3023999 20190104 a9O5VX

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
Devouran #1
(Őstag)
azért bírom az emberi kapcsolatokat az interneten. végre nagy nehezen elérjük hogy csuknoresz szilveszterkor felakassza magát, erre kitör a faszverők között a parasztlázadás, mert valamelyik csattogtatónak nem tetszenek a tetkós nők és neki azonnal kétfejű gnóm transzvesztiták kellenek, mert csak arra pöffen be a cerka és képes ezért balhét generálni. néha egészen úgy érzem magam, mintha mondjuk ülnék a színházban és a középső sorban az egyik pacalarcú barom elkezd hőbörögni, hogy neki azonnal vágják be a valóvilág aktuális live részét, mert ez a fos a színpadon nézhetetlen és a hátsó sorból felkiált egy beszart csöves, hogy - Úgyvan!
hefti #2
(Őstag)
ugyis elvitt egy csomo idot, lesz tobb idom hasznosabbra. az sg -t is hamarabb atporgetem igy legalabb. :)
Devouran #3
(Őstag)
jól is teszed. :) az ilyen gnómbaszó dragon félék meg verjék ki a pesti srácokra.
intersexnet #4
(Őstag)
#6
(Őstag)
na elüldöztétek az utolsó képfeltöltő emberkét is az oldalról? azt vágjátok ugye, hogy ezentúl lófasz kép se fog felkerülni az oldalra csak néha napján elvétve? :)
csak gratulálni tudok, közösségrombolásból jeles! shake hello
Devouran #7
(Őstag)
a másik kép alá snorlex. itt nem üldöztünk el senkit. amott van a két gnómbaszó kultúrfaszverő.
walaki #8
(Őstag)
Devouran #10
(Őstag)
walaki: Rögtön gondoltam, hogy ő lesz az. Az ilyen faszverés után, más férfiakkal gyorsan kezet rázó titokbuzik róla fantáziálnak, mert olyan kis alacsony, de sajnos nem gnóm. Ettől függetlenül, mielőtt gutaütést kapsz, fordulj bizalommal a helyi kormányablakhoz és nyújts be egy gnómbaszási igénylélapot, az ilyeneknek mint te mindig gyorsan találnak, ugyanis akik erre gerjednek, genetikailag hajlamosak rá, ezért a rokonságból gyorsan lehet meríteni. A közleménybe írd le, hogy a mellbimbón már nem találsz magadnak jpg társat és ezért szorulsz rá, olyankor megsajnálnak és lehet nőt kapsz. Nagyon szurkolok.
#11
(Őstag)
tŐttÖk fel képet de fingom sincs hogyan kell, pedig itt vagyok egy ideLYe :D
walaki #13
(Őstag)
Devouran: miért menjek kormányablakhoz? Ott dolgozik a gnóm anyukád? Egyébként pár napja egész jó a kontent. Mégis megérte, hogy heftike abba hagyta a szemét posztolását cool heyho
Makkom #14
(Őstag)
Szerintem meg még mindig a kurva anyád, de ez csak a magánvéleményem.
Devouran #15
(Őstag)
baszki nórika, hát azt hittem végre megdöglöttél, erre kiderül, hogy csak hazajöttél az ünnepekre és a putriban nincs net. csalódott vagyok.:(

walaki: igazából én arra gondoltam, hogy az olyanok mint te, minden segélyt ott szoktak felvenni, mert a cigányok között a családi minta ez, és hát mivel gnómokra gerjedsz és anyámat is ezért akartad megdugni, ezért gondoltam, nosza adok neked életvezetési tippeket, csak sajnos te a buta, sittes cigányok közül való vagy, és ti ezt megoldjátok egymás közt, így elnézésedet kell kérnem, hogy merészkedtem családon kívüli gnómokat is ajánlani, nem csak hogy faterodat és anyádat baszod seggbe, ahogy szoktad. annak viszont örülök, hogy tetszik a kontent, hiszen így végre újra élhetsz nemi életet a telefonoddal is.
greendragon #16
(Őstag)
Devi, a kurva anyád lőjjék .50-es rombolópuskával egyem a szived. Nemhinném , hogy pár elfuserált gecin kívül izgul valaki is a kibaszott agyontetovalt műtermi moslékra. Értelme ennek a sajat honlapjan van, itt szar es kesz. Ja és nyakam rá, hogy te is cigány vagy igaz te kis fideszes ingyenélő kis geci?!
Devouran #17
(Őstag)
kicsi sárkány, aranyos vagy ahogy próbálkozol keménynek látszani. Sajnos az engem elképzelő tipped most nem nyert, de talán majd legközelebb. A nyakadra vigyázz. Tudod nem az a baj, hogy a tetovált csajok, vagy a nem tetovált csajok szebbek-e vagy sem. A probléma az, hogy te az a típusú ember vagy, aki a saját korlátoltsága okán, illetve azért mert családi téren ilyen mintát kapott, nem képes elfogadni, hogy vannak más szépségideálok, azon kívül, mint amit ő annak tart, ezért csak és kizárólag a saját ízlését akarja másokra ráerőltetni, mert úgy gondolja, csak az a jó. Ezt úgy hívják böszmeség. De ez még úgy önmagában nem olyan nagy probléma, illetve csak a közvetlen környezetednek ártasz vele, illetve amennyiben nálatok ez a minta, akkor közösen rohasztjátok boldogan a szűk környezeteteket. A gond viszont az, hogy te az általad "jó" ízlésnek vélt ügy érdekében felszólalsz, (a saját primitív stílusodban, ami olyan amilyennek neveltek otthon) és ezzel kárt okozol, lévén csak a saját böszmeséged próbálod átvinni másokon. Ez a tökéletes módja annak, hogy végül ne legyen egy feltöltő sem, mivel ha sok ilyen, hozzád hasonló igénytelen paraszt csak a saját ízlését követeli, (miközben önmaga semmit nem tesz az ügy érdekében, csak szidalmaz és követelőzik) nem lesz olyan halmaz ami mindenkinek megfelel, így nem tölt már fel senki.

PS. (már ha tudod mit jelent) - Mostanában ne menj el szerencsejátékozni, mert nagyon mellé találsz.
greendragon #18
(Őstag)
Szerinted volt ezesetben eme sorokat értelme megírni?! Lehet durvultam, de elkepeszto volt latni, hogy kizarolag sg van linkelve. Ha valaki erre kivancsi, ugyis ott bongeszik. Utobbi idoben lehetett volna az oldal neve mellbimbsg.eu.! Egyszer minden veget er, az irc is igy. Az oldalnak is itt a vége sajnos...
moderator #19
(Őstag)
Hyena #20
(Őstag)
hefti #21
(Őstag)
egyebkent jo ideje sg-rol posztoltam, de mivel mas is aktiv volt igy nem volt ennyire szembeotlo a tultenges, de leszarom. mar regota halodik a dolog. nem baj -1
Devouran #22
(Őstag)
Hiéna: ez a legújabb divat szó amit a kisegítőben mondogattok egymásra? kreatívak vagytok, meg minden, kapod, vágod, érted, jóvan akkó. viszont ha ezen múlik, hogy be kell ma is szedjed a nyugtatódat, vagy sem, akkor leszek fospermet, csak ne szedáld tovább az agyad, mert így is hülye vagy már.
insania16 #24
(Őstag)
Devo te totál beteg vagy ez tény!!
Valami perverz küldetés tudatod van amit itt élsz ki (csak remélni lehet hogy civilben nem vagy ekkora idióta), hogy mindenkiről beteges részletességgel jellemrajzot kreálj, mocskos módon.
Értelme? Semmi!! Talán annyi hogy recskázol egyet miután megkreált dagályos eszmefuttatásod visszaolvasod.
Már egyre ritkábban nézek ide be mert rossz kisugárzása van ennek az oldalnak az ilyen kibaszott okoskodó rosszindulatú balfékek miatt mint amilyen te is vagy. Te vagy az utolsó mohikán baszod ,mert volt a fajtádból jó pár hormonzavaros aki abban élte ki magát hogy a másikat alázza fikázza ! Itt te lehetsz csak az Einstein a többi igénytelen buta paraszt (tőled idézve)

Ez egy ilyen oldal! Érdekes, komolyan,csak unalmas, de te ahogy nézem soha nem fogod megunni mert az életed része!
Na menj a ku...:)
Devouran #25
(Őstag)
Édes Sanyikám. :) Tudod az a helyzet, hogy most be kell valljak neked valamit töredelmesen. Amikor te ide jöttél anno, egy ritka nagy tirpák seggfej voltál akit utált mindenki mint a szart és kb ezen a csáknóri szintjén voltál, ám az idők előrehaladtával csodálatos emberi átalakuláson mentél át, ami dicséretedre válik, ami valahol szívem mélyén büszkeséggel tölt el. Bár lehet, csak a jelenlegi közeg tükrében tűnsz normálisabb fazonnak. Ki tudja?

Mindazonáltal az, hogy ritkán jársz ide nem a nyomasztó kisugárzás miatt van, (ezt a fiszemfaszom mártír dumát hanyagold) hanem azért, mert két-három naponta töltenek fel képet, ugyanis sikeresen el lettek üldözve a feltöltők, merem remélni, hogy nem általam, de ha igen akkor bizony a kurva anyámat.

Ami pedig a mások fikázását, alázását illeti, nos ez nagyon kétoldalú dolog, ugyanis az, ha valaki irdatlan paraszt köcsög és ezt közzé is teszi, mert megszokta, a kis környezetében, hogy ez működik, itt viszont beleütközik valamibe ami a kis egoját bántja, az bizony hasznos tevékenység, ugyanis egyrészt, lehetőleg az ilyen gyökér hamarabb megdöglik gutaütésben, vagy magas vérnyomásban és kevésbé szívja el a levegőt a többiek elől, másrészt, pedig megtanulja, hogy nem minden úgy van, ahogy a disznóólban otthon tanulta. És amíg az ilyen véglény szerű "de ráverném a csöcsére geciii" típusú szakmunkások faszverés után idegbajt kapnak és jobban kiakadnak mint az átlag szoci a királyi híradó után, addig én itt leszek és szent küldetésemnek fogom tekinteni a kulturált faszverés etikájának átvitelét az alacsonyabban szocializált elemek között.

Amúgy pedig ma van a kultúra napja, tehát neked is a ku... :)
insania16 #26
(Őstag)
Minden szavad igaz

Elnézést kérek meggondolatlanul ítéltelek meg:))))))

Egyébként miért mentek el a feltöltők, nem vagyok képben?
insania16 #27
(Őstag)
Hozzáteszem nem is figyeltem ezt hogy kevesebb a kép, mivel valóban ritkábban nézek be, szóval azért te is tévedhetsz nagy ritkán! ohh
RealNiga #28
(Őstag)
elég durván megcsappant a képfeltöltők száma, ez tény
Azokat én is gázba küldeném, akik a saját szépségideáljukat akarják másra ráerőltetni, hát még azokat aki paraszt és büszkén hangoztatja

Nah, lehet engem is szídni hello
moderator #29
(Őstag)
Hát a feltöltő rész elég gagyi. Párszor nyomtam fel képeket, de elég esetleges, a képek megjelenése, több szempontból is. Ennek ellenére a régenmindenjobbvót sajna egyértelmű, ha valaki visszalapoz a hőskorba, a mai leszállóágból. Rengeteg kép mellett, jó sok komment, élet, nagy arcok, brutál dumák, ökörködés, szarrá röhögtük az agyunkat, ma meg lófasz sincs. De azé, jó vót ez na.
insania16 #30
(Őstag)
test
hit counters