17690596 23972dc8c66b10b293dee25b73e08c05 t

◄ vissza az előző oldalra
Mellbimbo hozzászólások
Timberwolf #2
(Őstag)
Ez most lehet hülyén hangzik majd, de azért, mert így (talán) nem másznak rá a nyestek és basszák össze a kocsit. Sajnos ez nálam is gond, állandóan a tetőn mászkálnak, de nem tudom miért. Valakitől hallottam, tegyek félig teli vizes palackokat az autó elé és mögé, és többet nem mennek fel. Azt ne kérdezd miért, lehet máshogy látnak és azért, de állítólag nem mennek fel többet. Én még nem próbáltam ki teszem hozz, de ő már igen. :)
#3
(Őstag)
az hogy a nyestek összemászkálják, azoknak gond, akiknek a kocsi az énük kiterjesztése. akiknek az autó egy eszköz hogy eljusson A pontból B-be az leszarja a nyesteket
CassiusClay #4
(Őstag)
#3 a nyestek elrágják a vezetékeket is ha bejutnak a motortérbe, és akkor nem fog eljuttatni az eszköz A-ból B-be.
Timberwolf #5
(Őstag)
JakabP! Én az autót használom, és használni is szeretném. De azt nem csípem, ha a dögök összebasszák. Mindegy milyen autóm van! Ez egy barom duma volt. Van autód? Mert tuti te is sajnálnád! Plusz minek vinnéd szerelőhöz ha nem kell? Cassius jól mondja, járt már így ismerősöm.
Lasslo #6
(Őstag)
Volt szerencsém ehhez a trükkhöz nekem is, mikor az előző albim előtt álltam. Nyest/nyuszt nemtom melyik, de napi vendég volt az autón. Macskák is, de azok nem zavartak sok vizet.

Én azt a másik tippet is kaptam, hogy locsoljam szét a kocsin (főleg az alján) a saját hugyomat, mert majd ha azt megérzik, elszaladnak. Társaságban nagy röhögés, oké. Esti sörözés után hazafelé felbátorodva körbehugyoztam az autót, big time. Volt gond, nincs gond.

A kommentet támogatta a Pécsi Sörfőzde.
Devouran #7
(Őstag)
Azért van rajta a víz, mert ha a keréktolvajok megszomjaznak a nagy hőségben, könnyen beperelhetik az autó tulajdonosát, hogy nem volt eléggé körültekintő, amikor leparkolt.
test
hit counters