratlanul is megkívánsz mást, és nem azért mert a világ kurva, hanem az emberi génállomány a kurva. Amikor már 2 3 éve kúrod ugyanazt a pinát, már elfantáziálsz egy másikról, pusztán azért, mert az agyad így működik, de ez nem jelenti azt, hogy meg is kell baszni a fantáziált személyt, vagy el kell menni keresni mást. Lehet baszni ugyanazt a pinát 20 30 évig is minden probléma nélkül, de fantáziálni attól még önkéntelenül is fogsz. Ez emberi természet. Az más téma, hogy ki is mondod-e a barátoknak, hogy azt a csöcsöt nézzed bazdmeg úú, vagy magadban gondolod csak és ha valaki kérdezi, akkor bemondasz egy ilyet, hogy: nem dugnám meg az ándzselínát, mert van páááárom. Ez minimum akkora kamu, mintha azt mondanád, hogy azért járok csak a mellbimbóra, mert jó a társaság és úgy szeretek oda tartozni, mert még három lájkot is kapok ha beírom, hogy a petra egy ribanc és vegye le a ruháját.

#4 minden oké, köszönöm hogy aggódsz. néha felbaszom magam, de ez csak 1 2 perces. majd szólok ha kell segítség. köszi hogy számíthatok rád.
#8
(Őstag)
#5: azt nem írja, hogy azért mert foglalt nem nézetné meg a likát. és azt csak másodlagosan jegyzi meg. a fő indok az az, hogy ő hölgy...sose volt, és sosem lesz ez hölgy. hidd el, ha tényleg olyan helyzetbe kerülne, hogy a momoa megnézhetné a likát élne is a lehetőséggel. les sem szarná, hogy van-e épp párkapcsolata vagy nincs. mondjuk ha ilyen homeless hobó külsejű pasim lenne, mint ennek a rihének biztos én is másra csorgatnám a nyálam
glock360 #9
(Őstag)
Az még csak-csak rendben van, már ha mondhatjuk egy válaszadásra, hogy bármit elárul a közérzetedről, hogy azt mondod "minden OK", de ha igazán magadba nézel és tényleg a megfelelő emberek vesznek körül akik mindig a megfelelő inspirációt adják és a jó kérdéseket teszik fel, olyanokat amikre igazán szükséged van és tényleg csak magadban találod a választ amikor befelé fordulsz és igen mélyre ásol és a felszínre hozol valami értékeset, olyat amit csak a legfontosabbaknak adsz oda, olyanoknak aki tényleg igazán számítanak neked és minden bajban számíthatsz rájuk, na akkor van csak kovászos uborka.
hiheto123 #10
(Őstag)
Ez távolról sem hölgy.
A csajokat innen meg mindenhonnan végig kéne baszni.
Momoa meg jóarc koffee

de ez tényleg hír, hogy valaki megnézte a bazilikát?!
test
hit counters