20371155 15870707efda6542375ea9e6d9e77da4 wm

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
sanada #1
(Őstag)
Bírom, hogy minden ostoba hülye celeb kurva fitness-be kezd, mert az annyira trendi. Istenem...
#2
(Őstag)
Meg a DJ-skedés. Amúgy ő nem lenne hülye, mert ügyvédgyakornok, jogi diplomával ugye, de valóban, szörnyű amit művelt magával. Ez egy szép nő volt, most meg műanyag baba, ha smink nélkül mellette ébredsz reggel, tuti beszarsz.
Azt nem értem, miért gondolják a nők, hogy a férfiaknak ez tetszik.
#3
(Őstag)
nem a férfiaknak akarnak tetszelegni, hanem saját maguknak akarnak bizonyítani, hogy ők erre (is) képesek. önértékelési gondokkal küzdő libák.
Devouran #4
(Őstag)
ritka szánalmasok vagytok amúgy. de gondolom tudtok róla. ha nem akkor simán a kurva anyátok.
Devouran #6
(Őstag)
igen én vagyok. viccet félretéve, úgy elképzelem, ahogy egyik másik nyomorult lelkületű szarfos faszverő, akinek max egy dagadt szőrös asszony jutott, vagy még az sem, egész életében, kritikát fogalmaz meg egy olyan csajról, akivel ha személyesen találkozna, valószínűleg beleélvezne a kis nadrágjába egy kacsintástól. természetesen értem én, hogy az erkölcsök, meg az átlagos emberi modell megköveteli a szerénységet és a viszonylag normális életvitelt, amihez hozzátartozik, hogy a pék az csak a kenyérhez ért, az asztalos meg csak a fa megmunkálásához, de azért, bár tudom hogy ez a celebek átlagos kifogáskezelésének egyik rossz módja, mégis kiérzem azt a végtelen irigységet és frusztráltságot ami az szaros hétköznapi életetek jellemzője. ezzel természetesen nem azt mondom, hogy nekem hű de tökéletes életem lenne, mert az is tök átlagos, de hogy csak azért fikázzak egy nőt, mert az fitnessre adta a fejét, hát az elég nagy faszfejségre enged következtetni. és ahogy sok helyen itt is jellemző a kettős mérce, ha a celeb fitnessezik az trendi és megvetendő, de a celebet fikázni a neten, na az aztán kurvára tök egyedi és senki nem csinálja. és mivel sejtésem szerint a nagy semmire az egod azért elég magasan van, ezért ezt is inkább értetlenkedve fogadod és sértésnek veszed. bár, az igazat megvallva én sem tudom minek írtam ennyit így nem csak neked, de nekem is a kurva anyámat.
test
hit counters