Mellbimbo hozzászólások
#1
(Őstag)
Túlgondoltam és felbaszott. Hogy lehetne már negatív? Egy hányados akkor negatív, ha az egyik tagja negatív. Az időt tudtommal még nem tudjuk visszaforgatni, így a "frame"-nek kell negatívnak lennie. Na azt hogy? kiszívja az agyunkból a képeket, mint a jómunkásember a vízbű a zoxigént?
CassiusClay #2
(Őstag)
#1 Nem kell ezt túlgondolni, az elején nagyon döcögős volt a PUBG, költői túlzás csak a -FPS.
#3
(Őstag)
nem értem azokat az embereket, akik időt és energiát ölnek a pubgbe. mi értelme van? mert szerintem semmi. semmi távoli cél nincs a játékban, nem lehet gyűjtögetni, fejlesztgetni semmit csak mész, lootolsz, kempelsz, lövöldözöl, vagy lelőnek hamar, vagy kicsit tovább húzod, ennyi. ebben mi az élvezet? én nem tudnék olyan játékkal játszani, amiben csak agyatlanul futkározni meg lövöldözni kell csak, semmi cél nélkül (azt ne nevezzük célnak, hogy egy adott meccsben sokáig húzzad, mert ha #1 helyen végzel sem kapsz érte semmit).
MirmiX #4
(Őstag)
Hogy mi értelme van? Csak annyi,hogy a diablo 3 után ez a 2. játék amivel ha leülsz kicsit játszani akkor pénzt tudsz csinálni úgy,hogy közben még jól is szórakozol a haverokkal.Tudod a helyezés után jár ingame gold---> amiből minden héten vehetsz ládákat--->bonthatsz cuccot amit eladhatsz real moneyért a piacon.
De amugy igazad van ^^ nem kapunk érte semmit végülis nem éri meg egy 30€ game amivel már 176€-t kerestél miközben marhultál a többiekkel.^^
test
hit counters